biedrona 0 Napisano Lipiec 8, 2005 Ja zaczelam brac yasmin, to moje pierwsze tabletki. Wzielam dopiero3, dzisiaj wieczxorem bedzie 4. Narazie czuje sie dobrze, ale po tym co tu przeczytałam nie bede ukrywac ze sie BARDZo zaniepokoilam...zaluje ze kupiłam dwa opakowania na raz. Zastanawiam sie po ilu tabletkach moze byc cos nie tak. Pod koniec sierpnia jade na wakacje z chłopakiem, boje sie ze nagle bede miała jakies dokuczliwe dolegliwośći:( Opisujcie swoej doswiadczenia, mile widziane kobietki, ktore tez biora yasmin. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoTyleKsw 0 Napisano Lipiec 8, 2005 Ja biore już 2 tydzień i jest super ;) Nie nażekam bo nie ma na co... Libido nie spadlo... brak plamień... Drętwienia też nie ma... Spokojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia18 Napisano Lipiec 20, 2005 ja już przy pierwszym opakowaniu zaczęłam mieć zły humor. mogłabym się nie odzywac do nikogo, bolała mnie głowa. teraz wypadają mi włosy. konczę z tabletkami bo mi to tyklo przeszkadza. ale nie ty nie musisz mieć skutków ubocznych. to zalezy od organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julies Napisano Lipiec 20, 2005 ja tez biore yasmin,ale wchlonelam dopiero 5 tabletek takze za wczesnie na jakies obserwacje. no ale bnarazie czuje sie rewelacyjnie. poprzednio bralam logest i skutki uboczne pojawily sie po roku....strasznie dretwialy mi nogi, robily mi sie wszedzie siniaki a i z watroba mialam troche problemow. moj gin stweirdzil ze organizm zaczal sie buntowac bo mial juz dosc.zrobilam 7miesiecy przerwy.....wszystkie wyniki prawidlowe wiec zaczynam przygode z yasmin.ale na pewno po roku zrobie przerwe!!!!!! jak cos zaobserwuje ciekawego to dam znac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werek 0 Napisano Lipiec 20, 2005 Nie histeryzujcie z tymi skutkami ubocznymi... Nie można każdej dolegliwości zwalac na pigułki: zmiana nastroju - na pewno przez nie! 2 kg więcej - pigułki! Itd., itp. Bez przesady, nakręcacie się nawzajem, a większość kobiet dobrze toleruje tabsy. Ja brałam różne, z przerwami, a jak coś było nie tak, to szłam do lekarza i tyle. Pigułki są dla na ogół dobrze tolerowane, inaczej by sie nie sprzedawały, nie? P.S. Gdzie można kupić tanio yasmin w Wawie? Nie chce płacić 45 zł. za listek, help... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widzę że tu same Napisano Lipiec 20, 2005 "doświadczone" laski:P A tak przy okazji - naRZekam tępoto a nie naŻekam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babatek Napisano Lipiec 20, 2005 ale histeria z tymi skutkami ubocznymi...Ja biorę Triquilar z przerwami od pięciu lat-skutków ubocznych brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giligili Napisano Lipiec 25, 2005 skutki okażą sie po paru latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach