Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A ... porządna to pewnie z 5 Taka sřaka to już zagraza chyba życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: No tak Bedom zakłady ktorom wybuerzesz bo chce obstwic 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Co Nic. Zamyśliłem się. 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ty zwłaszcza. Adieu, cher ami. No pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Bedom zakłady ktorom wybuerzesz bo chce obstwic Już dawno wybrałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Iskra podoba ci sie ksiądz Mateusz Żmigrodzki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Probowalam kiedys zważyć cycki ale waga chyba nic nie pokazała Mogę zwazyc słonia na kuchennej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Iskra podoba ci sie ksiądz Mateusz Żmigrodzki? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 535 Napisano 5 godzin temu 110 masz wagi, a ile wzrostu Leżak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie Skad wiesz pytałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Już dawno wybrałem Iskra będzie bezplodna przez ciebie bog może wybaczy ale mój syn ci wpíerdoli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Skad wiesz pytałeś? Nie, bo nie. Stan mojej bateria to 69. Pora spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Iskra będzie bezplodna przez ciebie bog może wybaczy ale mój syn ci wpíerdoli nie bedzie zadnego syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: 110 masz wagi, a ile wzrostu Leżak? 185 nie wiem ile mam wagi dobrze wyglądam nawet do dentysty po co mam się ważyć Ale z uwagi ile kg wciagam kurczaka to mało nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 82 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Iskra podoba ci sie ksiądz Mateusz Żmigrodzki? Haha Iskra to natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: nie bedzie zadnego syna No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 82 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: nie bedzie zadnego syna Będzie syn boży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Haha Iskra to natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Ciekawe czy pieprza kreci Mateusz Żmigrodzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: nie bedzie zadnego syna Z dumbusia i tak chce córkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 535 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: 185 nie wiem ile mam wagi dobrze wyglądam nawet do dentysty po co mam się ważyć Ale z uwagi ile kg wciagam kurczaka to mało nie będzie no to policzmy 110/1,85^2 wychodzi: 32.14 co daje Otyłość I stopnia Wskaźniki: 18.5 i niżej Niedowaga 18.5 – 24.9 Waga prawidłowa 25.0 – 29.9 Nadwaga 30.0 – 34.9 Otyłość I stopnia 35.0–39.9 Otyłość II stopnia ≥40 Otyłość III stopnia Uważaj Leżak, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Iskra będzie bezplodna przez ciebie bog może wybaczy ale mój syn ci wpíerdoli Syn al? Zabieraj ciotkę, szwagra, syna i wpadajcie na Gorzów. Pamiętam jak 10 ciapatych rzuciło się na mnie w pracy w szatni. Drzwi od kobiecej szatni były otwarte i myśleli, że ja ich niewolnice obczajam. Latali jak na karuzeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Nie, bo nie. Stan mojej bateria to 69. Pora spać Będzie w... w zaświatach Przed chwilą, kris888 napisał: no to policzmy 110/1,85^2 wychodzi: 32.14 co daje Otyłość I stopnia Wskaźniki: 18.5 i niżej Niedowaga 18.5 – 24.9 Waga prawidłowa 25.0 – 29.9 Nadwaga 30.0 – 34.9 Otyłość I stopnia 35.0–39.9 Otyłość II stopnia ≥40 Otyłość III stopnia Uważaj Leżak, serio. Tak waga jest szklana lepiej nie stawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Syn al? Zabieraj ciotkę, szwagra, syna i wpadajcie na Gorzów. Pamiętam jak 10 ciapatych rzuciło się na mnie w pracy w szatni. Drzwi od kobiecej szatni były otwarte i myśleli, że ja ich niewolnice obczajam. Latali jak na karuzeli. Nie zrozumiałeś a to będzie szybkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: no to policzmy 110/1,85^2 wychodzi: 32.14 co daje Otyłość I stopnia Wskaźniki: 18.5 i niżej Niedowaga 18.5 – 24.9 Waga prawidłowa 25.0 – 29.9 Nadwaga 30.0 – 34.9 Otyłość I stopnia 35.0–39.9 Otyłość II stopnia ≥40 Otyłość III stopnia Uważaj Leżak, serio. Więcej zje kurczaków i schudnie bo kurczaki są lekkie i latają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Nie zrozumiałeś a to będzie szybkie Zjedz sobie klopsa i już się tak nie napinaj brzdąc, bo tylko rozsmieszasz, a chyba nie o to ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Bedom zakłady ktorom wybuerzesz bo chce obstwic Nie będzie bo ja nie biorę udziału w tym teatrzyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Z dumbusia i tak chce córkę Będą trojaczki trzej synowie święta trójca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 535 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Więcej zje kurczaków i schudnie bo kurczaki są lekkie i latają xD niech ograniczy cukry lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zjedz sobie klopsa i już się tak nie napinaj brzdąc, bo tylko rozsmieszasz, a chyba nie o to ci chodzi. Każdy dzień twojego pisania to dzień mniej mojego roochania. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie będzie bo ja nie biorę udziału w tym teatrzyku. To nie znaczy, że nie może obstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach