Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

Gość była smutna żabka
Dzięki za przyjęcie mnie do Waszego grona! Jestem ze Szczecina. I już jestem mniej dobita. Postanowiłam jakoś oszczędzać (przy mojej forsie to cud!!) już od następnego miesiąca. Przez te 4 lata jakoś się uzbiera. Pogadam o tym pomyśle z moim Misiem jak przyjedzie. Zerknijcie tutaj:http://www.weselicho.pl/index.php?inc=tresc_url.php&id_tresc=1081013299 Może to widziałyście ale podzielę się każdą znaną mi stronką o tematyce weselnej.

Gość smutna żabka
Fajna ta stronka co podałam. Wszystko do kupy tam jest: i kiecki i bielizna.... Z koleżanką cały dzień na nacie siedzimy i oglądamy różne suknie bo ona się zdecydować nie może.

Gość smutna żabka
Muszę być "smutna żabka" bo samo "żabka" już ktoś ma. Ble!!!!

Dzień dobry dziewczyny widzę , że temacik się rozkręca... Ja wymknęłam się wczoraj troszkę szybciej, bo chciałam jeszcze zaglądnąć do sklepu z bielizną. Kupiłam staniczek i jednak pończochy samonośne cieniutkie białe ze śliczną koronką i silikonem;)Babka w sklepie mnie zapewniła, że utrzymają się na nogach. Kosztowały 12zł.Dziś chcę kupić butki;). Witaj smutna żabko, pewnie, że możesz z nami pisać! I na pewno wszystko się ułoży! Ja o ciąży na razie nie myślę, kocham dzieci, ale dopiero chciałabym z rok po ślubie;)Nie wiem co by to było jakbym teraz wpadła, wszystkie plany by sie pokrzyżowały... Ja byłam nad polskim morzem, ale nie byłam jeszcze w górach i na mazurach też nie:(

Witajcie Dziewczyny:):):):) Dawno tu nie zaglądałam,ale jakoś nie było czasu:):):) Domenko- jeśli nie byłas nigdy w górach to bardzo polecam:):):)Ja jestem wielka fanka gór, uwielbiam po nich łazić z plecakiem od schroniska do schroniska.Herbata z cytrynka nie smauje nigdzie tak jak po całodziennej wędrówce w schronisku przy kominku:):):) Na szczęście mieszkam blisko gór,bo inaczej bym zwariowała!!!!!! wiecie,w czwartek mamy z Łukaszkiem 5 rocznicę bycia ze sobą:)Chciałabym zrobić dla niego coś wyjątkowego:):):):)Myślałam,że upieke karpatkę,bo on ją uwielbia i bedzie w szoku,bo ja niezbyt dobrze czuję sie w kuchni, nie wspomne już o pieczeniu ciast:)No,ale może spróbuję:P:P:P:P bo za tort to się nie biorę!!!Bo mogloby się to źle skończyć.Chciałabym też zrobic mu jakiś wyjątkowy prezent - może macie jakies pomysły???????? Wczoraj ogladałam obrączki.Podobają mi sie tradycyjne,z żółtego złota,ale dość cienkie 4 mm.Ale widziałam takie i w damskiej był dodatkowo mały brylancik-cudo:):):):) Musz Łukaszka do takich przekonać:):):)

Cześć Marta! ja też zawsze miałam problem z wyborem prezentu. Dla faceta o wiele trudniej coś kupić niż kobiecie:( Może srebrny łańcuszek z połówką serduszka???A drugą połówkę zostawisz sobie?Kiedyś to kupiłam mojemu dziubkowi:)Albo zegarek?? Nie wiem, nie mam pojęcia...Zdaj sie na swój gust a na pewno wybierzesz coś specjalnego:)W końcu kto go tak nie kocha jak ty;)

Łańcuszek odpada,bo on nosi złoty,który dostał od taty na 18-stkę.Ale zegarek to niezły pomysł:):):):)Muszę się rozejrzeć za jakimś:):):) Może ktoś bedzie miał jakiś pomysł jeszcze:) Wiesz, bo ja juz mu tyle prezentów robiłam przez te 5 lat,że już mi się pomysły skończyły:(:(:(

No mi też już wszystkie pomysły sie skończyły:P I facetowi o wiele gorzej coś wybrać.

no witajcie - wreszcie ;) domenko --> mowiłam :) sama zobaczysz, silikonik tak delikatnie obejmuje udko i się świetnie trzyma... żabko --> nie będziesz za stara (no chyba, że uważasz, że ja jestem za stara :P w momencie wychodzenia za mąż będę miała niemal 27 lat) i wierz wszystko się ułoży - zawsze tak jest :) dziewczynki, tak się cieszę, że tu jestem ;) wczoraj mój mordek tak ni z gruszki ni z pietruszki mówi - wiesz, jestem pewny, ze będziemy udanym małżeństwem, teraz ogarnęło mnie takie przeczucie, będziemy kumplami w tym związku ;)

Cześć świeczko! No miałaś rację z tymi pończoszkami, jestem zadowolona;).

Gość zielona żabka
Witam! świeczko - nie jesteś za stara!! Już mi jakoś lepiaj.

Gość zielona żabka
Przemianowałam się na zieloną żabkę!!! Siedzę to bo czytam sobie jak Wasze postępy w przygotowaniach. A przy okazji szukam stroniczek o tematyce ślubnej dla znajomej. Już rano zrobiłam małą prezentację w power poincie z kieckami. He he! Udziela mi się!

Cześć zielona żabko! Pewnie i nam możesz tez czasem coś podpowiedzieć;)

uwielbiam ten topic i tu zaglądać - o wiele fajniej tak przeżywać razem ;) niestety nie mam koleżanek, które wkrótce wychodziłyby za mąż :( jedne albo juz mężatki a inne planują ale za dwa, trzy, cztery lata :)

Ja tak samo świeczko, a jak tu z wami rozmawiam, to o wiele bardziej tez to przeżywam:)

Od razu chce mi sie robic zakupy, za miesiąc z Tomkiem kupujemy obrączki;) i alkohol.

Witam 🌼 domenko=> za niedłuo już wszystko będziesz miała przygotowane :) ....a co będziesz robić na 3, 4, 5 miesięcy przed ślubem ? Ja jednak rezygnuję z zakupu butów, ponieważ nie mam jeszcze sukni, mam zamiar wybrać się po nią na wiosnę, jak będzie wchodziła nowa kolekcja. Poza tym kupie buty białe, a potem spodoba mi się suknia ecru i co zrobię ? Ehhh..... chyba jeszcze poczekam :)

SUN OJ BĘDĘ MIAŁA CO ROBIĆ, NAJPIERW SOBIE WSZYSTKO KUPIĘ, POTEM KUPIMY ŁADNY GARNITUR , BIUTY... DZIUBKOWI, NO I NA KOŃCU PRODUKTY DLA KUCHAREK CO TEZ ZAJMIE KILKA MIESIĘCY;)

A no tak bo zapomniałam, że jedzeniem musisz sama się zająć :) Ehhh....ja może wczesniej kupię zaproszenia, wypisywać je będę w styczniu :) Acha i może kabaretki też kupie wcześniej :) Co tam jeszcze mogę kupić wcześniej ?

Welon też nie, bo nie wiem czy do sukni będzie pasował, mogę jeszcze majteczki kupić, ze staniczkiem też muszę się wstrzymać, podwiązkę tez mogę kupić :) jaki kolor kupujecie niebieska ?? To w sklepie z bielizną się kupuję, bo ja się nie znam na tym :P

no właśnie - ja to jestem kobieta teoria, jedyne co mam na 100% to salę... reszta wypatrzone i nic nie kupione - domenka, Ty masz świętą rację koszty się rozłożą w czasie to zdecydowanie lepiej... musze działać ;)