Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Wspaniale, cudownie, znakomicie, super, ekstra, bombowo ... Czekam Elloise na sygnał.

Goethe \"Słyszałem twój głoś w szumie spienionej fali Bijącej o wybrzeże Lub w cichy gaj przychodzę słuchać dali W zamierającym szmerze. I wiem, że jesteś przy mnie, blisko, Choć oddal cię ukryła - Przygasa dzień, wnet gwiazdy mi zabłysną O, gdybyś blisko była!\" Dziękuję Elloise za Twoj glos ... do mnie ... dla mnie. Dziękuję.

Dziękuję:) to naprawdę miłe, umiałbyś pewnie opwowiedzieć baśń o każdym szczególe....

Nie zapominaj Pierr, że potrafię być okropna:) jak to juz ktoś zauważył na początku:D

Niestety .... Czasami dech mi zapiera i slów właściwych braknie, by wyrazić wszystko to, co ... Okropna ? Opinia teo kogoś wszak się zupełnie nie liczy. Nie rozmawiał z Tobą ani sekundy, nie słyszał brzmienia Twego głosu , Twego uśmiechu ... nie widział Cię. Jesteś żywiołowa i delikatna zarazem, smutna i radosna, wesoła i poważna, stanowcza i nieśmiała, nostalgiczna i realna ... a wszystko to zaklęte w jednej osobie ... w Tobie ... Elloise.

Nie pomyliłeś czasami profesji? :D nie wiem co powiedzieć, wydaje mi się, ze wiesz zanim powiem:) wiesz co? mogłoby nie być monitora.........

Hahahaha A poważniejąc - Tak Elloise, szkoda, że pomiędzy nami jest ów monitor. Szkoda .... Chociaż, bez niego, nasze rozmowy wyglądałyby zapewnie zupełnie inaczej, o ile by do nich doszło ... Tego się chyba nie dowiemy.

Brrrrr ....... wpadłem (jak widać) w patetyczno- filozoficzno-nostalgiczny nastrój. Okropność. A kyszz ....... ..... Ooo, od razu lepiej.

Hmmm, patetyczno- filozoficzno- nostalgiczno- melancholijno itd...:D fajnie że jesteś i to jest najważniejsze!! przy Tobie rzeczywiście się tak czujesz jak piszesz.....mowisz i masz:D

Ja również, Elloise, cieszę się, że jesteś i .... dziękuję za stan \"zmysłów radosnego wzburzenia\". Rzadki i cenny to dar, tym bardziej, że nie każdy może być jego powstania przyczyną. Ja go otrzymałem od Ciebie Elloise.

Mogłabym tak to czytać i czytać............i czytać...........nigdzie nie iść i nic nie robić.........tylko tak być.........a najlepiej, jak to było? móc tak zastygnąć w bursztynie......

Odchodzę już Dziś Elloise. Nasz dzisiejszy czas, nieubłaganie się kończy ... i znów nadchodzi smutek ... i znów nadchodzi tęsknota ... Do jutra ma Elloise ... Do jutra ...

Och Elloise, jakże okrutnym jest Twe pozdrowienie. Czy naprawdę dni przyszłe będą pogodnymi ? Ciemne chmury nadchodzą, już zbliżają się do Nas, wkrótce blask Twój zakryją przed oczami mymi. Zostają mi wspomnienia, pamięć i ... tęsknota. Pamiętaj Elloise ... nie zapomnij ... Twój - Pierr Abelard. \"Znów będę sam Znów będę sam... Minie ta godzina, minie nasz ukląk na rozkwitłej błoni. Odleci ptak, co świergot swój roztrwonił. Tak nagle mróz przyjdzie... co miłość ścina. Sam... i samemu sobie tak daleki w świecie, gdzie głos twój nie zadzwoni miękki. Garną się myślom hałaśliwe dźwięki, mą biedną duszę krzyk dławi kaleki. Samotny... A ty? Czy żyjesz tak samo, gdy miłość żąda miłości i szczęścia a wszędzie grożą jej wrzaskiem i pięścią? Tęsknota łamie duszę niezłomną. Samotni - ty tam, a ja tu. Już społem nie usiądziemy na rozkwitłej błoni; niech tu, gdzie serca nasze biegną, dzwoni źdźbło na pamiątkę tych szeptów wesołych; pieść je i całuj, nachylaj ku sobie, jak ja, co myślom i duszy naginam wszystko, czym jesteś, droga Elloise, co rośnie, kwitnie i co ciebie zdobi.\" J. Skala

Elloise ... \"A więc naprawdę już odeszłaś? Zniknęłaś, piękna, z moich dni? Twe każde słowo we mnie mieszka, Wciąż jeszcze w uszach moich brzmi. I jak wędrowiec wzrok o świcie Na próżno w przestwór nieba śle, Skowronka ujrzeć chcąc w błękicie, Co z dzwonną pieśnią nad nim mknie: Tak ja lękliwe oczy wznoszę Na pola, łąki, borów gąszcz I każdą pieśnią moją proszę: O, wróć, kochana, czekam wciąż!\" Goethe.

Gość Kamila...
......zaglądam.......... ......i niespodzianka !!!.... ...Błękit.....Witam.........

Pierr...... jestem i będę..... przywiązuję się do ludzi a Ty jesteś dla mnie kimś wyjątkowym...... jesli nie piszę to wiesz dlaczego

Gość och błękit
witaj morze wychodzi w okolicach 10.08 - 20.08 jeżeli jesteś chętny :) pozdrowienia dla reszty świata :)

Gość mmmmmmm...
witajcie kobietki, elloise i abelard witaj panie błękit...no no ale sie narobiło, zaproszenia jakieś ;) a pan nawet nie odpowiada.. miłego dnia wszystkim 🌻

Hej wszystkim! Pani Mmm, a Pani mogłaby mi na gg powiedzieć, że tu zaproszenia czekają.... \"Oh Błękit\", odpowiada mi ta data, więc proszę o więcej szczegółów na maila.

Gość mmmmmmm...
panie błękitny no mogłabym na gg, ale to pański topik i wypadałoby go poodwiedząć czasem...poza tym...

Pierr.... kończę wcześniej, to samo i tak samo jw.................

......... pa ... Elloise ....... pa ............................ ................................

................................. .......do kiedyś Elloise...... .....................do kiedyś.

Gość och błekit
a ta twoja stopka...no cóż fatalista jesteś ;) szczegóły podam jak już będą znane a na razie to chciałabym więcej wiadomości o Tobie.... miłego dnia reszcie świata zyczę

Gość och błekit
poza tym po co podajesz maila jak jest on pod twoim nickiem? odezwę się