Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

acik

ubior na upały

Polecane posty

moze to juz bylo gdzies a jezeli nie to mam pare slow do dziewczyn/pań w ciazy i upałów widzialem dzis i wczesniej pare dni temu tez, dziewczyny/panie z zaawansowanymi brzuszkami wystającymi pomiedzy koncem spodni biodrowek-ciązówek a krótkimi koszilkami to widok nierażący-napewno, miło sie na to patrzy bobas napewno cieszy sie słońcem a brzuszek ma radoche bo jest przewietrzony pisze o tym dlatego bo oprocz takiego widoku, widzialem kilka razy odwrotnosc takiego ubioru, a wiec mieszanke cos pomiedzy ciemną sukmaną ciążową w stylu \"radość macierzynstwa - moda wieku XIV\" a grubymi dzinsowymi odzieniami rodem z połowy lat 80 (najlepiej dekatyzy jeszcze\" wyglada na to ze wiele razy jeszcze skrępowanie własnym wygladem w ciaży wygrywa z praktycznością, wygodą i dobrym samopoczuciem a wiec panie/dziewczyny w ciązy nawet mocno zaawansowanej - brzuszki do przodu, przewietrzone, dobrze im to zrobi z pewnością a a nikomu ten widok krzywdy nie robi i jeszcze jeden podtopik - na plazy, zwykłej, nadjeziornej widzialem karmiące matki, bez krempacji, chowania sie po koc czy za krzak, zadnej sensacji w tym nie było, nikt sie nie wgapiał, to zupełnie naturalne było wyglada na to ze edukacja, samoświadomosc i akceptacja wlasnego ciala, fizjologi i seksualnosci zaczynają byc na takim poziomie ze zaczyna byc poprostu \"normalnie\" i zaden lpr, mw ani \"radio m\" czy odnowiciele moralnosci narodu z pis\'u tego nie zmienią

Gość tez mam brzuszekl
i popieram autorke topiku :D :D :D :D :D :D

witam.nie wiem,moze to moj wiek(29l.) powoduje takie zachowanie,ale jak widze panienke w ciazy w biodrowkach i koszulka ledwo zakrywajaca piersi,to szlag mnie trafia.raz,ze przewaznie mlode dziewuchy tak chodza,a dwa,ze te dekolty jakie w tym okresie nosza,to po prostu smieszne.kobieta w ciazy jest przyszla matka,wiec wydaje mi sie,ze powinna troche przystopowac z tymi ciuchami,ktore wygladaja jak za ciasne.sa przeciez takie piekne ubrania ciazowe,sukienki.co do karmienia,to popieram,ale nie zawsze jest to mile widziane przez innych.nie kazdy chce uczestniczyc w karmieniu dziecka,a czasem jest zmuszony.ale prawda jest taka,ze ludzie chyba nie dorosli do tego widoku.pozdrawiam.

Gość a to dopiero
prosze prosze typowy patriarchalny odgłos, kogos kto w ciazy nigdy nie bedzie za to najlepiej wie jak tradycyjnie i pieknie w sukienkach kobieta wygladac powinna i prosze prosze to calkiem mlody odgłos jak wiec widac na zalaczonym obrazku, dziewczyny, poćcie sie w tradycyjnym wydaniu, a brzuszki odkryte pozostawcie juz tylko nastolatkom, wszak polskiej matce polce nieprzystoi wystawiac pępka (wszak to wstydliwa blizna po matce) i cyca ku słońcu (zwłaszcza gdyby to cyc mlekiem mial byc płynący) chowac je chowac po kątach i po domu czy taka natura polek jest? mam nadzieje ze nie tradycjonalistom i pruderii, obłudzie takoż też czas powiedziec glośno stop wasz to ci brzuch jest i cyc, i tylko kobiecie decydować co w nim, i gdzie i komu go pokaże

Gość co wy bredzicie
Takie obleśne zbrzuszone babska powinny wogule na ulice nie wychodzić!!! Przecież te brzuszyska ciężarnych to wstrętny obleśny widok :o Zwymiotować można!!! A za karmienie z obleśnego nabrzmialego i brzydkiego cycora zbrzuszonej baby to powinni karać więzieniem!!!

Gość ej ty
na drzewo a nie zabierac glos, jak nie wiesz co napisac kazdy burek co glosno szczeka nie ugryzie

Gość powiedz to szczekającemu
i biegnącemu na ciebie rodwajlerowi bucu :P

Gość upik upik
na czasie

a mnie strasznie wkurza jak ktos mi sie gapi jak karmie moje malenstwo, dla mnie to chwila intymna, nie lubie aby nam przeszkadzano, a moja tesciowa ma w zwyczaju przylazic, stac nad nami i lampic sie pol godziny. grrr, wykrecam sie, zaslaniam, wychodze do innego pokoju, ale gdzie tam, baba ze wsi, nie wpadnie na to, ze glupio sie czuje pokazujac jej piersi. co poradze ze tak jestem wychowana i mam pewne ograniczenia? a co do ubran, to mam to gdzies jak kto chodzi, ale mysle ze ladnie skrojona sukienka ciazowa lepiej wyglada niz spodnie, co nie znaczy ze mam cos przeciwko mamom w bluzeczkach i spodniach, choc fakt, w ciazy nogi puchna, w plaskich butach to niezbyt ladnie wyglada... co tam, niech kazdy robi tak jak lubi, kobieta w ciazy ma prawo miec swoje fanaberie. a rzygac mi sie chce jak czytam wypowiedzi niektorych imbecyli na tym forum.

Gość Ewwwwwwwwwwwwww
co wy bredzicie Takie obleśne zbrzuszone babska powinny wogule na ulice nie wychodzić!!! Przecież te brzuszyska ciężarnych to wstrętny obleśny widok Zwymiotować można!!! A za karmienie z obleśnego nabrzmialego i brzydkiego cycora zbrzuszonej baby to powinni karać więzieniem!!! JAK CZYTAM WYPOWIEDZI TAKICH IDIOTOW JAK POWYZEJ TO JESTEM ZA LEGALNA ABORCJA.

Gość ja tez za
jak czytam wypowiedzi idiotow jak np ta wyzejo jestem za aborcją przymusową pewne osobniki (nie wiadomo czy ludzkiego rodzaju) nie powinni brudzic Ziemi swoimi odchodami i wypowiedziami (bo są równo warte)

Sądząc po płytkiej wypowiedzi tego imbecyla który cześć kobiecą jakim jest brzuszek nazywa zbrzuszonym (co za określenie?? chyba sam sobie wymyślił) to pewnie jest facet. A tak na marginesie to robisz błędy ortograficzne i idź się douczyć -wogule- co to za słowo? sam sobie na ulicę nie wychodż jak masz niewypażoną gębę, przepraszam, ale mnie poniosło. Ciekawe czy jego matka która go urodziła też na ulicę nie wychodziła i go nie karmiła? bo może miała cycka nie takiego kształtu jak on by sobie życzył, czy co? to jakieś absurdy!