Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasna_Blondynka

Dlaczego tylko opalon dziewczyny mają takie duże powodzenie u facetów???????????

Polecane posty

Gość Glizdogon
Ludzie to nie te szerokosci geograficzne, żeby wyglądać jak latynosi!!! Do filiglarowny cyckonosz Mylisz sie piszac, że w Polsce ludziom podoba sie bladość, przykro mi że musze to stwierdzić. Większość młodych ludzi (oczywiście nie wszyscy) gada że moja dziewczyna czy chłopak powinna\powinien byc brunetka\brunetem. tak jak pisza inni na tym forum: "...opalone ciałko jest poprostu sexi i tyle". 26.06 późnym wieczorem leciał taki program na tvp 2 pt. opalone ciało twe czy coś. Wypowiadali sie w nim ludzie którzy maja wstręt do bladości swojego ciała i chodza na solarium albo zamawiają do domu babke z salonu kosmetycznego, która spryskuje ich ciała samopalaczem w aerozolu, bleeee.

Gość Glizdogon
zapomniałam dodać że brunetem\brunetką z opalonym ciałkiem ofcourseB-)

Gość Baaardzo sexy opalona
wnioskuję z tego co tu czytałam,że zazdrościcie tym,które nie mają takiego pecha jak wy!Opalenizna to okropienstwo???Puknijcie sie wy wszystkie w łeb!!!zakompleksione idiotki!!!!

Gość Anusia21
Ja nie wiem po co ty to wogole czytasz jak to nie twoj problem. Zreszta ja nie mam nic do opalonych ale ty teraz nam mowisz ze my nie mamy tyle szczescia co ty. To tez jest niezbyt mile. Nie wiem wogole po co sie nawzajem obrazac. Ty jestes opalona i dobrze ci z tym, ale sa i tacy ktorym np. ich wlasna opalenizna przeszkadza. podobnie jest z bladymi, jedni sie takimi akceptuja inni nie. Niestety dla niektorych jedyna forma pocieszenia jest negowanie tego czego sie nie ma. Ale jeszcze raz pisze ze nie wiem po co to czytasz skoro to nie twoj temat. A blade cialko jest tak samo baaardzo sexy co opalone :P

Gość Paulincia-
Dlaczego każdy tutaj krytykuje opaleniznę? Ja mam ciemna karnacje znaczy mam taki kolor jak np. Kawa z mleczkiem i mi sie wydaje ze to ładnie wygląda :-) Nie jestem sztuczna laska z blond włosami tylko mam ciemne włosy ale jestem opalona. Nie chodze na solarium bo to szkodliwe jest ale jak wyjde na słońce to i tak sie bardzo szybko opalam.... nawet jak nie chcę. Mnie sie wydaje że ciemna karnacja też jest bardzo ładna :-) pzdr

Gość bladziudka słodziudka
hmm ja też mam blada karnacje tzn w zimę mi się robi blada a w wakacje tak jak teraz to spox nawet nawet tak leciutko sie rumieni na brzoskwinke :) ciemna karnacja jest śliczna mi sie podoba chłopak z ciemną karnacją jest po prostu boski i on ma siostre z ktora chodze do szkoly i wszyscy chłopcy ci ładniejsi patrza na nia poniewaz to jest inne od wszystkich:) tak juz jest i bedzie nic tego nie zmieni pozdro dla tych z ciemna karnacja i tych z blada :)

Gość hahhahah buhahahah ahahahah
bo im sie kojaza z kurczaczkiem w panierce a jak wiadomo faceci to łasuchy!!!!! buhahahaha ahhahahaaahahha!!!!!!!!!!

Gość frwferg
ja ładniej wyglądam opalona ale jakos nikt na mnie nie "leci"

Gość Paulincia-
No ale ja bym nie zmieniła swojej karnacji! Ja mam śliczną ciemną karnację i nigdy nie zmieniłabym swojego wyglądu na inny!!!!!!!

Gość NieMieszkamWPolsce
Uwierz to tylko w Polsce jest tak, podobno jak inne takie kultaralnie zgjecia. Wiekszosc innych bardziej "dojrzalych" krajow w Europie nie ma takie zdanie ze opalona skora to cos naj ladniejszego. Odchecaja ludzi od opalania sie i solarium bo to powoduje niszczenie skory i moze doporwadzic do raka. Wiekszosc Polakow to itak ma letko opalona skore a nie calkiem biala, wystarczy, zgodze sie ze takie rozowe biale skorey jak maja n.p. Anglicy czy Irlandzcyci to nie wyglada ladnie. Moze Polacy wyrosna z tego. Glupia moda na solarium, niech mi ktos powie gdzie oproc w Polsce tak jest ?

Gość Glizdogon
A może wypowiedziałby się jakis facet na tym forum???!!!!

Gość Ciemna karnacja THE BEST
Oj wy wszyscy na tym forum pewnie jesteście biali, nieopaleni i zazdrościcie tym co maja ciemna karnacje!! Jakas dziewczyna napisała ze ona woli miec jasna karnacje bo jasna jest ładniejsza! taaa ....juz od razu! własnie ze ciemna jest duuuzo ładniejsza niz taka BIOłA! I juz nie piszcie takich bzdur! Chłopaki wolelibyście dziewczyne taką biołą czy ze śliczną ciemną karnacją?? no własnie zaloze sie większośc wol z ciemną!

Gość Jared
Jestem facetem a opalenizna mnie nie rusza wole naturalne laski o jasnej karnacji Nie lubie latynosek ani murzynek bleble Jasna cera to jest to!

Gość ivkagfdgfdgfdgd
ja jestem, tzn byłam blondynkom o jasnej karnacji. wcale mi sie to nie podobało. poprostu przefarbowałam sie na czarny... chodze regularnie na solarke, uzywam do tego specjalnych balsamów,,czesto przesiaduje na słoneczku...i mam bardzo ładną opaloną skure, do tego nosze soczewki kolorowe (zielone,zerówki) i jestem bardzo zachwycona ze swojego wyglądu. poniewaz nie mam za duzo atutów...to i tak sie teraz bardzo dobrze czuje, i faceci wkoncu zwracaja na mnie wieksza uwage... moze poprostu czeba zmienic siebie całą,,zeby wydawac sie atrakcyjniejszym:) mi pomogło:)

Gość andzia18
dziewczyny przestańcie!!!!! bladość nie jest zła, ja tez jestem blada i nigdy w życiu sie nie opalałam a mimo wszystko mam chlopaka 3lata starszego jestem już z nim 2lata...... wiem myslicie ze jest jakis ułomny albo ochydny, NIE....... jest opalony, dobrze zbudowany, i przystojny...... wszystkie te brazowe lalunie sie za nim ogladaja..... ale wybral mnie normalna dziewczyne JASNEJ KARNACJI!!!!!!!!!!! dziewczyny nie ma po co sie zalamywac chcecie byc wysztafirowanymi panienkami na raz????????? te opalone sa na poruch.... a na powarzny zwiazek faceci sobie biora takie jak my...... ;))) poprostu szukajcie faceta ktory mysli powarznie...... uda sie i wam..... =] trzymam kciuki.......... ;))) ania =)

Gość manicpanic
brązowe lalunie są brązowe jak kupa:P bez urazy

Gość Glizdogon
To znaczy, że Anglicy i Irlandczycy powinni sie zabic bo sa bladzi i ryżowaci?! a gdzie oni sie maja opalac??? jak u nich słońce świeci może kilka dni w roku

Gość Paulincia
Ja mam ciemna karnacje i mysle ze ciemna jest duuuzo ładniejsza niz jasna. ale ja nie leze plackiem na plazy nie wiem ile.... po prostu wyjde na troche i juz jestem opalona :D i mam bardzoo ładną karnację :)

Gość manicpanic
jesteście brązowe jak kupy:P

Gość manicpanic
sorry ale trzeba mieć zryty beret żeby myśleć opalone=najładniejsze.. wystarczy pojechać na zachód lub południe żeby się przekonać że powodzenie mają najjaśniejsze dziewczyny :classic_cool:

ja mam z natury jasna karnacje, ale od kilku lat regularnie chodze na solar bo nie lubie byc taka biala... zalezy co komu pasuje, ja lepiej sie czuje jak jestem brazowa :)

Gość anusia21
chodzenie kochana na solarium tak jest fajne ale ja wole byc biala bo pochodzisz tak jeszcze ze 4lata a jak skonczysz 30lat to bedziesz miec tak pomarszczona i zniszczona skore jak jakas babcia po 50..... ;) niestety to robi solarium ze skury......... ;)

Gość Paulncia
oj przestancie!! zazdroscicie tym co maja ciemna karnaccje tak?? mi pasuje moja ciemna karnacja!! jak to ktos poowiedział "jestescie brązowe jak kupy"..... wole byc brazowa jak kupa niz biała jak śmierc i zeby mi wszystkie niedoskonałosci było widac na mordzie! zamknijcie sie juz!! wiem ze niektore dziewczyny chodza na solarke i maja zniszczone skory ale tak robia tylko zakompleksione dziewczyny z jasna karnacja! ja mam naturalna ciemna i ie musze na solarke!!

Gość Lu.
Nie którym lepiej w jasnej niektórym w ciemniej karnacji. Najgorzej jak jaks laska pare raz w tyg chodzi na solarke i ma zniszczoną żółtą skóre a mysli ze jest piękna. Ja sie szybko opalam i w lecie jestem brązowiutka ale nautralie jestem dosć jasan. Mam ciemne włosy ciemen oczy i ciemna oprawe, i nie mam jakoś specjalnie kompeksów.

Gość ImJustAGirl.
Mam ten sam problem. Co prawda mam dopiero 16 lat, ale generalnie nigdy nie miałam chłopaka. Jakieś powodzenie tam mam, ale wydaje mi się jednak, że to przez tą karnację. ;< z kim kolwiek bym nie rozmawiała zawsze zwracają mi uwagę `jaka to ja jestem blada` jakoś nigdy mi to nie przeszadzało, ale ostatnio zauważyłam, że z obojętnie którym chłopakiem bym nie rozmawiała/pisała zawsze widze w rozmowie `opal sie!idz na solarium! itp.` jakoś ostatnio zaczęło mi to przeszkadzać i zastanawiam się co zrobić z tym fantem. ;/ niejednokrotnie słyszałam `weź sie opal bo ja się z tobą na plaży nie pokarzę... bądz moja dupa jest już bardziej opalona niż ty...` nie używam żadnych podkładów ani samopalaczy. Na solarium również nie uczęszczam, gdyż wydaje mi się, iż zimą będzie to bardziej widoczne i każdy będzie dochodził do tego czemu to ja taka opalona. ;/ nie wiem co z tym zrobić, może macie jakieś rady czy coś?

Gość alutka87
ja np mam bardzo ciemna karnacje naturalnie bez opalania wygladam jak wloszka ciemne oczy, wlosy, skura mam bardzo duze powodzenie u facetow po opalaniu sie to juz jak mulatka wygladam mozliwe ze mialam kogos w rodzinie kto poprpstu przekazal mi takie geny, jednak musze dodac ze to nie prawda ze tylko opalone dziewczyny maja powodzenie prawda jest taka ze powodzenie maja wszystkie dziewczyny kture sa poprostu PEWNE SIEBIE moga byc calkiem przecientne ale jesli na kilometr tryska od nich dobra energa ktura daje jasno do zrozumienia wszystkim ze uwazamy sie za osobe atrakcyjna inni mysla tak jak ty.. mam wiele kolezanek i blondynek i brunetek z jasna cera i maja powodzenie wlasnie dzieki temu. Zreszta blondynka niebedzie miala nigdy takiej ciemnej skury jak brunetka bo to zupelnie nienaturalne jest piekna za to ze wydaje sie byc niewinna slotka jasne wloski i jasniutka cera te polonczenie sprawia ze faceci szaleja zas brunetka taka typowa czarnulka wzbudza u facetow bardziej agresywne fantazje Podsumowujac PEWNOSC SIEBIE

Gość Glizdogon
Do Im just a girl: słuchaj nie martw się, ale na pewno nie idź na solarkę!!! i nie uzywaj tych samoopalaczy itp.!!! proponuję kupic sobie podkład do makijazu z dobrej firmy do jasnej cery(jasny, żeby nie zostawiał takich pomarańczowych zacieków), zrobic delikatny naturalny makijaż, rzęsy pomalować nie mocno czarnym tuszem (takim ciemnobrazowym) koniecznie róż na policzkach i najlepiej szminka jasno różowa;] No i włosy jak jasne to najlepiej ziołowy szampon;> Ubrac sie kobieco i dobrac takie kolory które nie uwydatnią białego ciała, najlepiej granatowy cos zielonego, brązowy-melanż. Takie sa moje rady for you!:) No a na wiosne jak słoneczko zacznie świecić to wyjsc sobie zaraz po szkole na dwór na boisko pograc w kosza:) siatkę, w parku pospacerować.. to zawsze na świeżym powietrzu sie dotlenisz i skóra zmieni koloryt na taki ożywiony:) pozdrawiam

Gość lagatto
Maja takie powodzenie bo potrafią dobrać odpowiedni kolor wlosów do swojej karnacji. Zobacz na to http://www.handsomemen.pl/Tag,Ciemna%20karnacja.html

Gość Yusai
Geez, dziewczyny. Ja z natury mam ciemną skórę i brązowe włosy, do tego jasne oczy zupełnie psują mi imidż. Chronię się jak mogę, bo gdy wyjdę do sklepu na pięć minut wracam opalona. A mi się podoba bardzo jasna skóra. Popatrzcie na niektóre japonki i tak jak ktoś już tu powiedział - Nicole Kidman. Mają piękną karnację, taką gładką i po prostu inną, wyglądają jak porcelanowe lalki. Osobiście gdy patrzę na te ( według mnie ) piękności, od razu przystępuję do porównywania siebie z nimi. To wcale nie jest przyjemne posiadać ciemną skórę, więc cieszcie się póki jeszcze nie postawiłyście nogi w solarium.