Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smartisss

lubie herbate Pu-Frh i staram sie o dzidzie--czy mozna ja pic?

Polecane posty

Gość smartisss

juz od lat pije herbate PU-ERH ,i teraz staram sie o dzidziusia moje pytanie jest czy nie zaszkodze dzidzi pijac ja??jesli juz bede w ciazy??? nie wiem co robic a przyzwyczailam sie juz do niej i inne mi sie smakuja jak ta ...poradzcie!!!:(

Gość smartisss
przepraszam za blad w napisie tytulowym!!!!:(:(:( mialo byc PU-ERH

Gość julinka
podobno najlepsza jest herbata zielona i roibos,obnizaja cisnienie i ma duzo fluoru szczegolnie potrzebnego do rozwoju kosci i zebow.dopoki nie jestes w ciazy to ok ale potem lepiej konsultowac z lekarzem.najwazniejszy kwas foliowy nie zapomnij!!!reszta sama sie ulozy jesli bedziesz miala dobrego lekarza .ktory ci doradzi co i jak.powodzenia!

Gość smartisss
dziekuje julinka..kwas foliowy juz lykam!!! lekarz tez wydaje sie byc ok..jeszcze nie wspomnialam mu o tej herbacie ahahhaha ale poinformuje go chyba juz....dziekuje.. a moze jeszcze ktoras z was pila tez ta herbatke??

Gość nie można
nie pocieszę Cię, ale nawet na opakowaniu herbaty pisze,że nie zaleca się jej picia kobietom karmiącym i w ciązy A dla pocieszenia - przed ciązą uwilbiałam kawę, a w czasie kawa odrzucała mnie na kilometr - może też Ci się zmienią smaki :) Może spróbuj się przeżucić na zieloną!

Gość nie można
przepraszam za byki oczywiście - uwielbiałam i przerzucić :)

najważniejsze przy piciu Pu-Erh jest to, że ona wypłukuje magnez z organizmu! i trzeba uzupełniać ten niedobór najlepiej skonsultuj się z lekarzem :)

Mi lekarz zabornil picia i Pu_erh i zielonej ze wzgledu na toksyny, jakie zawieraja. Zwyklej herbaty tez sie nie powinno pic w nadmiernych ilosciach - jesli juz to slabiutka lub zlagodzona dodatkiem mleka. Mi w ciazy bardzo smakuje slaba mieta (z ogrodka), meliska, czasem kawa zbozowa...

Gość tiss
pu erh jest nie wskazany ale zielona super, maelisa i mięta

Gość smartisss
dziekuje za wszystkie odpowiedzi na moje pytanie!!!!!!DZIEKUJE!!! ja bedac przy pierwszej ciazy to tez kawa poszla na bok,,,i inne rzeczy tez...zmiany smakowe,hi-hi ale teraz przed ciaza mozna?? a ciazy to przypuszczam no i stoi tez na opakowaniu,tylko mnie martwic zaczelo ze przed tym zajsciem w ciaze nie wyplukam mojego organizmu za bardzo i czy ta herbata nie jest za dobra na jajeczkowanie.......