Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia11111111111111

Stwórzmy sobie internetowy klub osób systematycznie ćwiczących.Kto dołączy???

Polecane posty

Gość Olivia11111
hej Ja nadal jeszcze robie trzy serie ale dzis to było mi cięzko że zrobiłam sobie 30 sekundowe przerwy bo nie mogłam ehhhh :(

Ja mam jutro egzamin na pedagogikę, nic mi się nie chce , nic nie umiem..... Dzisiaj już 8 dzień i szczerze powiem żę to nawet mnie nie ciesz, w sumie naprawdę jest coraz ciężęj niestety:( ale nie załamuję się tylko brak mi motywacji buuu... zaraz zaczynam ćwiczyć i możę trochę skakanki będzie. pozdr🌻❤️

melduję że 8 dzień ćwiczenień zakończony:P nawet ćwiczenia na kęgosłup były i troszkę skakanka.jak na rzaie efektów nie widać ale nie martwię się tym.na tej stronie www.sfd.... na forum wypowiadają się żę dopiero po zakończeniu ćwiczeń widać różnicę...więc zobaczymy. jak to kiedyś pisałam przeżyłam już tyle dni to przezyję resztę;) tylko widzę żę ta strona jest coraz rzadziej odwiedzana:( DZIEWCZYNY CO SIĘ DZIEJE??? ćwiczyć, a nie się obijać:P pozdr🌻❤️

Gość ona31
Dołączam do was.Dzisiaj dopiero 5 dzień, idzie mi nieżle.Mam nadzieję ,że wytrzymamy do końca!

Widze że tu wszycy trenują aerobiczną szóstke Weidera, ja robie ją od czasu do czasu, ale tylko 1 serie ;) Ale za to chodze na siłownie 3x w tygodniu, ostatnio skacze na skakance, troche się rozciągam, a najbardziej lubie leżeć do góry brzuchem, fajne ćwiczenie :D

Hej hej ja tez dalej cwicze, dzis mam dzien 10, mialam 1 dzien przerwy niestety. Ale to podobno dobrze, tak raz w tyg. miec dzien przerwy. Pozdrawiam i papa

Ja jestem po egzaminie z pedagogiki i totalne dno...załamałam się buuuu :( najgorszy zestaw dostałam. jestem padnięta więc dzisiaj tylko robię A6W, a skakankę sobie podaruję. u mnie już 9 dzień.jak ten czas leci:) pozdr🌻

Gość Olivia1111111
elo no co wy w takich humorkach Mi dziś nawet dobrze poszło i sprawnie ale nie chciałao mi sie z początku już 6 dzień tylko że połączyłam 1 i 2 serie ( np 1 ćw zrobiłam 24 powtórzenia) i hihihihihih a wiecie co zrobiłam że by śię zmotywować poszłam przed lustro i przyglądałam się efektom no icóż hihiihih juą prawie mam kreche pzrez środek i po bokach hihiihihii a wy pochwalcie sie hiihihihi nom wiec się nie poddaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Olivia1111111
Nie martw się ja widze bo ja zawsze systematycznie ćwiczyłam co prawda z przerwami ale zawsze hihihihiih juz tak mamppapapapapap

helo, dawno się nie odzywałam ale ćwicze nadal :-) tylko nie wiem który dzień. Kondycja mi się poprawiła, ale chyba efektów wizualnych nie widze (muszę się dokładnie przyjżeć może coś dojrze). Pozresztą miałam dołączyć dietkę ale straszny ze mnie lakomczuch i nie daje rady. Pozdrowionka!!!!

Gość Ona31
Ćwiczę już tydzień,jestem szczupła i wydaje mi się ,że widzę efekty, mój brzuszek jest idealnie płaski.Ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy.Może trzeba było zrobić zdjęce brzuszka przed i po?

Gość Lakomczuszek17
Witam wszystkich..ja takze cwiczylam szostke...i widzialam znaczace efekty...tyle ze ja doszlam do samego konca...no moze kaloryferka nie mialam:P ale brzuszek byl baaardzo plasciutki;) a przeciez o to mi chodzilo..niestety ostatnio wogole przestalam cwiczyc...no i brzuszek wraca do swojego poprzedniego,nieciekawego wygladu...ale od jutra zabieram sie znow za siebie..nawet specjalnie zakupie sobie skakanke..bo systemaycznie uzywana daje naprawde dobre efekty..:) no i do tego codziennie 15 min biegania..na poczatek mysle ze to i tak duzo:) Trzymajcie sie wszystkie i powodzenia...:*

Gość des
Dobrze że trafiłem na ten temat, przypomniałem sobie o siłowni ;) a wieczorem poskacze troche

Gość Olivia11111
Hm to dziwne że cię boli kręgosłup m nic nie jest może musisz się dobrze rozćwiczyć ja zawsze robie sobie rozgrzewke albo tańcze hihiihihihiih Co do tych efektów to faktycznie za dużo sadełka lepiej nie mieć hihihiih CZeść Lakomczuszek fajnie że przeszłąś wszystko hihi to znaczy że jest to możliwe cięzko jest ale cóż Hej widze żę jest tu więcej zwolenników skakanki hihiih ja niestetuy nie moge skakac ale cóż ppapapappapappapapappapap:):):):):):):)

Gość Olivia11111
A i jeszcze słówko odkąd robie te ćiczenia stosuje też zaraz po nich zimny prysznic jak już wcześniej pisałąm w połaczeniu z ćwiczeniami ponoć daje lepszy efekt spalania tłuszczyku gorąco polecam hihiihih to nie jest takie straszne !!!!!!!!!!wystarczy polać nogi ręce i kark ja tak robie rano i wieczorem mam nadzieje że się zachartuje!!!!!i już nie będe taki zmarżluch papapappapapap

Gość sykol
ja ćwiczyłam przez ostatni tydzien ale dzis mam deprechę ostra(od 2 nie gadam z męże4m bo sie pokłóciłam) i pije drinka i nie mysle o cwiczeniach,niestety

Sykol---> nie lam sie..ciezkie dni sie zdarzaja...a moze jutro bedzuie lepiej...zreszta cwiczenia to nie wszystko...zawsze pozniej mozna nadrobic;) Trzymaj sie...

Gość Malutka_21
kurde jestem zla na siebie bo przerwalam cwiczyc po 10 dniu a brzuszek byl na prawde fajny juz plsciutki i wogole fajny podobal mi sie .. no ale to przez to ze zaczelam pracowac na nocki i jeszcze w dzien i nie dalam rady ale dzisiaj ostani raz ide do pracy na 22 i juz koniec wiec wracam spowrotem od poniedzialku do formy :):):):D

Dziewczyny-ważne żeby wogóle ćwiczyć. Jedna przerwa, czy dwie -przecież zawsze można jeszcze raz!! Ja dzisiaj bardzo musiałam się przełamać żeby zaliczyć ćwiczenia(mówię sobię że to tylko chwila, zaraz będzie po wszystkim i staram się myślami skupić na czymś innym), w niedzielę (jak wcześniej pisałam) nie ćwiczyłam. W poniedziałek tak, a we wtorek nie bo na prawdę nie miałam siły po wszystkim.Ale ćwiczę nadal i jakoś jest (tylko te rany na plecach mi się nie chcą zagoić :-( ). a tak wogóle długo mnie nie było i widzę że jest tu wiele Olivi, tylko która jest założycielką topiku? podróbki??Która olivia ma czarny nick?

a prysznic zimno-ciepły też stosowałam (na biust a co!hihihihihihi) Żeczywiście najtrudniejsze jest tylko się przełamać a potem jest fajnie. Teraz robie tylko masaż (gąbką do masażu, bo nie zniosłam napięcia psychicznego przed prysznicem)hihihihi.

a znacie moze jeszcze jakies cwiczenia godne polecenia...mam na mysli takie ktore juz same probowalyscie..i ktore dawaly dobre widoczne rezultaty?

Gość Olivia11111
do lakomczuszek a długo już stosujesz te prysznice hę? bo ja dopiero tydzień hihiihihihi i jak działają ?? Zachartowałaś się hę???? Kurcze wiecie co mi coraz bardziej się chce ćwiczyć hihihiih ale to dobrze ciekawe jak długo mi sie to utrzyma hhhheeee Ja narazie nie robiłam żadnych przerw bo potem nie chce się juz ćwiczyć. Hhehehehhehe Jest tylko jedna Olivia poprostu nie chce mi się wpisywać hasła z karzdym razem.:):):):):D:D:D Juna hihiihih ja to bym tak nie mogła tak zimną wodą na biust hihihihihiih podziwiam cię ale czego to isę nie robi dla urody Do lakomczuszek 17 znam na brzuch dużó ćwiczonek kiedyś robiłam takie mini brzuszki : kładziesz się na plecy jedną noge zginasz a drugą zakładasz na nią (tak w poprzek) mam nadzieje że zrozumiesz hihihiihih nom ręce za głowe tak jak do brzuszków i skłony tak 20 razy i zmiana nogi 2) to podobnie jak tamto tylko dla utrudnienia noga jedna wyprostowana a dróga założóna tak jak w tamtym hihihihi 20 razy skłony i zmiana eh coś czuje że za bardzo zamotałam ale cóż hehehhehehhe 3) Dla leniwych: wciągać brzych i napinać pośładki w wolnym czasie Znam jeszce sporo ćwiczonek ale trudno tak wytłumaczyć piszac pappapappapapa

jejku jejku ja też cię olivka pozdrawiam. Oglądam kabarety na dwójce i leżę na ziemi ze śmiechu!!!!!!!!!!!Nie mogę. wiecie co -ja chyba wyłącze weekend ze ćwiczeń bo taka imprezowa ze mnie dziewczyna.Hihhihihi ja nie mogę już nic pisać...Pozdrowionka dla Was dziewczynki i dla naszej chichotki-Olivi.Całuski.

Gość Olivia111111
elo nom faktycznie wszędzie było tylko "hihihi i hihihiih" ale juz tak mi n w nawyk weszło hihiih no widzicie znowu ćwiczyć ćwiczyć leniuszki raz dwa do roboty Juna coto za urlopy sobie robisz już na dywan i ćwiczyć papappa:):):)

u mnie 12 dzień:)nie pisałam wcześniej bo miałam małe kłopoty z internetem ale jest już ok:) to miłego ćwczenia jutro cosik więcej napiszę bo teraz nie za bardzo mam siły pozdr🌻

u mnie 13 dzień a naprawdę mi się nie chce:( możę jakaś motywacja by się przydała....?? pozdr ps widzę że chyba część zrezygnowało bo coraz mniej osób się wypowiada?a chciałabym wiedzieć jak wam idzie, bo może to mnie zmotywuje?

Gość Ona31
Ja nadal się trzymam,ale dopiero 8-y dzień.Ćwiczę rano,bo tak mi wygodniej,ale "czuję " moje mięśnie.Przy ćwiczeniu 1-2 w tygodniu tak tego nie odczuwam.Ale może teraz efekty będą większe. Mam nadzieję ,że wytrwamy do końca.

do Olivia Dziki wielkie za cwiczonka:) Wydaje mi sie ze zrozumialam;) Co do prysznicow to stosuje je juz dosyc dluuugo...jak kiedys zaczelam..to juz mi to tak weszlo w nawyk,ze wieczorek bez takiego masazu:P wodnego odpada.. Dalej trzymam sie z tymi brzuszkami..ale ze dluuugo nie ciwczylam..to robilam tylko pierwsza serje:P ale od jutra lece juz normalnym programem..mam nadzieje ze znow uda mi sie wytrwac..bo ostatnim razem pod koniec bylo juz ciezko;) pozdrawiam wszystkie cwiczace dziewczynki :D Trzymajcie sie..s zgrabna sylwetka bedzie dla was nagroda:)

Gość Olivia111111
hej a ja dzis już prawie bym sobie zrobiła przerwe hihihi ale jednak się zawziełam i ćwicze dalej jakos juz przywykłam i łatwo mi ćwiczyć papapappapap Pokonajcie mnie hihiihi która z was wytrwa hehhe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!