Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaa

Nie wiem czy chce iśc z nim do łóżka...

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaaa

Wysmiejecie mnie. Ale posluchajcie. Pewnie Was to rozśmieszy. Mam chlopaka. I 21 lat. Kocham Go. Piścimy sie w bardzo odważny sposob, taki..że chyba zdecydowalismy sie na wspolzycie. CHYBA...Bo ja już sama nie jestem pewan. W chwili gdy jestem razem z nim, gdy jestem podniecona, oczywiscie ze mam ochote...ale tak ogolnie....Chyba wstydze sie isc do ginekologa po tabletki, wiem co by powiedziala moja mam gdyby sie dowiedziala. Mysle ze w duzej mierze to kwestia wychowania. Mam jakiesdziwne poczucie winy ze ejstem za mloda. Ale z drugiej strony sama nie wiem kiedy powinnam zaczac... Czy ja mam problemy natury psychicznej ? :P Nie smiac sie prosze....

Gość ja mam 23 lata
i boje sie ze mama sie dowie co zrobilam

Gość katarzyna-22
masz 23 lata ja stracilam dziewictwo w wieku prawie 18 lat i nie pytalam sie mamy tylko rozmawialam z partnerem o zabezpieczaniu sie i on sie zabezpieczał i nie brałam tabletek dopiero po pół roku brałam przez prawie rok i teraz mam innego już męża i mam problemy z zajściem w ciąze nie bież tabletek ja teraz tego żałuje

Gość no to....
to ze nie mozesz zajsc nie musi byc powodem ze brałas pigułki...

Gość niezdecydowanaaaa
To jesli same tabletki w sobie powodują takie problemy... To ja już zupelnie stalam sie niezdecydowana. A raczej chyba za pozadnie wychowana. Hmm...Chociaz uwazam ze to nie jest zle wychowanie, gdy rodzice co niedziele prowadzaja do kosciola i wbijaja dzicku do glowki jakies wartosci. U mnie zderzaja sie dwa swiady. Ten poukladany z tym jakby poowiedziec troszke ' rozpustnym' I tu chodzi o znajomych, obracam sie w srodowisku zwiazanym z modelingiem. Podobam sie chlopakom,chyba...:P A swojego kochanego chlopczyka to chyba oczywiste ze pociagam....Wiec troszke mi przykro gdy sama nie potrafie sie zdecydowac, widzac, ze on chce... CHY JA JESTEM CHORA? :/

Gość coos
kurde a po co ty masz kierowac sie dobrem kogos tzn.jego, w takich sprawach lepiej byc egoista. Jesli mas zjakies ale czujesz sie podswaidoie niegotowa czy cos to warto poczekac,nic ci a i jemu sie nie stanie....A jak nalega to znaczy z emusi po prostu swe napiecie an kims wyladowac....

Gość coos
A na wszelki wypadek to lepsze sa plastry!!!!!!!!! Nie szkodza tak organizmowi i sa pewneijsze,bo nie zapominas zonich tak jak o pigulkach(przyklejasz jeden na tydzien)