Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Hej Kamilo, hej Korciucha, hej Mmm, hej Przytulanko i witam wszystkich pozostałych. Jestem już jestem. Musiałem przecież tak to rozegrać, że Abelard odchodzi, a ja się pojawiam, bo znudziło mi się pisać już z pod tamtego nicka hehehe. A swoją drogą, to nieźle mnie rozbawiły te ppoderzenia i tylko Fire zdaje się dostrzegać te ogromne różnice. No to ja teraz chwilę sobie posiedzę i myślę Kamilo, że nie opuścisz mnie.

Gość Kamila...
..czekałam cały dzień na Błękit.... Teraz ja muszę odejść.... Ale rano będę znów... A Ty Błękicie?

Kamilo, ostatnio różnie z moim czasem, ale jeśli zechcesz, to zawsze możesz wrócić do pierwszej strony tego topiku a tam w 2 pierwszych postach jest mój mail. Skrobnij coś, a z pewnością odpisze. Z drugiej strony, to głupio mi się tu odzywać, bo nie chcę psuć tej teatralnej atmosfery.

Błękit no coś TY:) jesteśmy na Twoim topiku przecież i rozmawiamy tylko do czternastej, zreszta sam widzisz, ze innym osobom również odpisuję:) i to nie TEATR:) Pisz....nieźle to wyreżyserowałeś, no no MISTRZOSTWO ŚWIATA!

Elloise, cieszę się, że to ten topic wybraliście i dziękuję za to wyróżnienie. Do 14-stej wam nie przeszkadzam, po 14-stej coś skrobnę, a później wieczorem zbierają się prostaki i próbują sobie ulżyć, więc też wolę głosu nie zabierać. No i raz jeszcze dziękuję za super atmosferkę. Pozostali forumowicze przecież podzielają to zdanie, co widać w postach.

Gość a ja bym chciała
puk puk.. pogada ktoś?? błekit dlaczego sie nie odzywasz?

Gość a ja bym chciała
nikt nie chce pogadać??? nie ma zadnego faceta???

Gość i co tu
tak pusto?

Hmm, siedziałem i czytałem na balkonie i dlatego mnie tu nie było. Dziękuję ślicznej Pani Mmm, która przytuptała wirtualnie na mój balkonik i wywołała mnie na forum. Hej labushe i A ja bym chciała! Fajnie, że wpadłyście. Boję się pisać tu o tej porze, bo zapewne pojawi się zaraz jakiś nawiedzony i będzie dym, ale obym się mylił.

Gość oj BŁĘKIT
kolejny raz wspominasz mmmm ... czyżby?

Gość oj BŁĘKIT
założyciel zapomina o topiku a chętne do flirtu czekają aż się zniechęcą ..to po co było go zakładać? jeżeli już kogoś znalazłeś to wypadałoby poinformować, prawda? niech dziewczynki nie czekają na darmo, dobranoc Tobie i wszystkim

Gość Kamila...
Witam. Jestem.... A Ty Błękicie jesteś?.....

Pierr....... Krople deszczu spływają po szybie Za oknem zimno i mokro Spoglądam przez zamglone okno Liście brzozy pochyliły listki A kasztany dawno już zrzuciły kwiaty Gołąb usiadł na mym parapecie Przygląda się szklance herbaty Piję wolno, drobnymi łyczkami Wrzątek pali delikatnie moje usta Czekam i tęsknię za Tobą Lecz uliczka, którą idziesz do mnie Wciąż jest pusta.....

Elloise !!!! Miła moja ! Już obawa we mnie rosła, czy będziesz tu dzisiaj, czy czas Ci pozwoli. Daremnie me oczy Cię wypatrywały stąd list mój i .... wiersz Brzechwy, którego nie kasuję. \"Czekam dzisiaj na ciebie. Czy ty wiesz, co to znaczy Na ciebie, miła, czekać, jak ja — nadaremnie? Nie ma gorszego smutku i większej rozpaczy, I męki, co jak płomień przepływa przeze mnie. Minuty i sekundy oczy moje liczą. Jest ich wiele. Godzina mija za godziną. A ja czekam i serce zatruwam goryczą. I łzy niepowstrzymanie po twarzy mi płyną.\"

Minuty dłużą sie jak godziny.......ale dla mnie to radość, że moge tęsknić...

Gość Kamila...
...tak więc nie ma Cię Błękicie....za oknem szarość, deszcz i zimno....nawet zieleń jakby przygasła.... ...znikam więc....pozostanę jednak tu jako "podglądacz"..... ciekawa (nie ukrywam) losów Abelarda i Elloise... Nie wnikam Błękicie, dlaczego wycofałeś się......choć dziwi mnie to....ale Twoja wola..... Pozdrawiam.

Jestem Elloise. Czytałem i odpowiadałem na twój list email. Sprawdż proszę skrzynkę ponownie.

Nie bedzie więc wierszy smutnych. Twe slowa sa dla mnie jak rozkaz. Piszę Elloise podziekowanie, dla Ciebie, dla Losu ; \"Wierzę w moje przeznaczenie, Które wiąże mnie z tobą. Czym ja byłem przedtem? — Cieniem, Własną moją żałobą. Kto przed tobą się ukorzył, Tego łaska osłania, Bóg w natchnieniu był, gdy tworzył Dzień naszego spotkania.\"

NIesamowity jesteś......napisałam tak, bo nie chce się smucić.......dla mnie to tylko radość i tak zostanie.....

Hihihihi - już skończyłem. Zajrzyj więc do swej skrzynki. Teraz mam czas już dla Forum.

Jakoś nie widze żebyś miał:) Zaniedbujesz mnie dzisiaj troche...nie sądzisz??

Elloise !!!!! Pochodzimy z tego samego miasta. !!!!! To niesamowite. Możliwym jest też, że tak jak piszesz, chodziliśmy do tej samej szkoły.