Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość becia13

prosze pomuszcie mi to ważne!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość becia13

przeżyłam stosunek dzień przed okresem czyli 2 lipca na 3lipiec,a 3lipca powinnam mieć okres dziś jest 6 lipiec i nic!!!!!!ten stosunek był beż zabespieczenia ostatni okres miałam 5 czerwca. czy jest to możliwe że dzień przed okresem można zajść w ciąże?od wczoraj czyli od 5 lipca boli mnie brzuch w dole, jak mam to rozumieć?dzwoniłam do ginka i powiedział że mam zrobić test w sobote....myśle że będzie negatywny.powiedzcie czy ktoś był z was w takiej sytuacji ? i co z tego wyniklo?ja jeszcze jestem nastolatką więc nie chciałabym mieć bobasa.a jeśl jestem w ciąży to jest coś żeby ją powstrzymać? ODPISZCIE MI PROSZE POMUSZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie sadzezebys...
byla w ciazy,nawet jesli bys zaszla,ten pierwszy okres by sie raczej pojawil,bo to za wczesnie bylo na jakies objawy ciazy...jak chcesz,to zrob ten test,zeby sie uspokoic

Gość becia13
ale te bule brzucha?skąd one się biorą?jeśli nie jestem w ciąży to co z okresem?nie dodałam że to był mój pierwszy raz........co się dzieje po pierwszym razie czyli jak się straci dziedzictwo?czy są jakieś dolegliwości??????

Gość ooooooooojjjjjjjjjjj
oj becia becia..... okres pewnia opóźnia Ci ze z powodu stresu. Nic sie nie przejmuj:)

Gość o motko jedyna
Dziedzcictwo? A co pozbawili cie tronu i korony?

Gość Oidoki
Becia okres idzie malymi kroczkami, mi sie opoznil az cale 10 dni . Tez mialam bole brzucha a potem lecialo i lecialo. Wiec spoko napewno nadejdzie. Wyluzuj.

Gość becia13
no niby nie pozbawili tronu ani korony........... dzieki wam myśle że bedzie dobrze jeszcze raz dziekuje

Gość nie mozna
zgodnie z prawem nie mozna w RP powstrzymac ciaży a wiec musisz urodzic i juz, za pare lat masz odchowane mozesz naprawde byc w ciazy, bo nastolatki czesto w roznym terminie w czasie cyklu maja owulacje, i to Ci sie przytrafilo nie dramatyzuj. glowa do gory, to nie koniec swiata szybko powiedz mamie im wczesniej tym lepiej

Gość mysiia
tysiace jest dziewczyn co wpadło wlasnie za pierwszym razem to juz praiwe reguła

Gość gudzia
myślę, że nie jesteś w ciąży aczkolwiek w tak młodym wieku to miesiączka bywa nieregularna raczej. ja na 5 dni przed okresem współżyję z mężem też bez zabezpieczeń, bo większość z nich wywołuje u mnie skutki uboczne i jak narazie nie jestem w ciązy. jednak moje miesiączki są regularne i jestem od ciebie starsza. niechcę cię umoralniać, ale czy to nie zawcześnie na pierwszy raz?

Gość bossszzzzzzzz
kochana przede wszystkim POMÓŻCIE, a nie pomuszcie. poza tym proponuje na zmianę ginekologa...powinien był przepisać ci postinor (nakazać ci przyjście a nie przez telefon oczywiście) a nie mówić kiedy masz test wykonać. a jesli masz 13 lat to uważam, że nie powinnaś odbywać stosunków bo potem sa właśnie takie problemy, że dzieci mają dzieci, matki mordują i znęcają sie nad bobasami bo nie są emocjonaslnie gotowe i wystarczająco dorosłe aby je wychowywać.ale to tylko moje zdanie.

Gość becia13
no ta liczba nie oznacza wiek.to "pomuszcie"to nawet nie zauważyłam że tak napisałam to ze zdenerwowania.

Gość becia13
właśnie z pochwy zaczeła mi się lać jakaś brązowa ciecz.co to znaczy?

Gość hmmmmmmmmm
do nauki się powinnaś wziąść, a nie do skeszenia! przede wszystkim biologia i polski się kłaniają. "pomuszcie" to nie jedyny błąd, zresztą nawet przez przypadek ciężko zrobic dwa błędy w jednym wyrazie:P

Gość ehhhhhhhhhhh
że masz okres!!!!!!!!!

Gość dziecko drogie
Ty w ogóle nie znasz swojej fizjlologii :0 jak tak czytam te posty na kafeterii, to odnoszę wrażenie, że powinno być pozwolenie na współżycie, cos jak prawo jazdy, i do seksu możnaby dopuszczać dopiero po odpowiednich kursach i zaliczonych egzaminach z nich:P

Gość _._._._
mozana wziąść zaznaczam legalne, bez recepty tabletki wczesno poronne, ale mozna je zazyć do 72 godzin po stosunku ;/

Gość _._._._
co za tempy idiota z ciebie dziewczyna się denerwuje a ty jej robisz wykład z języka polskiego!!! ludzie litości rozbrajacie mnie!!!! ahahah

Gość becia13
no z biologi miałam dopa(2),czyli jak mam okres to znaczy że nie jestem w ciąży???

Gość becia13
jak byś fizjologu wszystko wiedział to by cię tu na tej stronie nie bylo!

Gość jaka obrazalska
Czasami ludzie tu sa z zeby komus pomoc. Dowiedziec sei nowych rzeczy. Nie kazdy jest rozhisteryzowana nastolatka z dopem z biologii i j. polskiego (pomuszcie, zabespieczenie, bule). do nauki a nie do seksu.

Gość agresiwe2005
to jest poprostu żenujące....nic dodać nic ująć !!!!!!!!!!!