Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smotnaaaaaaaaaaa

jest mi zle samej w domu z dziecmi

Polecane posty

Gość smotnaaaaaaaaaaa

jestem sama w domku z 2 dziec maz wciaz gdzies wychodzi chumor mam do dupy dzis piekna pogoda a on na mecz pojechal w tyg wciaz prcuje... jest mi zle co mam robic

Gość humorek
UWAGA! TO CZEKA WAS JAK BEDZIECIE TAK DAZYC DO BYCIA MEZATKAMI I POSIADANIA GROMADY BACHOROW TYLKO DLATEGO ZE KOLEZANKA MOWI ZE TO TAK FAJNIE I JEJ ZAZDROSCICIE

Gość kazdy ma to
na co sie godzi.... Skoro macie dwojke dzieci, to pewnie juz jakis czas jestescie razem. I ty pytasz na forum co masz robic? Obcyngolic, zostawic dzieci z nim a samej zrobic wypad w miasto :-)

Gość samotnaaaaaaaaaaaaa
wyszlam za maz bo wpadlam teraz zaluje ale coz dla dzieci zrobie wszystko ale smutno tak samej siedziec

Gość nina 36
ale masz dzieci dziewczyno,,,!@!!!

Gość kazdy ma to
no to chyba najwyzszy czas porozmawiac z mezem i powiedziec mu, co o takim ukladzie myslisz. Przeciez to rowniez jego dzieci, a nie tylko twoje...

jak mieszkasz w Warsovii to mogę się z Tobą gdzieś wybrać, uwielbiam dzieciaki

Gość samotnaaaaaaaaaaa
jestem ze slaska niestety wybralam sie na prawko choc balam sie strasznie ale moze to mi potem pomoze wybrac sie z dziecmi gdziekolwiek

No cóż, a nie masz żadnych przyjaciólek, znajomych? można pójść przecież na spacer, basen, zrobić grilka...Masz dużo możliwości spędzenia czasu ze znajomymi i dziećmi

Gość tak się dzieje
gdy ludzie ze sobą nie rozmawiają. Jedyne wyjście to porozmawiać z mężem. Niestety jeszcze nie porozumiewamy się telepatycznie..........

Gość tak się dzieje
zgadzam się również z Polanką

tak się dzieje: muszę i Tobie oddać sprawiedliwość, niestety ludzie często zapominają o szczerej rozmowie i na własne życzenie są nieszczęśliwi, wiele nieporozumień można wyjaśnić, trzeba tylko chcieć.

Gość tak się dzieje
sama wiem po sobie. Ileż to razy chodziłam kilka dni obrażona na męża, a on zupełnie nie miał pojęcia o co mi chodzi. Dopiero po jakimś czasie szczera rozmowa, czasami w formie żartów wyjasniała całą sytuację. Na prawdę wiem, że jedynie to pomoga. Faceci "sa trochę inni" i sami nigdy nie wpadną na to, o co nam kobietom chodzi.

Gość gb sdv
samotna a w jakim wieku sa twoje dzieci??

Gość samotnaaaaaaaaaa
roczek i 4 latak chlopcy,mieszkam na bloku do rodziny daleka autobusem w niedziele jeszcze ciezko

ja tez mam 2 dzieci maz za grnica pracuje i sama jestem z nimi ale zawsze cos idzie wymyslec spacer zabawy moze popros meza aby szedl z wami gdzies szczeraz rozmowa pomoze powiedz ze czujesz sie samotna to prawo jazdy to super pomys,ja tez niedawno zrobilam i sobie jezdze. terazjestem u meza ale we wtorek wracam do polski i znow bede z nimi sama ale trzeba se spiac i zyc dalej

Gość Nie ma znaczenia
to czy tobie jest źle, najważniejsze jest to co czują dzieci :-D PS Do HUMORKA Wspólczuje twojej matce, że ma takiego głupiego bachora jak ty

Gość iwek
Cześć ja też ze śląska , a z jakiego miasta??

Gość ale to co czuje mama
też jest ważne, dzieciom wcale nie jest dobrze gdy mają smutną i sfrustrowaną mamę... a dziewczynie chyba raczej chodziło o inny rodzaj samotności, co innego spędzac czas z dziećmi, nawet jeśli sie je kocha nad życie, a co innego spędzać czas bez męża, jeśłi sie za nim tęskni - a rozmowa może by coś pomogła, spróbuj

Myślę, że powinnaś znaleźć sobie jakieś hobby. Co powiesz na naukę pieczenia? Znak książkę z bardzo prostymi i łatwymi przepisami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Praca w kuchni na pewno sprawi Ci przyjemność.

Gość gość
"Nie ma znaczenia 2005.07.21 to czy tobie jest źle, najważniejsze jest to co czują dzieci smiech.gif" bo oczywiście cały świat ma się kręcić tylko i wyłącznie wokół dzieciaków a matka i ojciec się w ogóle nie liczą. Długo nad tym myślałaś zanim to napisałaś?