Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia21

Przeżyłam szok, czy jeszcze kiedyś.....

Polecane posty

Gość ty nie badz taki pies
na kielbase

Gość upupup upupu

gdyby laska przespala sie po 2h znajomosci z gosciem no to dziwka mozna by ja spokojnie nazwac no ale po 2 miesiacach?? ludzie! moi znajomi pobrali sie po 2miechach a teraz sa szczesliwym malzenstwem z 4letnim stazem:|

Gość Krzyś
Tamten gość to dupek i tyle. Jesteśmy z tobą, Madziu! :)

Gość Różowa pantera
Co za tupet musiał mieć aby ci coś takego powiedzieć. To dobrze że nie złapałaś czegoś od takiego kurwiaża. Faceci potrafią zamieszac kobiecie w głowie, jak czegoś chcą. Nie przejmój się nim, brak słów aby taką ciotę opisać.

Gość Majka34
Bydle !!!!!!!!!, A może puść opinie że ma małego i jest zerem w łóżku , chyba zasłużył na to. Takich nie trzeba żałować.

a ja myslalam, ze sex jest dla ludzi, a nie dla dziwek tylko... bozesztymoj, ale macie problemy, po dwoch godzinach czy po dwoch latach - madzi sprawa, a ten facet to zwykly palant

trzymaj sie Madziu i nie płacz za długo bo nie był ciebie wart!!! moze kiedys zrozumie i bedzie załował!

Gość Do Pwadziwej.......
a ja tam bym skombinowała kilku kolesi i kurwiarza połamała.mowie ci Madzia,dla samej satysfakcji......a plotek tez bym narobiła,ze mu nawet nie stanał.

Gość Jammm
Dobrze ci dziwko

Gość sav
Jamm... pewnie masz 12 lat i się nudzisz, że piszesz takie, zeczy ale mógłbyś uszanować czyjeś uczucia... i całe reszta też... Dziewczyne trzeba pocieszyć, a nie obrażać bezpodstawnie

Gość ciekawska_niunia
przykro mi bardzo ze tacy skurwysyni chodza po swiecie. ja mialam podobna sytuacje ale w moim przypadku facet mnie nie przelecial i dlatego ze mna zerwal. plakalam tez przez tydzien ale z biegiem czasu widze ze nie warto. trzymaj sie cieplutko i zapomnij bo naprawde nie warto wylewac lez :)