Baba 226 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Syn al? Zabieraj ciotkę, szwagra, syna i wpadajcie na Gorzów. Pamiętam jak 10 ciapatych rzuciło się na mnie w pracy w szatni. Drzwi od kobiecej szatni były otwarte i myśleli, że ja ich niewolnice obczajam. Latali jak na karuzeli. Przeciez to mikre kurduple 140 w kapeluszu. Wystarczy siarczystego bąka puścić i wszystkich jednym podmuchem wymieciesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 112 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Przeciez to mikre kurduple 140 w kapeluszu. Wystarczy siarczystego bąka puścić i wszystkich jednym podmuchem wymieciesz. Malowany ma 1.43 wiec nie odbieraj mu zasług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Przeciez to mikre kurduple 140 w kapeluszu. Wystarczy siarczystego bąka puścić i wszystkich jednym podmuchem wymieciesz. Więcej nie mieli, ale mieli przewagę liczebną i to sporą. Trochę mi ujmujesz. No po tobie to się tego nie spodziewałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 226 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Malowany ma 1.43 wiec nie odbieraj mu zasług Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Serio? Drugi minus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 294 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: To nie znaczy, że nie może obstawić. To niech obstawia tamtą nie mnie i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 112 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Serio? Przed chwilą, Malowany napisał: Drugi minus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 226 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: No po tobie to się tego nie spodziewałem Dlaczego? Też sądzisz, że ja tu z kółka różańcowego nadaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To niech obstawia tamtą nie mnie i po sprawie. I nie tamtą, tylko iskrę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Iskra będzie bezplodna przez ciebie bog może wybaczy ale mój syn ci wpíerdoli Prawda 5 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Każdy dzień twojego pisania to dzień mniej mojego roochania. W sumie nawet i.. /Dobre te teksty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu No może nie do końca prawda ale coś w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 2 godziny temu (edytowany) malowany to niezły karzeł i zazdrosci lezakowi 180 opasłego brzuszyska Januszowskiego, smrodu i 13 cm tak Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 535 Napisano 2 godziny temu Dobrej nocki wszystkim. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Będą trojaczki trzej synowie święta trójca. Jeżyk polecisz na 11 komputerów i urodzisz mi co Jedenasty będzie sff salonu z przynajmniej 1650gtx 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 226 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Drugi minus Dwa minusy daj plus. To już wiem o co chooodzi. Kurduple strasznie zadziorne są. Info z pierwszej ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: To niech obstawia tamtą nie mnie i po sprawie. Masz problem z przepraszam powinnaś gonciarza kurs przejść przyspieszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Dwa minusy daj plus. To już wiem o co chooodzi. Kurduple strasznie zadziorne są. Info z pierwszej ręki Tak tygrysa drażnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No może nie do końca prawda ale coś w tym jest. Marnujesz czas a można by się piepszyc jak Bóg stworzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: malowany to niezły karzeł i zazdrosci lezakowi 180 opasłego brzuszyska Januszowskiego, smrodu i 13 cm tak Weź mnie raz zaskocz i napisz coś mądrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1093 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Jeżyk polecisz na 11 komputerów i urodzisz mi co Jedenasty będzie sff salonu z przynajmniej 1650gtx Ale jakie 'co' mam ci urodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Weź mnie raz zaskocz i napisz coś mądrego Ale dumbo to ty szanuj mi mówiła na priv że dobry sex to w kazdom dziure po kolei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale jakie 'co' mam ci urodzić? Sonika możemy splodzic albo sonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 226 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Tak tygrysa drażnić Przez kabelki łatwo udawać figo-fago. W realu przed myszką polną spi... z piskiem uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Ale dumbo to ty szanuj mi mówiła na priv że dobry sex to w kazdom dziure po kolei Co innego czytałem na publiku. Ty szanuj, bo nudle wysłała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Ale dumbo to ty szanuj mi mówiła na priv że dobry sex to w kazdom dziure po kolei Co jeszcze pisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Co innego czytałem na publiku. Ty szanuj, bo nudle wysłała. Na publiku to chciała zawartość prezerwatywy szamac to niezla kokietantka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Na publiku to chciała zawartość prezerwatywy szamac to niezla kokietantka Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Co jeszcze pisała? Że munka się zabujala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Na publiku to chciała zawartość prezerwatywy szamac to niezla kokietantka Nie kojarzę a nie ma takiego słowa analfabeto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 112 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Na publiku to chciała zawartość prezerwatywy szamac to niezla kokietantka Już ci sie kłamstwa mieszają zleży. Wcześniej twierdziłeś ze to rzekomo bagno chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach