Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drazetka

maly piesek york - mam pytanko

Polecane posty

Gość drazetka

czesc to nietypowe ale stracilam ostatnio dzidzie w zamian mam pieska i chetnie z kims pogadam bo nie wim wielu rzeczy co dawac jesc jak sie zaimowac moze ktos mi pomoze numer gg8144993

Gość Gocha999999
I następny topik gdzie obnosisz się z tym swoim poronieniem.Jesteś wszędzie.

Gość drazetka
jesli ci to przeszkadza to nie czytaj moich wypowiedzi nikt ci nie karze roznie ludzie radza sobie z taka sytuacja moze mi to pomaga jest trudno i nikomu tego nie zycze

Drazetka - bardzo Ci wspolczuje, nawet nie moge sobie wyobrazic jaki to bol i raczej nie chce sobie tego wyobrazac. Ja akurat nie mam Yorka ale moja kumpelka ma. Pocieszne zwierze i nawet dobrze sie zachowuje. A co dawac jesc?? To co kazdemu psu - karme. tylko w mniejszych ilosciach. Jesli to szczeniak to dopytaj sie weterynarza. Pozdrawiam.

Gość drazetka
jest ktos kto ma yorka

ja mam.....nawet dwa....to slodziutkie psiaczki:)Pochlaniaja bardzo duzo czasu na pielgnacje. w wyszukiwarce google wpisz York.....znajdziesz tam cala sterte linkow . Pozdrawiam

Gość kayka
ja mam Felusia - jest super.... Zawsze wolalam duze psy ale odkad mam felka jestem zachwyciona yorkami... A je wszystko..warzywa, kurczaka gotowanego, zupki... ostrzyglam go i kapie raz w tygodniu

Gość ania69x2
czesc,ja mam yorka-Snoopie (czyt.snupi).jest z tych najmniejszych,ma rok i dwa miesiace,ale caly czas ludzie zaczepiaja mnie myslac ze to trzy-miesieczny szczeniak.jest cudownym łobuziakiem! zachowuje sie jak dziecko-domaga sie smyrania i przytulania. pomimo,ze mam go juz ponad rok to czasem mam wrazenie,ze to nie pies tylko maskotka.teraz musze zmykac,ale jakby cie cos interesowalo na temat tych pieskow chetnie odpowiem.

Gość w mordę jeża
Do Gocha99999 (nie wiem ile tych dziewiątek) Poroniłaś kiedyś????? pewnie nie. Więc zanim zrugasz Kobietę, która straciła Dziecko postaraj się postawić w jej sytuacji. Nie zdajesz sobie sprawy z tego jak to boli. Weź pod uwagę EGOISTKO, że "wypłakanie się" nawet kilkakrotne, jest lepsze niż załamanie! Jak czegoś nie przeżyłaś na swojej skórze to nie pisz takich komentarzy! P.S. Nie jestem autorką topiku - jeśli ktoś mnie o to podejrzewa - ale rozumiem Kobietę - mimo, że sama nie poroniłam.......staram się o Maleństwo dosyć długo - i wyobrażam sobie co Ona musi czuć