Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia11111111111111

Stwórzmy sobie internetowy klub osób systematycznie ćwiczących.Kto dołączy???

Polecane posty

Jesteśmy silne, damy rade !! .. tzn ja mam kondycje .. jestem jedną z najlepszych w grupie .. chodziło mi o te, które zaczynaja, i moga mieć z początku problemy ... .. a rowerek to fajna rzecz, ale niestety ja ne mogę :( .. mam taką budowe ciała, że jakbym jeszcze na rowerze zaczęła jeździć, to wyglądałabym jak monstrum ( różnica między moim dołem a góra to 3 rozmiary ;) )

Gość Olivia1111111
A na dolne partie brzucha jest dobre takie ćwiczonok : trzeba się położyć na ziemie i unieść wyprostowane nogi i pośladki jak najwyżej nie jest to łatwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość knk
:)

Zarezerwowałam sobie swój nick he he, powiedzcie mi diewczyny czy Wy jak macie robić na przykład trzy serie, to robicie po kolei jedną serie potem drugą i trzecią? Czy po prostu robicie (mając na przykład zrobić 3 serie)18 razy pierwsze ćwiczenie, potem18 razy drugie itd... Ja robie wlaśnie tak że sobie sumuje - czy tak może być? Jak myślicie? Proszę o Wasze opinie. Ogólnie rzecz biorąc tak trzymać!!!! Po raz pierwszy od chyba 10 lat jestem zmotywowana żeby ćwiczyć!!! A jeszcze jedno- znacie może jakąś stronę z ćwiczeniami na kręgosłup? Byłabym bardzo wdzięczna!!

Gość a w niedzielę
to już nikt nie ćwiczy???:P

Jak nie jak tak. Dzis mialam 7 dzien o ile sie nie myle. 3 razy po 8. Tez robie jak Papierowe nozyczki czyli \"osobne nogi\" 12 a razem 6 :)

u mnie 5 dzień.za jakieś 30 min pójdę ćwiczyć bo teraz zjadłam duuuże lody i wstać z krzesła nie mogę;) ja robię tak jak jest na tej stronce napisane,6 razy powtórzenie ćwiczenia , niezależnie czy to jedna czy dwie nogi.może dobrze , może źle, ale sama już nie wiem. jeszcze dzisiaj skakanka i duuużo nauki.w czwartek mam egz na pedagogikę.może jakieś rady dla mnie od papierowych nożyczek jak dobrze wypaść na egz?????? napiszę później jak mi poszło z ćwiczeniami pozdr 🌻❤️

Gość do mała czarna ***
a jak zrobiłaś tą swoją stopkę?tzn jak zrobiłaś ten wykres wagi???

Gość Malutka_21
hej widze ze sporo osob juz sie przylaczylo mnie troche nie bylo na internecie bylam zajeta ale cwicze wytrwale 8 dzien i wszystkie serie tylko z jedzeniem nie najlepiej u mnie jest bo non stop jem wrrr i nie wiem czy te cwiczenia mi cos dadza ale powiem wam ze po 8 dniu widze powoli miesnie u siebie nie wielki ale jakies sa :D

Gość anajanaa
Chętnie dołączę :) Ja nie mam problemów z wagą. najbardziej jednak zalezałoby mi na zrzuycenie kilku - powiedzmy 4 - 5 cm w brzuszku. Tak żeby właśnie te 64cm miec powiedzmy. Da się to osiągnąc przy tych cwiczeniach? Czy jeszcze coś nalezy dodać - np jakies inne cwiczenia, woda mineralna... nie wiem... No i rutynowe pytanie - jak intensywny powinien byc trening i po jakim czasie zauwaze pierwsze efekty? I nie mowicie ze jestem upierdliwa :P Pozdrawiam! :)

hihiih Jakto nikt ja dziś zrobiłam normalnie 2 seriie hihiih niestety jestem za wami w tyle ale cóż Do anajanaa myśłe że się da bo szybko widać efekty więc dołącz do nas ja to staram się pić przynajmniej 2 litry wody Coś mi się wydaje że wy wszystkie ćwiczycie wieczorem ja tam wole rano kiedy jestem wypoczęta :):):):):D:D:D

u mnie 5 dzień :) teraz zaczęłam ćwiczyć tak jak wy czyli przy jednej nodze np 12 przy dwóch 6.i doczytałam sobie że aby uzyskać pożądane efekty nie należy robić przerw, bo każde ćwiczenie ma swoją wartość i mięśnie są nagrzane czy coś i jak robisz przerwy to kicha...ale czy to prawda???to ja nie mam pojęcia bo nie znam się na tym! ja zrobiłam 3 serie od razu i brzuszek trochę boli ale to co;) wiecie żę nigdy nie ćwiczyłam jeszcze 5 dni pod rzą??naprawdę ten trening jest super bo wcale mi się nie nudzi a ja lubię mieć wszystko poukładane...naprawdę super... Tak trzymać dziewczyny.... musimy motywować się nawzajem aby wytrwać:)

ja niestety dzisiaj nie ćwiczyłam, ale jutro rano zaliczam następny dzień , a wieczorem zrobie kolejne ćwiczenie. No bo mój chłopak ma dzisiaj urodziny no i same wiecie.... impreza na maXa. Jutro wracam i znowu ćwiczę!!!!!! Hihihi pozdrowienia dla was wszystkich!!!!!!!!!11

Czesc :) Dolacze do was:) Obiecuje ze codziennie o 9 bede cwiczyla:) pozdrawiam:)

Witam :) Dzis mam cwiczonko, ale po sniadaniu. 8 dzien Uuuu :D Do tego agrafka w wolnych chwilach, wiec chyba to sie nazywa cwiczenie regularne :) Pozdrawiam i do cwiczen marsz! :)

ja już jestem po ćwiczeniach , u mnie 6 dzień:) naprawdę się cieszę z tego że wytwałam bez robienia perzerw między seriami. Dzisiaj ćwiczę wcześniej , rano, bo wieczorem mój misiek przychodzi i nie miałabym kiedy.la jeszcze po obiadku będzie skakanka. myslę o tym aby zacząć więcej jeździć na rowerze i możę biegać?? cieszę się że tu jesteście:) z wami jakoś łatwiej idzie:) musimy się nawzajem motywować:) 🌻❤️ ps a co to jest agrafka??? 🌻🌻🌻

Gość grube nogi
Proszę podajcie jakie są ćwiczonka na grube nogi, a przede wszystkim na grube boki na górze nóg tzw. briczesy.

Gość grubie nogi
I kto mi pomoże?

Gość Olivia111111
Hej um nie już 3 dzionek hihihi czyli nadal po 2 serie a co do cwiczonek to zajżyj na www.modeling.pl

dzisiaj mój 7 dzień...jak ten czas szybko leci:) ale powiem wam że jest coraz ciężej niestety buuu;O ale damy radę co dziewczyny?? zachęcam także do skakanki:) pozdr 🌻

Gość Olivia111111
hej nie załamujcie się damy rade ihihihi dziś juz robie po 3 serie ale dałam rade hihihihi mobilizuje mnie to ż enie chce być od was gorsza ale efekty juz po malutku są widoczne suuupppeerrr:D

Gość Olivia111111
A do maturzystek kiedy będziecie znać wyniki czy się gdzieś dostałyście ja mam pod koniec miesiąca hihhiiiii

hejka co tu tak pusto??? u mnie 7 dzień ćwiczeń, powtórzeń coraz więcej ale to nic:) najważniejsze że efekty widać:D troszkę sobie poskakałam bo jakoś za dużo mam w sobie energii:)ale brzusio boli troszkę:) widać żę chyba niektóre dziewczyny zrezygnowały?bo jakoś ucichły? NIE PODDAWAĆ SIĘ!!!! mi pozostało jeszcze 35 dni do końca!tydzień wytrzymałam to kolejne kilka też dam radę. a co potem?? pozdr 🌻 PS odezwijcie się bo trudno się samej motywować!

Gość zainteresowana ćwiczeniem
a jak robicie to ćwiczenie 5?? robicie jednocześnie rowerek i skłony ? czy jak? bo nie jest to do końca dla mnie zrozumiałe :(

Gość Olivia111111
hej ja tu jestem hiihihihiihihi Do kwiaty we włosach może obiecaj sobie jakąś nagrode jak wytrwasz to powinno motywować Cóż dla mnie motywacją jesteście wy hihihiihii nie chce być gorsza od ciebie kwiaty hiihihiih i udowodnic sobie że mam silną wole Cwiczenie 5 robię rowerek i jednocześnie skłony ( prawa noga do lewego łokcia itd):D