Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość przytulka
mam 19 lat dopiero

Gość camaaaaa
spróbuj jutro dostac sie do gina... albo zrob test... :(

Gość camaaaaa
a może Ty sie zestresowałaś tym ze zmieniasz tabletki....? wiesz jak działa mozg...on odbiera różne bodzce.... badź dobrej myśli...

Gość maly slowiczek
Witam wszystkich. Mam pytanie. prosze o dopowiedz, co o tym myslicie. 3 miesiace temu przestalam brac tabletki. 2 pierwsze miesiace- okres bez zarzutu- regularnie co 28 dni. Teraz jednak spoznia sie juz ponad tydzien. Byla szansa zajscia w ciaze (ostatni stosunek miesiac temu). Przebywam teraz za granica- udalam sie na badania krwi- brak ciazy. Czekajac dalej zaczelam sie denerwowac, ze moze jestem chora. Poszlam do gina- zrobil USG- brak ciazy, zadnej cysty- wszystko ok. Przepisal mi tabletki na wywolanie okresu. Biore 3 dzien i nic. Powiedzial ze jesli po skonczonym opakowaniu (tydzien) okres nie wystapi- mam sie zglosic znowu na badania. Czekam czekam i nic. Przy czym w necie wyczytalam ze okres ma wystapic od 3-7 dni po skonczeniu tych tabletek. Na ich temat nie moge nic znalezc- FARLUTAL. Nie wiem kogo sluchac i co sie ze mna dzieje. Okres zawsze mialam regularnie. Nigdy sie nie spoznial. teraz faktyznie mialam sporo stresu- ale martwie sie o swoje zdrowie. Za 2 tyg wracam do Polski wiec skontaktuje sie moim ginem- ale to czekanie mnie wykancza. Plizzz napiszcie cos

Cześc!! Mam problem .. uprawiałam z chlopakiem petting i teraz spóźnia mi się okresa:( zastanawiam się czy on mógł przenieść na palcu plemniki.. czy jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży?? proszę o szybko odp

Oj niewiem czy jestes w ciazy jezeli bardzo sie martwisz zrob test:) ale nie sadze aby zajscie bylo takie proste przez palec chociaz nigdy niewiadomo trzymam kciuki:)

Gość izzunia
okrs spuzna mi sie juz 11 dni dwa razy robilam test i wyszet negatywnie robilam go 6 i 9dni potym kiedy mialam dostac okres mimo to obawiam sie ze moge byc w ciazy

Gość payka
hej! mam problem. 8 powinnam dostac okres tp juz 5 dzien a okresu nadal nie wiadac miesiaczkuje w miare regularnie ale bardzo sie martwie ze moge byc w ciazy. ostatnio mam bardzo duzo na glowie musze opiekowac sie siostra bo rodzicow ni ma w polsce i jeszcze full nauki... czy mozliwe ze to przez stres.... jestem w panice mam 17 lat i NIE MOGE byc w ciazy!!!

Gość Eśka
Hej...hmmm wiem kolejna odóbka ktorej spóznia sie okresik...jej to juz 10 dzien a tam nadal nic......Moje piersi sa okropnie twarde i bola, pojawił sie tradzik.....a jej jak nie ma tak nie ma.....sama nie wiem co robic... testu sie boje.....RATUNKUUUU ;( Odpiszcie

Gość Eśka
Dziękuje, że odpowiedziałaś... wiesz to juz 11 dzien a go nadal nie ma... z jenej strony jestem prawie pewna ze nie jestem w ciązy, ale z drugiej to tak długo sie spoznia....... Fakt mialam troszke stresu i nerowo bo kłocilam sie z facetem..... chyba jednak dla calkowitej pewnosci zrobie test ;/

Gość Eśka
Najgorsze, że mam objawy takie jakby mial przyjsc lada dzien..... bolace piersi , tradzik okropny... ile najdluzej mzoe spozniac sie okres??

Gość JuStySiaaa
witam mam problem od 46 dni okresu niemam co mam robić na początku sierpnia sie kochalam z chlopakiem potem mialam pokres w sierpniu we wrześniu mialam także ale teraz w październiku niemam ... POMOCY

Gość he he he
im bardziej bedziesz sie stresowac tym pozniej okres przyjdzie

Gość Eśka
dla osoby któr gratulowała mi ciązu -NIE JESTEM W CIĄŻY!

Gość patrysia1807
mam problem od dwoch tygodni spoznia mi sie okres na 100% nie jestem w ciazy bo nie mam chlopaka to dlaczego mi sie spoiznia co mam robic????????????

Gość patrysia1807
odpowiedzi mozecie mi przesylac na e-mail patrysia1807@buziaczek.pl prosze odpiszcie

Gość ala16
Boze dziewczyny od ponad 1,5 roku nie mam miesiączki! a dokladnie miesiączkuje juz od jakis niecalych 2lat(mam 16 lat) Bardzo się martwie.. ;( nie wspolyzlam jeszcze,, chociaz we wakacje czesto wyglupialam się z chlopakiem, no ale przez spodnie chyba nie moglam zajsc w ciąże? Boje się też ze przez uzycie recznika ktorego wczesniej uzyl tata czy brat tez moglam zajsc w ciaze? ;( W ogole czesto mnie boli brzuch,, ale jakos tak cholernie dziwnie! jest jakby wiekszy--wydęty i twardy! boje sie ;( pomozcie;(

Gość ala16
oj sorry od ponad 1,5 miesiąca nie roku!

Gość Magdolinka
yyyyy no to może tak... nie wiem co robić okres spóźnia mi sie ok 40 dni i rano jest mi strasznie niedobrze... o co chodzi... ????

Nie wiem co o tym myśleć, pomóżcie proszę! Od kilku miesięcy uprawiamy petting. Do tej pory dostawałam okres regularnie ale teraz spóźnia mi się. Poprzedni okres miałam od 5 grudnia, 23 zaczęłam brać cilest na przesunięcie okresu(żeby nie mieć w sylwestra) a odstawiłam go 4 stycznia i do tej pory nie mam okresu. Moje cykle zawsze trwają ok. 28 dni. Czy mogę być w ciąży jeśli chłopak miał wytrysk na mój brzuch? Dodam że nie wykluczam czy coś z tego nie spłynęło niżej... ;((((((

Gość agniesia00155
Nie wiem, ale to chyba stres... A ja mam pytanie na które musicie odpowiedzieć. Czy kiedy kochałam się z prezerwatywą w dni płodne to jest możliwość zajścia w ciąże?? A czy nasienie może wycieknąć z prezerwatywy "od spodu"??? Okres mi się spóźnia i się strasznie boje... a w młodym wieku- bo zaledwie 16 lat- do lekarza nie pójde....:(

Gość ola_83
aniesia00150 , ile Ci sie spoznia? mi 5 dzien :( tez kochalam sie w plodne z prezerwatywa i nie pekla i nie zssunela sie ale strasznie sie boje :/ nawet nie konczyl we mnie a tu 5 dni spoznienia.

Gość adi pr
jak mojej dziewczynie sie spoznia okres to nie moge usiedziec ze strachu...jestesmy razem od 2 lat a ona ma dopiero 16 lat ale nie uprawialismy prawdziwego sexu tylko wiecie wsadzanie paluszków i wszystkie te sprawy;) no ale mimo ze bym sobie go umyl to i tak na nim i na palcach moga byc "robaczki"...nam sie udalo i w koncu dostala okresu ale juz wiecej nie bede jej wsadzal paluszków jezeli sie wczesniej spuszcze:D i nie martwcie sie jezeli nie uprawialiscie prawdziwego sexu to malo prawdopodobne zeby było potem Baby:D

Gość Kelly123
Mam problem... Moja mama ma 40 lat i od 5 dni spóźnia jej sie okres... ona bardzo sie tym martwi i boi sie ze to moze być ciąża. Miała już 2 cesarki więc kolejna ciąża nie wchodzi w gre. Moze wiecie cos na ten temat? POMOCY!

Donia, wyrocznia nie jestem, ale raczej w ciązy nie jestes. Poczytaj topik, koniec z tabletkami, a tam dowiesz się, że po odstawieniu wiele dziewczyn ma problem z przywróceniem organizmu do stanu sprzed zażywania. I powszechnym zjawiskiem są nieregularne (czasem bardzo) miesiączki.

Gość monika87
mam problem, spoznia mi sie okres. jest to zaledwie kilka dni ale zawsze mialam regularnei. czesto kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia, i zdazalo sie ze konczyl we mnei. niestety dopiero teraz sie dowiedzialam ze nie ma co liczyc dni plodnych i nieplodnych bo to zadna metoda. nie biore tabletek. nic nie wskazuje na to ze dostane okres, nie boli a zawsze bolalo. martwie sie. zrobilam test wyszlo ze nie jestem w ciazy. wiec dlaczego nie mam okresu? nie wiem co robic. pomozcie. mail:monikaparczew@o2.pl z gory dziekuje.

Gość martini1
w pon 9.04 wspołzylam bez zabezpieczenia.. robilam testy w srode i w piatek nie jestem w ciazy ale sie martwie mogłam zajsc??

Gość dfjgijbcv
ja tez sie bardzo strsuje.. spoznia mi sie okres dzis mam 34 dzien cyklu.. okres z reguly mialam miedzy 29 a 31 dniem.. uprawialam seks z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nigdy nie spuszczal sie do srodka.. martwie sie jednak ze mogl "wyjac za pozno".. mialam bole brzucha ( jajnikow) takie ktore zwiastuja okres.. ale go NIE MA!! jestem od kilku dni na diecie.. ale nie wydaje mi sie ze to przez to.. nie mam objawow ciazy.. nie bola mnie piersi.. i chce mi sie palic papierosy.. czemu nie mam okresu? jeszcze nie robilam testu, bo sie boje :( blagam o opinie na temat mojego problemu. Pozdrawiam.

Gość tassi82
Odstawilam tabletki po roku zazywania (jeanine), pierwszy "normalny" okres dostalam po 33 dniach, czyli w miare normalnie, drugi po 28 czyli "jak w zegarku" a teraz czekam i czekam i nicccccccccc. Dzis wypada 40 dzien cyklu. Nie mam zadnych objawow ciazy. Tylko problemy z cera i podwyzszona temperatura rano 37 stopni. Ogolnie czuje sie bardzo dobrze. Czy ktos tak mial, ze dwa okresy po odstawieniu byly ok, a trzeci sie spoznial? POMOCY!