Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

Gość ..........
milli, czego cie ta nauczyła? nie rozumiem!

Mimo, iż człowiek ma dobre chęci i jest pozytywnie nastawiony do świata, ludzie mogą obierać go negatywnie...

Gość ..........
to chyba oczywiste

Teoretycznie tak, choć czasem tego nie dostrzegamy. Nikt nie chce być postrzegany negatywnie. Ja również i może właśnie taka rozmowa pozwala mi spojrzeć na samą siebie z innej strony.

Gość ..........
ja szczerze mówiąc nie zrozumiałem o co chodzi, więc ciągnięcie takiej rozmowy wydało mi się bez sensu czasem tu do was zaglądam, ale nic nie wpisywałem, teraz jednak już nie wytrzymałem

Więc jednak moja rozmowa na coś się przydała...sam popatrz... :) Odezwałeś się , czyli nie jesteś już biernym obserwatorem... :) Miło mi Ciebie powitać...🌼

Gość ..........
...ale ja już więcej nie mam nic do dodania odezwę się, kiedy znowu sie wkurzę;)

Gość Wybaczcie...
...że sie wtrącam w dyskusje... ale mam pytanie do osoby o nicku "po prostu" - Do kogo kierowałaś swoja pierwszą wypowiedź w tym topiku? Bo napisałaś do "ja to chętniej" ... a nie widzę takiego nicka na forum.... czyżby moderator owego "chętnego" wykasował (z wiadomych powodów) i przez to to całe nieporozumienie? Tak tylko pytam... ciekawa jestem... Pozdrawiam...

Gość ..........
rozmowa o niczym...

No nie i co ja mam teraz zrobić ? Gdzie znajdę drugą taką rozmówczynię żebyś mógł się zdenerwować ? Dlaczego nie chcesz po prostu porozmawiać ?

Gość ..........
no dobra, jednak wróciłem głupek:)

Dlaczego od razu głupek ? :) A może nie jestem gotna tego , byś ze mną rozmawiał ? ;) W końcu prowadzę bezsensowne rozmowy...

Gość ..........
wyobraźnię to Ty masz:)

Fakt, może to wyda Ci się mało skromne .... jednak na brak wyobraźni naprawdę nie narzekam i cieszę się z tego.... ;)

Gość ..........
zauważyłem;)

Gość ..........
widzę, że tu inaczej nie można:) dostosowałem się do panujących warunków

Można, można....złośliwość jest często tylko dodatkiem ... Czasem wynika z sympatii do kogoś .... Wyobraź sobie znajomy powiedział mi kiedyś, że złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych... ;) Nie wiem ile jest w tym prawdy... :)

Gość ..........
to zależy od rodzaju złośliwości

Z tego oczywiscie zdaję sobie sprawę ... Powiedz mi dlaczego nigdy nie chciałeś z nami rozmawiać, a tylko czytałeś ? Przecież chyba znalazłby się jakiś temat, który by Cię zainteresował ?

Gość ..........
nie chciałem być zlłośliwy;)

Czy naprawdę jestem, aż tak bardzo złośliwa ?

Gość ..........
skąd ci to przyszło do głowy? mówię, że ja nie chciałem być złośliwy...dlatego się nie odzywałem

Gość ja__
hej moge sie do was dolaczyc? czuje sie samotna przyjaciele prawie wszyscy maja 2 polowke jak od paru miesiecy jestem sama i mam czasami wszystkiego dosc chcialambym poprostu pogadac z kims ale nie ma z kim:( mozna zawriowac...............

Gość ..........
nie wiem dlaczego, ale nie mogę się dostac na ostatnią stronę, dziwne nie wiem więc co napisałaś, kiedy to piszę teraz już nie mam czasu, jeszcze tu poobserwuję...;)

Przecież możesz być złośliwy, nikt nie będzie się na Ciebie za to złościł... Czasem nie ma tu nikogo i dobrze byłoby z kimś porozmawiać... Jak na przykład teraz... Po prostu mam się do kogo odezwać i mogę się uśmiechać... :)

Przecież możesz być złośliwy, nikt nie będzie się na Ciebie za to złościł... Czasem nie ma tu nikogo i dobrze byłoby z kimś porozmawiać... Jak na przykład teraz... Po prostu mam się do kogo odezwać i mogę się uśmiechać... :)

milli - w milosci to elfy oczywiscie sa najslodsze. Jeszcze slodsze of aniolkow bo jako istoty prymitywne nie wyksztalcily jeszcze zadnych przesadow religijnych. Robia wszystko co ich pani sobie zyczy nawet jezeli to gwalci przepisy Swietego Kosciola. Zreszta przepisy Swieego Kosciola to jest jedyna rzecz ktora gwalca, bo pan raczej nie, chyba, ze na wyraznie zyczenie i wtedy robia to bardzo efektywnie.

milli - w milosci to elfy oczywiscie sa najslodsze. Jeszcze slodsze of aniolkow bo jako istoty prymitywne nie wyksztalcily jeszcze zadnych przesadow religijnych. Robia wszystko co ich pani sobie zyczy nawet jezeli to gwalci przepisy Swietego Kosciola. Zreszta przepisy Swieego Kosciola to jest jedyna rzecz ktora gwalca, bo pan raczej nie, chyba, ze na wyraznie zyczenie i wtedy robia to bardzo efektywnie.

Nie wiem co się dzieje, nie mogę odświetlić ostatniej strony... Nawet nie wiem co napisałeś... :(