Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asienka

USG 3D w Poznaniu - pilne!!!

Polecane posty

Dostalam namiar na pracownie USG na Polnej, dzwonilam tam, ale najblizsze terminy maja w pazdzierniku :( Dla mnie to za pozno - zalezy mi na zrobieniu USG 3D po 22 tygodniu- wiec jak widac, mam niewiele czasu... Jestem juz w 18tc... Dziewczyny, czy znacie inne, godne polecenia miejsce w Poznaniu, gdzie to badanie moglabym zrobic?

asienka--->a czy nie orientujesz się czy na polnej bez problemu jak przyjde zrobią mi badanie z krwi na obecność HCG?

jakiś czas temu dostałam ulotke o gabinecie ginekologiczno-płozniczym Anny Jopp, pisze ze ma super nowoczesne USG cyfrowe, ale nie wiem czy też 3D. podam ci adres i numer, zadzwoń tel. 8257281, kom 0605203868 adres: ul. Ajdukiewicza 4 (os. Różany potok ) poznań

Poszukuje namiarow na SPRAWDZONEGO fachowca w dziedzienie usg 3D !

Gość kamcia26
Hej ! może ja ci pomogę - z tego co sie orientuje to tego typu usg wykonuje się w prywatnym gabinecie na ul. Cienistej 10. Przyjmuje tam dr. Niecewicz i Bronzert. Podam ci namiary tam, a ty po prostu zadzwon i zapytaj sie dokladnie. Tel. 842 08 08 od pon. - pt. od 11 - 18. Pozdrawiam

Jedynym autorytetem w Poznaniu jest profesor Krzysztof Drews!!!Polecam go !!! 3 maja 47

Dziewczyny, czy same robilyscie rowniez to badanie w miejscach, ktore polecacie? Bo niestety jest tak, ze nie kazdy lekarz, ktory ma tak dobry sprzet, potrafi z niego korzystac, nie kazdy jest dobrym diagnosta... A mi zalezy na wszeschtronnym badaniu mojej Fasolki, sprawdzeniu jej serduszka itp... Kamcia - mi nie chodzi wiec o \"orientowanie sie\" - bo znalezc w internecie akurat ten gabinet nie jest trudno - pytanie - czy pracuja tam prawdziwi fachowcy w dziedzinie USG? Petra - a mozesz mi podac numer telefonu do tego lekarza? Mieszkam 80 km od Poznania, wiec wolalabym telefonicznie sie do niego umowic...

a czy możecie mi napisać gdzie zrobie badanie z krwi na obecność hCG? I jakiego gina polecacie w poznaniu lub okolicach?

Elunia - daj juz spokoj z tym HCG - uzyj wyszukiwarki, zadzwon na Polna - odpowiedza Ci na Twoje pytanie... Mysle, ze to badanie robia w wiekszosci laboratoriow. Przypominam Ci, ze temat dotyczy USG 3D...

Gość Victoria1808
Polecam goraco Centrum Zdowia Kobiety w Poznaniu na ulicy Cienistej 10, tel. 842-08-08. Swietni specjalisci, m.in. profesor Jacek Brazert, specjalista ginekologii, poloznictwa i ultrasonografii. Oprocz usg 3D mozna zrobic tam takze prenatalne badanie ultrasonograficzne 18-24 tydzien, a takze badania dopplerowskie. Pozdrawiam.

Gość hcg z krwi robia w certusie
na Grunwaldzkiej kosztuje 35 zl

Gość asitka
Zdecydowanie odradzam dr Bronzerta. Może to i dobry fachowiec ale przy tym cwaniaczek i cholerny materialista. Zdecydowałam sie na cesarskie ciecie ( bo tak mi zasugerował - 1 ciąża człowiek nie miał doświdczenia ) i poszłam do gabinetu mu to powiedzieć, wchodze i mówię ze zapłacę 1500 zł za cesarkę, a on na to że dobrze i 100, 00 zł za wizytę poprosze. Po cesarce ani razu sie nie zainteresował, był bardzo niedelikatny przy badaniu przez pochwę i mam wrażenie ( teraz po 5 latach), ze cesarka wcale nie była konieczna , po prostu chciał zarobić. Leżałam 1 tydzień w szpitalu na wywołaniu i nic, potem nagle - ni z gruchy nie z pietruchy- cesarka i chyba najgorszy pokój , jaki może sobie wyorazić swie żo upieczona matka. Zero zainteresowania, dlaczego pojawił sie krwiak na pół brzucha, i jak tam z z dzieckiem. Jednym słowem porażka, która prześladuje mnie od 5 lat ( treraz jestem w drugiej ciąży) Zdecydowanie jestem na nie. !

witam, z czystym sumieniem polecam gabinet na ogrodach na ul. cieniestej ja mialam tam robione usg polowkowe i naprawde przujmuja tam specjalisci w dziedzinie usg. mila obsluga tylko niestety pomimo umowienia sie na konkretna godzine czekalismy z mezem okolo 40 min. a Ty jak jestem w 18 tygodniu to zrob polowkowe a nie 3D. poniewaz 3D zaleca sie jak na polowkowym jest cos nie tak... pozdrawiam

Gość sproket4
Klinika Promienista - robią 3D za 250zł. Gdzie taniej?

Asienka, ja robilam usg 3/4d w klinice ProBono na ul. Leszczyńskiej, przyjmuja tam lekarze, którzy pracuja na Polnej. Koszt chyba 250zł, dostajesz krótki filmik plus oczywiście fotki maleństwa. Na badanie trzeba się umawiać bo mają sporo chętnych!

Gość dracenka32
ja dzisiaj tez dzwonilam w tej sprawie na polna. powidzieli mi, ze najlepiej to badanie zrobic w 24 tygodniu ciazy i ze wystarczy zadzwonic tydzien wczesniej. nie rozumiem wiec, czemu tobie powidzieli inaczej?

Mieszkam w 70km od Poznania, ale tam nie mogę polecić żadnego lekarza ponieważ ich nie znam. Jednak byłam w Łodzi na usg 3D i teście PAPP-A , zapłaciłam za to 350 zł i polecam z całego serca. Lekarz baaardzo miły, dostałam też zdjęcia i filmik z badania. Po kilku dniach lekarz sam do mnie zadzwonił i poinformował o wyniku testu, mimo iż wnik przyszedł zaraz potem pocztą. Po telefonie do niego, wizytę miałam już po 2 dniach, kobiet czekało dużo ale każda wypowiadała się w samych superlatywach o lekarzu i jego pracy. To dr n. med. Lech Dudarewicz ma swoją stronkę dla bardziej zainteresowanych wklejam http://www.genetyka.hg.pl/

Gość Kamilla74
WITAM, JA RÓWNIEŻ SZUKAM DOBREJ KLINIKI W POZNANIU (BĄDŹ LEKARZA) GDZIE FACHOWO WYKONUJĄ USG 3D. CZEKAM NA WASZE INFO!!!!!

Gość sproket4
Słyszałam, ze robią 3D z nagraniem na płyte za...100zł!!!!Ale bez opisu lekarza. Jest to dobra cena. A robią o w Kupcu Poznańskim tel.061/850 95 16, 850 95 15, 850 95 00. USG 3D wykonują we wtorki godz.12.00-15.00

Gość Goniulka197
Pozdrawiam przyszłe mamy - błam widziałam i jestem zadowolona. Polecam taki gabinet na ulicy cienistej (chyba 10) w poznaniu.

Gość nstar
ja byłam na 3d w poznaniu na ulicy cienistej,w specjalistycznym centrum zdrowia kobiety,kosztowało mnie to 250zł,usg wykonywał lekarz,taką informację otrzymałam, gdy dzwoniłam, żeby się zapisać,pomijając fakt,iż raz moją wizytę przesunięto,w dzień wizyty było ponad godzinne opóźnienie,"lekarz"nie przedstawił się,gdy weszliśmy z mężem do gabinetu, cały czas wypytywał mnie czy mój lekarz prowadzący robił mi usg,jakich pomiarów dokonywał itp.sam nie udzielił mi żadnych konkretnych informacji,byłam bardzo nie zadowolona z wizyty,gdyż pan nie wykonał żadnych pomiarów, oprócz 13-minutowego zapisu dvd,który nie zawsze można odtworzyć pozostał niesmak,ja- nie polecam!

Gość pysiak28
ponawiam - dobry- sprawdzony połoznik, ktory potrafi czytac usg 3D/4D plus echo serca w Poznaniu ???

Gość ja bylam
na Roosvelta w klinice Lux med. Przyjmuje dr Urbaniak, mily facet, baaardzo duzo gada i opisuje co widzi. Caly zapis trwa 40 min, koszt 220zl z plyta

Gość pysiak28
kiedy byłas , w którym tc ? mi zalezy by pojsc koło 11-14 tc a potem po 20 tc m.in by zrobic echo serca u dzidziolka ?? czy to usg, o ktorym piszesz to jest takie samo co usg genetyczne na Polnej ??

Gość agnesa1983
Również polecam dr Urbaniaka i klinikę Lux Med.Ja robiłam usg 3d w 20 tyg ciąży i wszystko było bardzo dobrze widać.

Gość pysiak28
dziewczyny mi chodzi o to zeby dany lekarz potrafił je dobrze czytac - zwłaszcza echo serca jak takze inne narzady oraz koło 12 tc bdanie w kierunku wad rozwojowych - czy ten Pan Doktor to dobry specjalista ?? moj gin nie ma takiego sprzetu i dlatego boje sie isc do kogos obcego o kim nie wiem nic :( czesto jest niestety tak, ze procz dobrego sprzetu poza tym nic wiecej nie ma - tzn doswiadczenia .... co myslicie o usg genetycznym na Polnej ? jak mozna dostac sie tam z zewnatrz ??

Witam, a co powiecie o wykonaniu badania na Polnej??? lub w Euromedicus na ul. Wojskowej. Jestem w 21 tygodniu ciąży chciałabym się wybrać do sprawdzonego i o dobrej opinii specjalisty. Pomóżcie. Pozdrawiam wszystkie mamuśki :)))

Gość mimka07
Prowadzę już drugą ciążę na Cienistej u prof Brązerta i szczerze polecam. Fachowo i profesjonalnie, a dodam, że sama jestem lekarzem, więc mam swoje wymagania...( i pytania :) Ja miałam usg genetyczne w 12 tyg, połówkowe w 20tyg , echo serca płodu i 4d, bo chciałam podejrzeć malucha. Czeka mnie jeszcze jedno. Pozdrawiam

Gość xaga34
dr Błażej Nowakowski - ordynator Św. Rodziny ul.Palacza 117A rejestracja telefoniczna 061 8614240 USG 3D oraz KTG na miejscu