Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia11111111111111

Stwórzmy sobie internetowy klub osób systematycznie ćwiczących.Kto dołączy???

Polecane posty

Gość Olivia1111111
Ja tez tak myśłe że jednak nie ma się co dziwić że nam cięzko bo te ćwiczenia to tylko z pozoru wydają sie lekkie wie ceż poprzestane na mniejszej dawce nie ma sie co oszukiwac że dam rade hihihiihihihihi

hej z chęcią się przyłączę, bo mój brzuchuś nie jest w najlepszej formie.... w sumie ostatnio na plaży z lekka się przeraziłam... tyle tłuszczyku a jestem szczupła tylko ten brzuch:O jestem już po ćwiczeniach i postaram się wytrwać... szkoda że dopiero teraz się za to zabrałam...efekty dopiero za 6 tygodni???? ja też jestem tegoroczną maturzystką... z anglika na maturę nic się nie uczyłam na pisemną, totalne zero i 67% żałuję że nie spróbowałam rozszerz!trudny był?? ja startuję na studia dzienne na pedagogike, politologię i ekotechnologię:) teraz 14 mam egz na pedagogikę...:(

Gość Gie
mi tez sie nudzi i juz jestem ciekawa jak to bedzie na studiach :) ja na dzienne. Wiecie co ja bede cwiczyc tak: dwie serie weidera + inne cwiczenia, np nozyce i jakies takie. Same brzuszki niewiele pomagają, musza byc rozne cwiczenia.

Gość Olivia1111111
Witaj fajnie że dołączasz.

Próbowałam się wziąc za te ćwiczenia, ale są mordercze! Za to już trzeci dzień z rzędu jeżdże sumennie na rowerze stacjonarnym. :) Przyłaczam się do grona pań, startujących na filologie, tyle, że ja się wybieram na klasyczną. :)

Gość Olivia1111111
W sumi e jak ćwiczyłam je przez 2 tygodnie wcześniej to było widac efekty Gie ja już nie moge się doczekać hihihihihi to raczej głupie ale co tam A najbardziej się ciesze że będe z dala od domu hehehhehehe

Gość Olivia1111111
A w jakim mieście bedziesz studiować Zedka ???

Gość Olivia1111111
Wiecie co tak sobie myśle że się od ćwiczen raczej nie uwolnie hihihihiih Kiedyś tez robiłam ćwiczenia z jogi .Mam takie 2 swoje ulubione świetnie się po nich człowiek rozciąga. Ale stwierdziłam w końcu że zajmowały mi zbyt dużó czasu. Mam jescze bzika na punkcie zdrowia. Zdrowe żywienie i takie tam:D:D:D:D:D

Na Uniwersytecie Wrocławskim, no ale zobaczymy czy sie dostane na ten wymarzony kierunek. :) Miałam ostatnio ambitny plan nie jeśc słodyczy od poniedziałku do piątku i nie słodzic herbaty, ale cos mi nie wychodzi... :P

Gość Olivia1111111
Jeśli chodzi o herbate to wogóle nie słodze to z lenistwa hihihihihi Ale od tego łatwo się odzwyczać Musze się pożądnie najeść na wieczór bo lece na dysko i wszystko spale hihihihihi bo zawsze szaleje juz nie moge się doczekać aż wpadłam w świetny nastrój hehehhehehehheheh

Gość Gie
oj na dyskotece to spala sie 500 kalorii w godzine :D milej zabawy ;)

Gość Olivia1111111
dzieki oj zaszaleje hihhhhhhhhiihihihih

Ja katuje brzuszki:/Nie znosze tego,ale coz...ciagnie mnie,a po za tym musze miec dobry brzuszek robiąc to co robie ;)Pilnujmy sie wzajemnie heheh;)

Gość Olivia1111111
hej jak dla mnie to zwykłe brzuszki nie mają sensu tylko obciązasz kręgosłup lepie robić tak do połowy mi przynajmniej one mało dały . ile ich robisz dziennie????

Gość Olivia1111111
O matko ale ja dzisiaj nawijam hihihiihihiihihi Cwiczenia ćwiczeniami ale najbardziej lubie tańczyć a wy????

Gość Malutka_21
hejka wlasnie skonczylam 3 serie tez wam powiem ze dzisiaj mi to juz ciezko szlo 4 dzien a ja juz wysiadam ale nie zamierzam zmieniac bede cwiczyc wg zalecen dla motywacji ogladam sobie teledyski i patrze na swietne brzuszki tych piosenkarek i wtedy to jest dla mnie jakas motywacja :D a teraz z innej beczki olivia ja tez bede studiowac filolgie ang mam pytanie wiesz moze jak napisac cv po ang bo chcialam jechac do anglii do pracy ale za cholere mi to cv nie wychodzi bo tyle roznych wzorow jest na necie i nie wiem ktore jest poprawne poza tym mysmy to mieli na english business ale to bylo rok temu bo wlasnie rok temu mialam mature

czesc mozna sie przyłączyc???? co ćwiczycie???

Widze efekty,a zreszta robie je juz pare miesiecy;)Idzie coraz lepiej.Poczatki zawsze sa zniechecajace:/,ale to mija.Tak wiec glowa do góry i do roboty dziewczynki:d

U mnie drugi dzień ćiwczeń przeszedł bez żadnych zarzutów!wrcz przeciwnie fajnie mi się ćwiczy?:)zrobiłam 2 serie bez odpoczynku:)ale przyznam żę ćwiczenia te już w drugiej seri dały mi odczuć ból mięśni... ale cóż czego się nie robi dla pięknego brzuszka:) a jak u was? czy oprócz ćwiczeń macie jakąś dietę? pozdrawiam 🌻

hej do ter pory tylko obserwowalam ten topic nie czytalam alewykonuje te cwiczenia razem z wami wydrukowalam je na kartce i dzienjie skreslam i stram sie nie reygnowac was tez do tego namawiam powodzenia a tak poza tym musze schudnac 7 kg i nie umie sie wziasc kiedys udalo mi sie 12 a teraz glupie 7 mowie ze ejstenm na diecie nie jem nic tylko niskokaloryczne rzeczy ale ciagle podjadam slodycze, wiem ze to bez sensu przed chwila zjadlam krem czekoladowy i juz ma wyrzuty sumienia i potem ide wymiotywac, to glupie ale nie mam jakos silnej woli co zrobic?

Przede wszystkim nie wymiotuj, bo możesz sobie tylko uszkodzic przełyk(o żołądku już w ogóle nie mówię...), a nic Ci to nie da...

aniu 20: Nie możesz jeść a późńiej wymiotować!!!przecież to może skończyć się bulimią wię naprawdę nie wart! może teraz poćwicz trochę aby spalić te kalorie??pij dużo wody a jak masz ochotę na coś słodkiego to zjedz sobie mały kawałek czegoś słodkiego.............???? a czy wy oprócz brzuszków uprawiacie jakiś inny sport?rower, bieganie??? pozdr🌻❤️

Witam wszystkich chetnych do uzyskania ladnej sylwetki. Same cwiczenia to nie wszystko, zazwyczaj koncza sie na poboznych zyczeniach. Zatem zapraszam na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Witam!Ja mimo iz nie mialam w planach chudniecia,schudlam ponad 3 kilo,a to za sprawa sexu...

Gość Olivia11111111
hej:D Niebyło mnie tu raptem 1 dzień ajuż tyle wpisów superowo hihihiihihihihiihih Malutka 21 przykro mi ale szczerze mówiąć to raczej ci nie potrafie pomóc :( eehh Strasznie mi głupo że już nie wytrwałam i ćwicze tylko po 1 seri dziennie ale mam nadzieje że wy dacie rade!!!!!!!! cóż ale to i tak coś daje a oprócz ćwiczeń to staram się pić dziennie przynajmniej 2 litry wody. A tak apropo słyszałyśćie o kuracji profesora Tombaka? Podobno też dobrze odchudza i uwalnia organizm z toksyn które tam zalegają( pije się wode z cytryną przez 3 tygodnie ) Anie to straszne co mówisz wymiotujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przecież to już choroba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Papierowe-Nożyczki jestem pod wrażeniem twojej silnej woli :D :D:D

Gość Olivia11111111
Słuchajcie wzbogacajmy ten topic o jakieś strony z fajnymi ćwiczeniami . Lepiej sobie je urozmaicić bo się nam znudzą :):):):):)

Gość Juna
No więc mój dzisiejszy raport brzmi tak: 4 dzień i dało rady trzy serie :-) . W drugim dniu myślałam że nie da rady ale w trzecim już mi dwie serie łatwo poszły. Ciekawe co dalej? Na pewno będę ćwicyć dopóki nie pojade na urlop czyli do 10 sierpnia - a na urlopie przeżucam się na wspinaczkę górską (hihihi). Po zakwasach nie ma śladu.Do ćwiczeń postanowiłam jeszcze dołączyć jakąś dietkę bo troszku się zapuściłam jeśli chodzi o tłuszczyk. Co do ćwiczeń to zgadzam się z Olivią żeby wzbogacić jakimiś fajnymi stronkami z innymi ćwiczeniami- może na fajne pośladki :-D Pozdrawiam was dziewczynki i lece się opalać póki jest słoneczko!

Gość Olivia1111111
Wiecie co wyczytałam z tej stronki podanej przez jedną z was ciekawe rzeczy przede wszystkim o hartowaniu organizmu(niestety juz kiedyś próbowałam hihihi i musze przyznać że jestem straszny zmarźluch) HARTOWANIE PRZYŚPIESZAPRZEMIANE MATERIII PRODUKCJE NATURALNEJ WITAMINY C PISZĄ, ŻE SAMO HARTOWANIE NIE WYSTARCZY TRZEBA JE POŁĄCZYĆ Z RUCHEM JA JESTEM ZA:d:d:d:d:dMOŻE DAM RADE