Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość ewela0037
hej:) jestem ewelina od tygodnia spóźnia mi sie okres a nie współżyłam z nikim... jestem bardzo zestresowana bo brzuch zawsze bolał mnie tydzień wcześnij.. czy to mozliwe ze te upały na mnie wpływają w taki sposób??

Gość zuzanna.
hej, jesli z nikim nie wspolzylas to kobietko nie mysl o ciazy. Mozliwe ze te upaly mogly wplynac na to, druga opcja jest taka ze mozesz miec nieregularny jeszcze okres, takze nie powinnas o nic sie martwic. pozdrawiam

Gość ewela0037
dziękuję za odpowiedz:) ja mysle ze moze tez przez stres.. w sumie bardzo sie stresuje tym ze nie mam

Gość :(POMOC
Hej Dziewczyny mam problem chyba jak każda tutaj brak okresu bardzo sie boje bo to juz 17dni spóźnienia Kochaliśmy sie z chłopakiem bez zabezpieczenia ale chłopak nie wypościł do środka robiłam 2 testy i wyszły negatywne ale dalej sie boje co jakis czas boli mnie brzuch tak jak bym miała okres proszę o szybka odpowiedz

Gość :(POMOC
chciał sie zapytac czy to moze byc jednak ciąża?

Gość ewela0037
moim zdaniem jesli testy wyszly ci negatywne to to raczej nie ciaza.. mi spoznil sie 8 dni.. tez mialm bole brzucha.. i w koncu sie zaczal a tak sie bałam. najlepiej jak pojdziesz do lekarza..

Witam. Mam, a raczej razem z zdziewczyna mamy pewien problem. Ja mam 18 lat, Ona 15. Uprawialismy sex, ale kilka miesiecy temu. W ostatnim miesiacu nie bylo zadnego wspolzycia, ale moze kilka razy sie zblizylismy do siebie w bieliznie. Jej juz spoznia sie drugi dzien okres, a od tygdnia boli ją brzuch. Mowila, ze na poczatku bylo to jakby "wzburzone morze", a potem uciskalo ja wszsytko. Co sadzicie o tym?

Gość magda1717
Pytam o porade. Około 26.06.2010r dostałam miesiączki, podczas jej trwania kochałam sie z chłopakiem w dodatku z prezerwatywami. Mamy 90 % pewności, ze nie pękło nic. Potem nie było już nic, tylko stosunek w 'pupę' kilka razy. Teraz spóźnia mi się okres już około 4 dni. Czy możliwe jest to, że jestem w ciąży? Panicznie się boje.

Widze ze ta sama wiadomosc piszesz na dwoch topikach... Jesli Twoje cykle przebiegaja prawidlowo to nawet jesli doszedl w Tobie, nie ma mozliwosci zaplodnienia... Proponuje Ci tabsy anty

Widze ze ta sama wiadomosc piszesz na dwoch topikach... Jesli Twoje cykle przebiegaja prawidlowo to nawet jesli doszedl w Tobie, nie ma mozliwosci zaplodnienia... Proponuje Ci tabsy anty

Gość magda1717
zrobiłam test. nie jestem w ciąży, jest już okej. dzięękuję i pozdrawiam ;)

Klaudiay==> Jestes w bledzie. Przy krotkich cyklach nawet stosunek w czasie @ moze zakonczyc sie ciaza poniewaz plemniki moga przezyc do 72h czekajac na jajeczko.....

Gość agniechaaa92
mam podobny problem, okres spoznia mi się od 5 dni. nie współżyłam z partnerem jedynie imitacja stosunku przez bielizne, ubranie. do tej pory okres miałam rególarne czasami 2,3 dni póżniej lub wcześniej ale nigdy az tyle. pomóżcie

Gość Malwina##
Witam wszystkich. Mam taki problem ze sponia mi sie okres juz 4 dni. Objawy wczesniej byly normalne jak przed okresem ale teraz ustapilo i cisza. Okres mialam dostac 4 dni temu a w zeszlym tyg, bylam na wczasach i robilismy to bardzo czesto oczywiscie z zabezpieczeniem. Chlopak nie konczyl we mnie a po stosunku sprawdzalismy czy z prezerwatywa wszystko okej. NIgdy nic sie nie dzialo. Czy jest mozlwie ze jestem w ciazy ? Okresy mam jeszcze nie regularne (po 26 a zdazylo sie ze nawet 37). Bardzo sie teraz boje, ze cos jest nie tak. Co o tym myslicie ? czy jest jakas mozliwosc ze urpawiajac sex z prezerwatywa, z ktora bylo wszystko okej mozna zajsc w ciaze ?

jeżeli stosuje sie prezerwatywę zgodnie z przeznaczeniem i prawidlowo zakłada i zdejmuje a w między czasie nie nastapi ni nieprzewidywalnego (np. pęknięcie, ssunięcie itd) nie można zajś w ciąże...pogoda choroba, wysiłek, diety a przede wszystkim stres zaburzają cykl.....spóźniający się okres do 14 dni nie jest od razu oznaką ciąży

Gość Nadiaaaaa
mam 16 lat:d wspolzyje z moim chlopakiem od 2 miesiecy...zawsze z gmuka:d ale od prawie 3 tygodni nie mam miesiaczki...ostatnio jak jadlam moje ulubione gaspaczio zrobilo mi sie strasznie nie dobrze..prawie zwrocilam ... watpie zeby to byla wina kuchni... moj chlopak strasznie panikuje.. jest on 5 lat starszy ode mnie... mam rowniez zawroty glowy...robilam test i nicc..moze powinnam go powtórzyc??? nie chce isc do lekarza bo potrzeba jest zgoda rodzica...przy pierwszej wizycie a moja mama nie wie ze to robie...co robic?? przejmowac sie czy nie warto?? od paru dni dtrasznie boli mnie brzuch.. ale nie jest to normalny bol tylko taki przerywany punktowy... help...

Gość Nadiaaaaa
oki moze mam 16 lat ale miesiaczkuje od 5 lat:D i to zawsze 3 dni przed tym jak powinnam...

Gość pstroo
Czesc mam 16 lat i do tej pory miesiaczkowalam regularnie. Teraz okres spoznia mi sie 17 dzien. Nie uprawialam sexu. Mam objawy ciazowe( ślinotok, bola mnie brodawki itp.). Wszyscy mnie strasza ze jestem w ciazy, ja natomiast w to nie wierze bo w jaki sposob ? Mam chlopaka ale jescze nigdy z nim nie współżyłam. Presja otoczenia, ktore sprawilo ze zaczelam o tym myslec mnie przytlacza... Jutro pojde kupic test... MASAKRA

Gość kolyndara
dziewczyno idź lepiej do ginekologa a nie po test. nie uprawiałaś sexu więc jak masz być w ciąży?

Gość pstroo
Też uwazam ze nie jestem i do tej pory bylo mi to obojetne. Ale zaczelam sie martwic... moze to jest zwiazane z tym ze jstem chora na niedoczynnosc tarczycy i odstawilam leki... To glupie z ta ciaza i bez sensu. WIEM ! Ale to moi znajomi maja tak poukladane w glowach...

Witam :) w sobotę powinnam dostać okres (dzisiaj jest wtorek), jednak go nie ma.. od wczoraj zaczęłam zauważać śluz na bieliźnie, wcześniej go nie było.. i nie wiem czy ten śluz oznacza ciąże, czy po prostu zbliżający się okres.. nie daje mi to spokoju. Ostatnio byłam narażona na stres i nerwy bo kłóciłam się z rodzicami i chłopakiem.. teraz jest wszystko ok i staram się być spokojna. Mnie i mojemu mężczyźnie wydaje się, że ciąża nie wchodzi w grę, bo kochaliśmy się tylko w gumkach i one ani nie pękły ani nie zsunęły się. Co mam robić?.. Wiem, że jak do piątku nie będę miała to zrobię test.. pomóżcie.. pozdrawiam kobitki ;* dodam jeszcze, że chłopak stara się nie kończyć we mnie

Cześć :) Mam taki sam problem jak Sandra94, tzn zdarzyło mi się współżyć raz bez zabezpieczenia, ale bez finału w... Więc tak się zastanawiam czy to, że ostatnio po stosunku(z zabezpieczeniem) okropinie bolała mnie macica i brzuch ma jakieś znaczenie? Ostatnio strasznie się stresuję, że mogę być w ciąży i wogóle...Ale czy to możliwe? Nie mogę być w ciązy, mam przed sobą teraz maturę... :( Boję się... Pomocy. Dziękuję za każdą odpowiedź :*

Gość Nadiaaaaa
mi tez sie zdazylo wspolzyc z chlopakiem bez zabespieczenia... myslalam ze to nie mozliwe bym byla w ciazy bo dopiero ide do liceum;/ wiec wzielam tabletke "PO" tylko nie moze minac 72 godziny...wiecie na czym to polega.. i bynajmiej jestem spokojna:D polecam.. i to nie sa leki ktore niszcza plod tylko powstrzymuja sie zagniezdzaniu jajeczek..

Gość pb
wy się martwicie jak się spóźnia wam się 4 dni a mi się spóźnia ponad 14dni i chyba to jest powód do strachu a nie 4 dni...

ale wy jestescie dziecinne- po co sie kochac zwlaszcza jak sie jest malolata i dopiero idzie do liceum albo ma sie mature?:/ kazdy seks to ryzyko ciazy, a nie tylko zabawa. I te "tabletki PO"- to taka przedwczesna aborcja ale dziewczyny idace do liceum chyba nie sa w stanie tego pojac... żenada.

Gość tutifruti(aaa)
Hej, mam pytanie. Kochałam sie ze swoim chlopakiem w 10 dzien cyklu (jakies 4-5 dni po miesiaczce) skonczyl w srodku. Okres mam co 28-29 dni. Czy moge byc w ciazy?