Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Miałaś rację . właśnie zrobiłam test i nie jestem w ciąży ; ))) Co za ulga ;]] Dzięki :*

witam. mam pytanie 23 grudnia miałam owulacje i odbyłam stosunek ze swoim partnerem. trzy dni temu miałam dostać miesiączkę ale jej nie ma do dzisiaj. robiłam wczoraj pre-test wynik negatywny. choć czuje się zmęczona i mam zgagę. co o tym sądzicie?

Gość maszynka
ale jak rozumiem to byl stosunek bez zabezpieczenia? hm jesli tak to proponuje poczekac jeszcze z tydzien i powtorzyc test

Cze. Czytając wasze wypowiedzi już sie troche uspokoiłam bo widze że nie jestem sama z tym problemem ;p Me sie spóźnia, już tydz ;/ Ne było by w tym nic dziwnego bo często me sie zdarza że sie spóżnia pare dni, ale ostatnio dziwnie sie czuje. Bolą me piersi jak dotykam i czuje kłucie w brzuchu ;/ Już wariuje, co chwile chodze do wc i sprawdzam czy dostałam heh Mam pytanie czy 4 dni po okresie są dni płodne czy nie? ;> Pozdrawiam wszystkie oczekujące ;D

Gość maszynka
wiem jak to jest, sama nieraz to przezywalam,,, takze do moich opoznienien duzych ( teraz mialam opoznienie prawie poltora miesiaca) juz sie przyzwyczailam ;) dziewczyny jesli nie uprawialyscie sexu bez zabezpieczenia w plodne dni to naprawde nie musicie sie martwic ze to ciaza! jest bardzo male prawdopodobienstwo ze w innym przypadku zajdzieice aczkowliek nie twierdze ze nie ma takowego wogole.,, do zeschizowanej ,, 4 dzien po miesiaczce to dni teoretcznie nieplodne, jeszcze zalezy jak dlugo trawja Twoje cykle.. ;] jesli ktoras chce pogadac to zapraszam na gg 1697304 ,, chetnie porozmawiam na te tematy ;P pozdrawiam

No właśnie trudno jednoznacznie okraślić ile trwają moje cykle, bo różnie to bywa, między 22 a dniem 30 nawet ;P Dzięki za słowa otuchy ;D Może w końcu sie doczekam xD

Gość Zaniepokojona pomocy
Mam 15 lat, spóżnia mi się okres już 10 dzień i strasznie się boje że moge być w ciąży.Z moim chłopakiem uprawiam seks bez zabezpieczenia i gdy on już ma dojść to wychodzi ze mnie. Ostatnio też tak było i na dodatek w dni płodne. Ale gdy teraz okres mi się spóźnia (a zawsze miałam regularnie) to boje się ze tym razem nie zdążył . Zrobiłam dwa różne testy ciążowe i oby dwa były negatywne co mnie troche uspokoiło, ale nadal się strasznie boje że moge być w ciąży. Ostatnio przeczytałam gdzieś że na opóźnienie okresu może wpłynąc nadmierny stres lub odchudzanie. no a ja faktycznie się odchudzałam no i stres też mi często towarzyszy... Już sama nie wiem co o tym myśleć...strasznie się boje :( pomocy!!!

To na pewno przez stres i odchudzanie. skoro test wyszedł negatywny to raczej nie jesteś w ciąży ;)) Mi ostatnio okres się spóźniał ponad 2 tyg. i ostatnio dostała i też się obawiałam że jestem w ciąży, miałam objawy identyczne jak w ciąży no ale na szczęście nie jestem ;]]] .

Okres spóźniał me sie juz 2 tyg, ostatnio myślałam że w końcu dostałam, ale to tylko było lekkie plamienie, taki jakby brązowawy śluz. Trwa to już 3 dzień. Czy to możliwe że to miesiączka, taka skąpa? ;>

Gość Kasia8
Hej spuźnia mi się okres boję się

Gość maszynka
nie boj sie :D

Gość fvdscdgfaa
3 tygodnie temu uprawialem seks z moja dziewczyna ktora byla dziewica. jzu 10 dni spoznia sie jej okres. na dodatek ostatni okres miala w dniac 11-15 grudnia, a seks uprawialismy w sylwestra, wiec trafilismy na jej plodne dni. mialem prezerwatywe, ktora nie okazala sie dziurawa(nalalem do niej wody). ona zawsze miala regularny okres. czy moze byc w ciazy? POMOCY

Gość mloda3333333
hej spoznia mi sie okres juz od 4 dni nie wiem co robic nigdy nie mialam zadnedo stosunku sexsualnego czescij sikam i wiecej pije wody niz zawsze

Gość maszynka
do fvdscdgfaa: jezeli nie pekla prezerwatywa to nie musicie sie martwic nawet jesli to byly plodne dni bo plemniki nie maja zdolnosci przenikania przez prezerwatywy ;P a spoznienie moze wynikac wlasnie z tego ze to byl pierwszy raz twojej dziecwzyny - zdarzaja sie czesto opoznienia po pierwszym razie. takze ciaze wykluczam , cierpliwie czekajcie a okres napewno niebawem przyjdzie ;P no i nie stresujcie sie bo nie ma czym ;P pozdrawiam do mloda33333: okres moze sie spozniac z wieu powodow , moze mialas jakies stresy w tym miesiacu? 4 dni to naprawde niewielkie opoznienie wiec nie masz sie czym martwic, jesli masz zazwyczaj regularne okresy i to jednorazowe opoznienie to raczej nie podejrzewam jakichs zaburzen ale poprostu inne czynniki bardziej przyziemne chociazby stres jakies choroby.. takze niedlugo powinien przyjsc okres, czekaj cierpliwie :)

Witam, mam podobny problem co wy. 11.01.2010 powinnam dostać miesiączki. No i nie dostałam :( Od tamtej pory troszke dziwnie zaczynam sie czuć. Pewnie sobie tylko niepotrzebnie wymyslam i wkręcam ale mam tak jakby objawy ciąży :/ Mam delikatne zawroty głowy (ale takie minimalne), jest mi troszke niedobrze, pobolewa mnie dolna część brzucha (tak jakby jajnik z prawej strony), jestem rozdrażniona, ciągle boli mnie głowa i cały czas chce mi sie spac!!!. Zrobiłam test po kilku dniach i wyszedł negatywny. 20.01.2010 byłam u ginekologa, który po przepadaniu uznał że mam coś tam powiekszone, jakieś zmiany są i że moge być w ciązy ale to jeszcze za wcześnie. Tego dnia znowy\u zrobiłam test i wynik negatywny. Dzis jest 23.01 a ja ddalej nie mam @. Czuje sie nie za dobrze, brzuch coraz częściej boli w okolicy jajnika. We wtorek ide do ginekologa, może cos w koncu bedzie wiadomo. Ale prosze was o pomoc. Co wy na ten temat uwazacie? Ja coraz bardziej sie stresuje. :(

Hej , ja dopiero od jakichs 2 godzin jestem spokojna ;) nie czytajcie postow o tych objawach ciazy bo mozna zwariowac sama wkrecilam sobie niezlego schiza pare dni temu i poprostu mialam taka zalamke ze nie wiedzialam co robic ... w czasie stosunku pekla nam gumka ale moj chlopak by przekonany ze nic sie nie stalo ale jak sie naczytalam to po tygodniu jak nic mialam objawy ciazy ... bol janikow(a nigdy czegos takiego nie mialam) bol piersi (co wg internautow to juz pewny objaw) nudnosci (ktore po tygodniu nie wystapily by przeciez ale ja je mialam) podwyzszona temp... i 3 dni za wczesnie okres ktory uznalam za plamienie o ktorym tez sie tu naczytalam ze towarzyszy implantacji zarodka i wczoraj umieralam ze strachu ;( dzisiaj rano zrobilam test ... negatywny ale poszlam tez na badanie krwi ... i niedawno dostalam wynik poziom hcg

i wyszlo mi 1.00 wiec nie jestem w ciazy ale przez czytanie takich postow i wkrecanie sobie objawow przezylam najgorsze dni w moim zyciu ;( nikomu nie zycze wiec nie prejmujcie sie tym tak bardzo bo sila autosugestii jest duza powodzenia ;)

Gość Klaudiaaa19
Hej. Spóźnia mi się okres już 5 dni;( boję się bo współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczenia w dni płodne i mam totalna schizę...:/ Jeszcze nie robiłam testu i boję się zrobic..mam zaledwie 19 lat a mój chłopak 18 i nie mogę byc w ciąży...miał ktoś podobną sytuację?:(( moja sis ma 21 lat i oczekuje dziecka wiec gdybym a teraz była w ciąży to moja mama chyba by tego nie wytrzymała jeszcze ślub mojej sis itd..;( POMOCY!:( nie mogę przestac o tym myślec..ale nie byłabym w stanie usunąc dziecka bo to byłoby morderstwo.:( ratunkuuu!

to prawda wkręcanie sobie jest najgorsze, no ale cóż robić jak sie nie ma pewności? Ja zaraz normalnie oszaleje... oby tylko do wtorku i już chyba powinno być w moim przypadku wiadomo. A tak w ogóle to ile musi upłynąć by ginek był w stanie wykryć ciążę?

Gość m-g... /
Mi okres spóźnia sie ponad tydień. dzis jest niedziela. we storek robiłam test-wyszedl negatywny. przed okresem zawsze mialam tak zebolały mnie piersi, robiły sie duze i twarde. teraz mam wzdety brzuch . no objawy takie jak zawsze. tylko zamiast krwawic to wydziela mi sie bialy śluz. nie wiem co robic z nerwów to chyba w niedługim czasie zemdleje. jutro mam zamiar powtórzyc tes. juz nie wiem co z soba robic. mam straszna nerwice przez ten okres. pomóżcie bo juz nie wiem co mam ze soba zrobic... !

Gość m-g... /
Dziewczyny błagam napiszcie cokolwiek !!

Gość ewelinka8777
A co ja mam powiedzieć... okres mi się spóźnia 3 miesiące ;/ robiłam 5 testów ciążowych i negatywne! brałam luteine na wywołanie i jestem 7 dni po luteinie i nadal nie mam okresu :(

Gość ewelinka8777
powiem wcześniej, ze brałam mastodynon na torbiel w piersi i to chyba jego wina ;/

Gość m-g... /
Ja już wariuje. ryczeć tylko bym mogła. pomóz...

Gość ewelinka8777
m-g... / - kobietko uspokój się :P nie panikuj!to tydzień tylko.

Gość m-g... /
tylko ? Czy może aż ? ponad . Boshe. odezwe sie jutro jak robie test .... Bużka

Gość Kfiotecek
Mi się spóźnia dwa dni. Ale jestem spokojna, przynajmniej na razie. Mam małe przejawy paniki, że to może być ciąża, bo tego się najbardziej obawiam, jak każda z was :) Nie warto jednak sobie mieszać w głowie. Sama ostatnio też uprawiałam petting a seks tylko w zabezpieczeniu więc nie sądzę, żeby jakoś mogło dojść do zapłodnienia. LASKI wyluzujcie. Czasem okres się spóźnia a wy nie wzniecajcie stresu przez wkręcanie sobie, że jesteście w ciąży ;)

Gość Aśśka
A mi sie spoznia pare dni .nie wiem jak sie okaze ze to ciaza musze poronic albo wziac ta tabletke na poronienie .jezu jak ojciec by sie dowiedzial zabilby mnie ...a chlopak ze go zdradzam z innym to juz wogle.bo wogle przespalam sie z bylym chlopakiem znaczy wogle sypiamy ze soba i czasem zdarzalo sie bez zabezpiczenia ale nigdy nie wpadlismy mam nadzieje ze teraz i nie.specjalnie po stosunku z bylym przespalam sie z moim chlopakiem i tez bez gumek to robilismy zeby jak cos wyszlo ze to jego dziecko i zeby pomogl mi sie go pozbyc ,dal kase na poronienie itd...lubie sie pieprzyc ale dzieci nie cche z tego miec ;/ fuck ;/

Gość mała 20
Mam poważne pytanie 10stycznia powinnam dostać miesiączke ale nie dostałam a nigdy wcześniej nie zdażało mi się żeby się spużniała.Doszłam więc do wniosku z mężem że chyba jestem w ciąży i w tym przypadku postanowilismy że będziemy uprawiac sex bez zabezpieczenia.Zaczeliśmy uprawiać sex od 17 stycznia ale 19 poszłam do lekarza,lekarz zbadał mnie i powiedział że nie widzi żebym była w ciąży i stwierdził że jeżeli staramy sie o dziecko to jeszcze jest zbyt wcześnie żeby co kolwiek powiedzieć.WIĘC OD TAMTEGO CZASU a to już praktycznie miesiąc staramy się.Mam objawy ciąż mdłości powiększyły mi się brodawki mam zachcianki itd. powiedzcie mi czy to możliwe że jednak jestem w ciąży bo mam iść do lekarza 10 lutego a właśnie dzisiaj dostałam okres nie wiem co robić i myśleć bo już myśleliśmy że się udało a jesli nie to dlaczego tyle spużnił mi sie okres i czy to że sie kochalismy bez zabezpieczenia coś da proszę o pomoc