Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Gość dorii
co bys chciał?

Dorii, ot na ten przykład chciałbym, aby tak chciało mi się chcieć, jak obecnie mi się nie chce ;)

Gość lady in violet
błękit ale ty niezdecydowany jesteś ;) i leniwy podobnie jak nie przymierzając ja :P jak tam twoje poszukiwania? a pani mmm? bo jej też nie widać? niegrzecznej nocki

Gość lady in violet
witanko ty tęsknisz za panią mmm? no to ładnie.. a myślałam ze ...no cóz, człowiek jest omylny.. a niezdecydowany? sam sobie odpowiedz :P;

Gość Jak zauważyłaś
Elloise, nie ma już Abelarda. W jego miejsce pojawił się ktoś inny, mam nadzieję, że mniej już naiwny. Mniej łatwowierny. Znasz już mój nowy nick. Masz rację, muzyka znów gra - lecz nie dla nas. A szkoda ....

Wiem to , teraz wiem:) i NIGDY nie było 10:51 B..... - \"tak sie ucieszyłam ze jestes ...\" - O, z jakąż lubością wczytuję się w Twe słowa P..... 08:00 Abelard Hihihihihi - najlepiej .... wspaniałomyślnie przytulić mą główkę do swego niewątpliwie gorącego serduszka, głaszcząc ją pieszczotliwie. Acha, trzymaj mnie przy tym mocno, bo uniosę się do siódmego nieba. hihihihi 11.08] 11:32 B...... P..... powróciła !!! \" Rozbłysło światło ! Na stronę Uskoczył przeklęty mrok I żywioły rozdzielone Zaraz się rozpierzchły w skok \" Tylko Kafeteria niestety ... Stąd wybacz mą zwłokę w odpowiedzi. 11.08] 10:56 B..... Ojej, GAPA ze mnie. Oczy mi mgłą zaszły z tego rozanielenia. Widzę ... już widzę ... Jesteś .... Hura !!! .... bo; \"Ujrzałem Cię, i radość błoga Spłyneła z Twoich oczu na mnie ... Jakiż ogień płonie w żyłach I jaki w moim sercu żar !\" Ach ... P...... 10:04 B..... Samym słowem, tłumisz mój gniew \" - P..... \" Niech Twe wargi rubinowe Nie klną natręta ze wzgardą. Bo, którzy z miłości cierpią, Ukojenia szukać pragną.\" 08:40 B..... Witajcie, witajcie. P..... - aż głowę przytuliłem do monitora przedstawiającego mi jedynie namiastkę Twego niewątpliwie gorącego serduszka. Podrap mnie jeszcze za uszkiem a ... zacznę lewitować pod sufitem.

Gość Droga Elloise
był .... wierz mi, że był ... I tylko Twój .... od początku ... i konsekwetnie. Niestety, nie wzajemnie. To najbardziej zabolało. Teraz jest więc B......., żartowniś, harcownik, lecz już nie Abelard. Tamten w net już nie uwierzy. Nikomu.

Pierr bardzo Cię proszę, nie karz mi wierzyć w Twe słowa \"od początku konsekwentnie...\" podczas,, gdy róznica w czasie wynosi zaledwie 40 minut. Ja sobie Ciebie chyba wymyśliłam, pamiętam, nie chciałeś rozmawiać z dziewczynami tutaj.... Na tamtym topiku w opisie nicku rano napisałam wszystko a to co wysłalam na dole. Jesteśmy tylko ludźmi, nigdy nie udawałam kogoś lepszego, nigdy Ciebie nie okłamałam. NIe mam do Ciebie żalu, przepraszam za to wyżej, przepraszam za czytanie, czułam się jak podglądacz a łzy były prawdziwe. Żartowniś mówisz, niech będzie:) tylko ja o tym zapomniałam:) Pozdrawiam

Elloise, dziś już nie zdążę, ale jutro...... Zadzwonię wieczorem. Czemu nie powiedziałaś tego od razu ? Skąd mogłem wiedzieć ? Jak na złość nie mam już czasu, muszę iść do domu. Zadzwonię wieczorem. Spójrz sama, jak to mogło wyglądać patrząc z mej strony ?

Gość mmmmmmm...
oooopodobno pan za mną tęskni panie błękitny? a to takie proste.. wystarczy.....pan zresztą wie co .. miłego

Gość lady in violet
błekit, gdzie jestes? aaa no tak wszystko jasne... pytanie było retoryczne chyba pozdrawiam mmmm pozdrawiam wszystkim dobrej nocy

Droga Pani Mmm, niestety, nie wiem co, bowiem wyrzuciłem wszystkie dane z dysku :( . Czyżby Mmm, i Violet to te same osoby....

Sorry, oczywiście chodziło mi o Mmm i Lady :) . Pisząc poprzedni post miałem trochę krwi w alkoholu po ostatniej imprezie, i deko mi się zamotało. Idę po coś do picia, bo pierwsze objawy kaca mnie dopadają.

Gość lady in violet
oj błękit alkohol to ci nie posłużył... ale skoro bierzesz mnie i mmm za jedną osobę to chyba nie mam tu co robić.. pozdrawiam

ehh ci mężczyźni, lady, może kobiety potrafią udawać orgazmy ale mężczyźni potrafią znacznie więcej

Gość lady in violet
witaj santana 🌻 eeech ci mężczyźni... pewnie tak, pewnie potrafią tylko nie zawsze to miłe rzeczy tobie jednak życzę aby potrafili robić dla ciebie tylko baaardzo miłe.. pozdrawiam

Niestety Elloise, nie mogłem wcześniej. Dlaczego ? - póżniej wyjaśnię. Daj znać, gdy ponownie TAM będziesz.

Nie mogłem wcześniej, zaraz po twym sygnale, przyszedł bowiem ów spec od komp.