Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość smutna_małgosia

Dziewczyny z hirsutyzmem

Polecane posty

Gość Oluś
no ja dla paradoksu z twarza nie mam problemu, tylko ta reszta...zbieram na laser:) ale chyba jeszcze pozbieram troszke. co dokosmetyków, golarka tylko do pach ale tam mam włosow tyle,co przecietna kobieta,raz na miesiac-dwa potraktuje je woskiem i sa słabsze. Nogi-wosk, a na odrosty depilator(juz nie rosną na calych nogach ,sa takie"placki")no a reszta podbrzuszna woskiem . Kremów nie polecam,mam znajomą chemiczke i mnie zniechecila;)poza tym zapach mnie mierzi. Rany,jak to dobrze ze stala sie modna depilacja brazylijska i juz mozna spokojnie pojsc do kosmetyczki , która wie,ze oprocz tego ,co znajduje sie przy pachwinie sa jesczez inne włoski,którymi trzeba ie zajać. Uwielbiam dzien po depilacji,jestem taka gładziutka,dla tych chwil warto zyc;) Pozdrawiam dziewczyny!

Gość Liliaaa
Dołączam sie do was dziewczyny. Od dziecka mam owłosienie praktycznie wszedzie. Na rękach nogach w oklicy bikini wiadomo , tam mam ich najwiecej potem mam ciemny meszek na brzuchu plecach posladkach. Twarz mam na szczęscie w miare normlana ale widze ze chyba z roku na rok mam coraz wiecej wlosów na w okolicach uszu. Lekarze mi nie potrafili pomóc , zawsze machali ręka chociaz moje badania wykazly wieksza niz normalnie ilość testosteronu. Tak bardzo chcialabym sie tego pozbyc pomimo ze juz nauczylam sie z tym zyc, ale czuje ze ten kompleks tkwi gleboko w mojej podswiadomosci :(. Tabletki diane nic a nic mi nie pomogły. Czy są jakies inne leki? Czy tylko laserem mozna usunąc na zawsze to cholerne owlosienie???

Gość annam1674
Witam serdecznie!!!!!!!!!!!!! Ostatnio przeczytałam artykuł na temat oleju krokoszowego który ma właściwości depilujące!!!!!!!!!!!!!!! I ponoć nie odrastają PONOWNIE włosy,wiem że jest to za piękne ,aby mogło być prawdziwe.Ale czy nie warto tego spróbować???? Dowiedziałam się,że jest w sprzedaży na www.wegetarian.pl Zapytałam się właściciela tego sklepiku o zastosowanie tego oleju w kosmetyce, oto czego się dowiedziałam "Wiecie Olej krokoszowy dostępny w naszym sklepie znaliśmy od dawna jako idealny do wykwintnych surówek. Jednak od czas wystawienia go w naszym sklepie internetowym 90 % klientów To renomowane gabinety kosmetyczne. Które cyklicznie zamawiają go u nas". Dziewczyny co wy na to??????? Uważam, że warto spróbować!!!!!!!!! Głowa do góry, może to jest właśnie te światełko w tunelu. Ja na pewno spróbuję. 27 zł za 0,5l butelkę, to nie wiele w porównaniu do kupowanych ciągle "jednorazówek" w dużych ilościach. Pozdrawiam annam

Czołem dziewczyny!!!! Jak się macie?? Witam wszystkie nowem kobietki z problemi nadmiaru!! Serdecznie Was pozdrawiam i zycze witrwałości!!! 🌼 Liliaaa cóz mysle, ze tylko laser jest jakis rozwiązniem, który może przynieść trwały efekt, wszytkie inne metody bardzo mnie zawiodły, a bardzo pochłonęły moje finanse. Pozdrawiam Cię serdecznie, trzymaj się 🌼 annam 1674 Ciekawe to co piszesz, ale przynaje, że jestem bardzo sceptyczna, tyle razy sie już naciełam, ze nie mam zaufania do cudownych środków, ale bardzo dziekuję, za nowinkę, moze jak natrafię gdzies na ten olej, to sie skuszę........ pomyslę pozdrawiam serdecznie, jeszcze raz dziękuję za newsa :-) trzymajcie sie kobitki, pamiętajcie, ze jestescie piekne i niczego wam nie brakuje 🌼 ❤️ 🌼

Gość Katti2
Dziewczyny - już wiele gabinetów kosmetycznych oferuje depilację laserem IPL. PAre zabiegów i problem z głowy. FAkt ze troche to kosztuje, ale myślę że chyba warto. Polecam ogladanie programu "być pięknym" na polsat zdrowie i uroda. To taki nowy program o właśnie nowinkach oferowanych przez gabinety kosmetyczne itp. Szczegóły www.magazynbyc.pl

Gość Ja sie chyba zabije
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Włosy mam na; nogach (wewnetrzna strona ud rowniez) rekach,ramionach (wewnetrzna strona tez) Twarzy (cala twarz, nawet na czole ostatnio zaczynaja mi rosc wlosy) Piersiach (nie tylko wokol sutek, ale cale piersi sa pokryte wloskami) Brzuchu :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Byłam u dermatologa, testosteron mam w normie. Teraz chce sie wybrac do endokrynologa. Jak wyglada takie badanie? Wstydez sie :( Czy trzeba sie rozbierac?

Witam wszystkie dziewczyny!! fajnie, że sie odzywacie i topik dlaej działa!! :-) 🌼 Katti2 wiekszość z nas powzięła już plan laserowaeo usuwania wlosów, toczyły sie już na ten temat dyskusje, ja na przykład jestem na etapie zbierania kasy, cóż IPL mam juz za sobą, jest do niczego w moim przypadku, wybieram sie teraz na laser diodowy, który mam nadzieje, ze bedzie lepszy. Pozdrawiam, 🌼 ja sie chyba zabije nawet tego nie próbuj!!!! Dokładnie sie przebadaj, musisz przełamac wstyd, lekarz widział juz niejedno, nie mysl o tym, wązne, aby sie przebadac i znaleźć powód Twojej dolegliwości, a wtedy rozpoczniesz leczenie! Trzymam kciuki, nie poddawaj sie!!!!!!!!!!!!! 🌼 ❤️

Gość do dziewczyn
a jak mozna i czym rozjasnic takie wlosy i jak to dziala i na jaki czas? czy trzeba je rozjasniac co kilka dni czy aby jak dorosna. Słyszalam ze po pewnym czasie takiego rozjasniania staja sie słabsze ,wolniej odrastaja i jest ich mniej-CZY TO PRWDA? jestem zalamana tez mam duze czarne wlosy i jestem chyba juz chora psychicznie z tego powodu :( prosze o pomoc :( :( :(

Gość do dziewczynn
a jak mozna i czym rozjasnic takie wlosy i jak to dziala i na jaki czas? czy trzeba je rozjasniac co kilka dni czy aby jak dorosna. Słyszalam ze po pewnym czasie takiego rozjasniania staja sie słabsze ,wolniej odrastaja i jest ich mniej-CZY TO PRWDA? jestem zalamana tez mam duze czarne wlosy i jestem chyba juz chora psychicznie z tego powodu :( prosze o pomoc :( :( :(

Gość ramona 20

Gość do dziewczyn
halo!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekam juz kilka dnia na odpowiedz :(

Witam , witam 🌼 odpowiadam na pytanie \"do dziewczyn\" otóz, tak, włosy mozesz rozjasnic, dziewczyny polecają na tym topiku środek rozjaśniający Sally Hansen. Ja rozjaśniałam kiedyś wołsy na rękach, miałam spokój na trzy tygodnie, potem pojawiały sie odrosty, nie stosowałam tego systematycznie, więc nie wiem, czy włos słabnie, ale podejrzewam, ze jeżeli będzie sie je cały czas niszczyć rozjaśniaczmi, to powinny sie robić słabsze. Spróbuj, życze powodzenia i pozdrawiam serdecznie 🌼 nie poddawaj sie, wierz mi jest wiele dziewczyn z podobnym problemem, istnienie tego topiku o tym świadczy pozdrawiam :-)

Gość do dziewczyn
dzieki :D :)

Gość do dziewczyn
aha, a czy mozesz mi jeszcze podac ile on moze kosztowac i ile ml. jest w jednym opakowaniu? dzieki :)

Gość do dziewczyn
halo jest tu ktos ?

🌼 kochana, ten specyfik kosztuje ok 30zl, jest dosc wydajny, dziewczyny już kiedys o tym pisały, ja go osobiście nie stosowałam. Polceany był także kremik Sally Hansen creme Hair Bleach, także do rozjasniania. jesli chcesz sie dowiedzeć czegos wiecej o różnych specyfikach, poczytaj nasze psoty, dużo przedyskutowałysmy, moze cos Ci sie przyda, niemniej jednak najbardziej skuteczna metoda, to jednak laser. Pozdrawiam serdecznie 🌼:-)

Gość do dziewczynn
hihi nom fajnie brzmi dzieki :D 🌼

do wloclawek prowokacja czy prawda bo jakos dziwnie brzmi twoja wypowiedz...ja mam a moze mialam podobny problem, ale w zeszlym roku wiekszosc wloskow na buzi usunelam laserem , ale nie dajcie sie zwiesc to nie jst proces krotkotrwaly i bezbolesny , ja jestem po 3 zabiegach (broda polczki gorna warga) i bede musiala sie poddac kolejnym zabiegom ( jeden moze dwa) , ale roznica jest kolosalna, juz nei musze rano budzac sie przy moim facecie zastanawiac sie czy zobaczy okrotne wloski czy nie:) bylo warto mimo ze wydalam kupe kasy, teraz te wloski ktore zostaly musze golic zwykla maszynka poniewaz taki jest wymog do laseru nie moga one byc depilowane-ale wiekszosc z was pewnei wszytsko wie, ale jesli chcecie sie cos wiecej dowiedziec pytajcie, dajcie maile -odpisze..ja sie nauczylam zyc z moimi kudlami, bo zostaly oczywiscie jeszcze wokol brodawek, na brzuchu, nogi mam jak sarenka, wczesniej najgorsze byly wrastajace wloski po depilacji na policzkach , wygladalam jakbym miala niezyl tradzik a to tylko zapalenia mieszkow wlosowych, ..pozdrawiam was wszystkie, bede tu zagladac

Gość powiedz mi
ile kosztuje depilacja laserem? bo wiem ze duzo ale ile to jest duzo? i ile w sumie tak mniej wiecej wychodzi?

ja robilam w toruniu , wg mnie przeplacilam ale trudno, z regoly cenniki sa tak ustalone ze podane sa ceny pojedynczych parti wiec tak za zabieg jednorazowy policzki (dwa razem) okolo 200 zl., za brode miedzy 100-200 zalezy ile ja mialam az do szyji wiec 200, za gorna warge tez okolo 80-100 zl. za baczki tez 200 jakby baczki nie byly na policzkach:) no i jakos to tak wyszlo a zabieg powtarzalam 3 razy i moge powiedziec ze zniknelo jakies 70% wlosow a te co zostaly sa delikatne -warto

http://www.laser.day.pl/ tu sa ceny i dokladny opis metody-ten gabinet zajmuje sie tylko laserowa depilacja i laserowym zwalczaniem celulitu, ceny podalam jakie mi ustalono ale to wszytsko indywidulanie dobieraja ja za prawie cala twarz w sumei za zabieg placilam 800 zl broda poliki baki gorna warga ..pozdrawiam

Gość powiedz mi
dziękuję bardzo

Gość a moze byc
jakis inny preparat do rozjasniania wlosow ;( bo to sally h. to troche drogie :( Nie da sie jakimis zwyklymi preparatami ? moze rozpuszczalin, albo zmywacz do paznokci :P to tez przeciez jakies zrace substancje. ZCzy to moze byc? sama boje sie na sobie probowac bo nie wiem jak bedzie to dzialac na skure . Moze ktos probowal ??????????????? :(

Gość a moze byc
pytam powaznie!

Gość a moze byc
tzn.??? pytam powaznie ale boje sie o skore. czy to jeje zaszkodzi?

Gość a co wybrac
jest kilka rodzajow. Dlaczego te do ciala sa najdrosze? Czy jesli ja chce sobie rozjasnic wlosy (czarne :( ) na dolnej czesci pleców. Jest ich niewiele i wiem ze jak zrobie to woskiem to bedzie gorzej a z jasnymi da sie zyc. Które wiec powninnam wybrac-podaje link gdzie jest to Sally Hansen. http://dw.pedet.pl/x_C_I__P_7013001;7010001.html I jeszcze jedno. Jak mozna zamawiac takie preparaty z takich stron jak powyzej? Czy mozna to jakos zamowic poprzez wyslanie przez odzial w banku na jakies konto albo jakims sposobem jesli mam konto na allegro :O ? prosze o pomoc bo te wlosy to dlamnie spory klopot zyciowy :(

Gość a co wybrac
jest tu ktos. ja mam za kilka dni polmetek i chcialam zalozyc cos bez plecow wiec zalezy mi na czasie. czy ktos mi pomoze ?

Gość wesola_małgosia
Hej 🌼 Wiesz, te do ciała być może dlatego sa drogie, ze musza byc inaczej przygotowane, bardziej delikatne, nie wiem............ Ja rozjaśniałam kiedyś włosy na rękach, teraz juz tego nie robie, jest ich nawet mniej, a używałam do tego celu kremu rozjasniającego do pasemek Joanny, koszt jednego opakowania od 6-8 zł, jest to tylko na jedno zastosowanie, ale starcza na 3 na miesiac, tak było w moim przypadku. Na tej stronie, która podałaś, jest z boku odpowiedz na Twoje pytanie o forme płatnosci, mozesz apłacic przelewem, przeczytaj dokłanie z lewej strony kliknij na pytania i zamowienia, dowiesz sie wszystkiego. Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze dobrej zabawy na półmetku. Głowa do góry!! :-) do a może byc 🌼 wierzyc mi sie nie chce, ze masz ochote uciec sie do takich metod, jesli nie chcesz Sally Hansen, to spróbuj zykłego rozjaśniacza do pasemek, o którym pisłam wyzej, pozdrawiam, nie rób głupot, bo sobie tylko pogorszysz sytuacje. niedlugo 🌼 tez uważam, ze laser do najlepsze rozwiazanie, przymierzam sie do tego kroku, zbieram kaske, moze sie wreszcie uwolnie, pozdrawiam, zaglądaj do nas, potrzeba tu troche optymizmu, bo większośc z nas chodzi w wiecznej depresji :-) do wloclawek 🌼 ja też mam nadzieje, ze to tylko prowokacja, nadmiar włosów to nie powód, aby podejmowac tak drastyczne kroki, sa wieksze dramaty, sama dobrze o tym wiesz. Wpadaj do nas, dziel sie problemami, razem z innymi bedzie Ci łatwiej, wierz mi, każda z nas tu obecnych wlaczy z tym swiństwem od wielu lat i sie nie poddaje. Walcz o siebie, swoje zdrowie, dbaj o siebie, nawet z taką dolegliwością można być atrakcyjną kobieta i zadbaną. Nie poddawaj sie!!!!!!!!! Pozdrawiam sie serdecznie, odwiedzaj ten topik 🌼

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się