Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

Gość mała 76
bardzo chcę małego bobasaa ale boję się wychowywać sama dzico tym bardziej, że już znam to z praktyki

To jeszcze mozesz poczekac z dzieckiem nawet kilka lat, zeby miec pewnosc, ze Twoje dziecko nie bedzie bez ojca. Jezeli poczekasz to moze wypali tym razem. Jak nie wypali, to i tak nie bylo szans, bo to zalezy tylko od niego a nie od Ciebie. Ty mozesz tylko czekac. Jak nie poczekasz to Ci moze znowu nie wypalic przez pospiech. Czekanie w niczym Ci nie moze zaszkodzic. Jezeli zobaczysz, ze czekasz a on nic nie robi zeby sie z toba ozenic to musisz szukac innego. Takiego co Cie bedzie naprawde kochal i cos robil zeby byc z Toba.

Ja juz musze isc spac. Jak cos jeszcze napiszesz to odpisze jutro. Moze tez zodiak Ci cos poradzi jutro (wlasciwie to juz dzisiaj). Dobranoc i spij dobrze bo tu nie masz o czym specjalnie myslec. On musi myslec jak to rozwiazac, zeby bylo dla Ciebie dobrze i zebys sie nie musiala bac.

Gość mała 76
wiesz aj już miałam kilku partnerów ale ten jest inny niż wszyscy. Nigdy nie zaznałam tyle ciepła i uczuć od jednej osoby. On daje mi to coś nie tylko mi ale również moja córa która miała piekło za życia uwielbia go i jest razem z nim w umowie robią mi teraz jazdy, że ajk nie chcę nów bobasa. Życzę kolorowych snów i do usłyszenia.

Witam wszystkie nocne Marki ....:) Zapewne kochani odsypiacie jeszcze noc...;) Będę więc czekała na Wasze przebudzenie..... 🌼

Witajcie dziewczyny! Elf sie obudzil ale znowu szukajac topiku trafil na pewna Miarke i uwazal za stosowne doradzic jej w jej problemie z facetem. Ile to roznych problemow tylko dlatego ze panie nie wiedza jak faceci dzialaja. A faceci to strasznie proste mechanizmy. Jedna z moich znajomych twierdzi, ze rozumie facetow i oni poprostu dzialaja na zasadzie pompki. Duzo w tym racji.

No proszę i wstał pierwszy śpioch....:) Witaj elfie, z tego co mi wiadomo, jesteście stworzeni do tego , by nieść pomoc ;) I oczywiście kobieta elfa prędzej wysłucha niż mężczyzny. ;) Powiedz mi jeżeli się oczywiście zbytnio nie krępujesz, a jak to jest z elfami w miłości ? Taka zwykła kobieca ciekawość ;) :P

Gość Po prostu
do "ja to chetniej" Pomyliles/as troche forum o seksie to pogadaj z jakimis aferzystami a nie z osobami ktore nawet w temacie"pogoda"widza przyjemnosc Krowa ktora duzo muczy malo mleka daje wiec nie madrkuj sie w tym temacie do ludzi ktorzy maja nie co wiecej w glowie:(

Tylko sie melduję i przepraszam, że w nocy nie poczekałam na odpowiedż, elfie, ale byłam baaardzo zmęczona. Dzis raczej mnie nie bądzie na forum :( Zmykam.......... Wazelkich odpowiedzi udziele jak wróce. Mała, jeśli chcesz pogadać nie na forum, to namiary do mnie masz pod moim nickiem. Pozdrawiam wszystkich :)

No proszę, jakiś anonim do jatochętnie... ;) Szkoda tylko, że biedak jest chwilowo nieobecny i nie może się bronić...:P My chętnie porozmawiamy z anonimowym pomarańczowym o jego problemach natury damsko-męskiej :P :P :P Już teraz rozumiem elfie, dlaczego prosiłeś mnie bym się zaczerniła... ;)

Po prostu---> przepraszam, ale u nas jest topic otwarty dla wszystkich. Poza tym proponuję, przeczytaj wszystko od poczatku do końca i wtedy komentuj. Pewnie wówczas zmienisz zdanie.

Witaj zodiak, czekamy niecierpliwie na Twój powrót i już tęsknimy... 🌼 👄

Gość Po prostu
Przeczytalam i wyszlo ze dziewczyna chce poznac ludzi pogadac itd. nie bylo wzmianki na temat tego przezajebistego tematu o ktorym widocznie wiekszosc juz umie tylko rozmawiac. Studiujesz prawo?w obronce sie bawisz?przeszkadzaja ci ludzie ktorzy nie przebarwiaja tematu SEX? Mili! nie mam problemow natury seksualnej i macie/sz troche okrojony tok myslenia skoro uwazasz ze jak ktos o tym nie kszyczy to ma problem.Zastanow sie czy ty/wy go nie macie

Gość Po prostu
A i dowalcie sie do bykow ktore specjalnie dla was tworze jestescie typowymi aferzystami na czat przejdzcie tam sie o pierdolach klepie!!i sex to tem. przewodni.

Po prostu---> Ty naprawdę masz problem. Szkoda mi Ciebie, nawet bardzo. Nikt tu nie jest wulgarny, więc nie widzę problemu. Temat seksu przerobiliśmy już dawno, a nawet jakby tak nie było, to nie rozumiem w czym problem ? Co się zaś tyczy instytucji pod tytułem czat...wiemy co to jest i jak byśmy byli zainteresowani siedzeniem tam, to nie pytalibyśmy się nikogo o zdanie. Wybacz mi, źle to określiłam... Ty masz problemy natury emocjonalnej. Jeśli czujesz potrzebę wyładowania się na drugiej osobie, to proszę zrób to na mnie. Może wtedy lepiej się poczujesz... 🌼

Gość Po prostu
Jedno co powiem to to ze psychologiem nie jestes!!!!i napewno dluga droga przed toba aby nim byc!!!wyladowac sie?czy ty myslisz ze nie mam co robic tylko bic sie na slowa?sprowokuj kogos kto tego potrzebuje bo ja nie skorzystam!!!nie bawi mnie to. A moje emocje sa wporzadku!!!tak wiec bez obaw

Po pierwsze nie krzycz, a po drugie nie jestem psychologiem i wiem o tym bez Twoich zapewnień... :) Nie mam powodu , by prowokować kogokolwiek. Jestem osobą bardzo szczęśliwą i chciałabym trochę swojego szczęścia przekazać Tobie. Mam aniołka, który jest przy mnie...przekazuje mi spokój i opanowanie... życzę żeby w Twoim otoczeniu znalazł się równie kochany anioł... 🌼 ❤️

Gość po prostu
Przemilcze:)

Gość po prostu
a wlasciwie chcesz o tym pogadac? O Aniolkach?itp?

No widzisz, już lepiej... :) Możemy o tym porozmawiać , nawet chętnie... Miło widzieć jak się uśmiechasz... :)

Gość po prostu
Blagam cie!!!Twoje szczescie polega na klepaniu do ludzi ktorych nie znasz?ocenianie ich,wysmiewanie,dawanie dobrych rad? Twoj aniolek ma chociaz dobry procesor?

...no nie wiem co napisać po prostu! weszłam tu i oczom nie wierzę...

Moje szczęście polega na spokoju wewnętrznym , opanowaniu i radości z otoczenia... Nauczyłam cieszyć się światem i na przykład dostrzegać rzeczy, których wcześniej nie widziałam, a przede wszystkim wierzyć w drugiego człowieka... Nie wyśmiewam ludzi, bo po co ? Nie rozumiem o co chodzi z tym procesorem, możesz mi wytłumaczyć .... 🌼

Gość po prostu
sadze ze jestes na tyle "inteligentna"osoba ze wiesz o co chodzi z tym procesorem.Ja z natury tez jestem osoba cieszaca sie otoczeniem.Ale szlag mnie trafia jak ktos przypisuje sobie prawo do okreslania kogos z gory-nie majac konfrontacji wzrokowej.Ty ocenilas mnie jako osobe o problemach emocjonalnych a co ty mozesz o mnie wiedziec skoro nawet nie pociagnelas ze mna konkretnego tematu?Okreslilas moja osobe tylko pod wzgledem jednej wypowiedzi......I ty uwazasz sie za osobe z aniolkami itp.Jestes ciekawa postacia i gdybym chciala stracic odrobine czasu poswiecila bym go zdecydowanie twojej osobie.Ja nie mam w zwyczaju okreslania ludzi po jednej wypowiedzi.

Gość po prostu
Milli.............W glab duszy zajrzec mozna wtedy gdy ktos na to pozwoli i otworzy sie choc odrobinke przed Toba.Ja tego nie robie tak wiec spostrzezenie masz slepe i nie uzasadnione.Ostra wypowiedz?jakos tylko ciebie ona wzburzyla.Pozdrow Aniolka rzeczywiscie musi nim byc .Troche meczy mnie tlumaczenie twojej osobie rzeczy oczywistych.Napewno wyciagniesz kolejne spostrzezenie.......jednak zrob to chociaz na tyle dobrze zeby ktos powiedzial ze masz racje...Pa

Po prostu---> Piszesz \" Dziewczyna chce poznac ludzi pogadac itd.\". Ja jestem tą dziewczyną...Dlatego skomentowałam...:)

Gość ..........
a co się tu właściwie dzieje?:)

Gość ..........
po co ciągniecie takie bezsensowne dyskusje ze sobą?

Każda rozmowa czegoś uczy, nawet jeżeli wydaje się bezsensowna... :)