Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Jagoda

zdradzone kobiety - pirwsze sygnały ostrzegawcze

Polecane posty

Gość Słodka Jagoda

Kobiety, które zostały zdradzone, proszę Was o napisanie jakie były pierwsze oznaki/sygnały zdrady Waszych partnerów/mężów. Chodzi mi o to, że kobieta się orientuje jak już te oznaki są ewdentne, a jak juz się dowie, że jest zdradzana, to zwykle jest już za pózno, romans sobie kwinie już na dobre, albo nawet kochanka jest w ciąży. Mam na myśli takie sygnały ostrzegawcze, które powinny u kobiety zapalić czerwoną lampkę, a które często są przez nas ignorowane jako nic nie znaczące. A potem kobieta mówi: jaka ja byłam głupia, że mu wtedy uwierzyłam, powinnam sprawdzic wtedy coś tam, powinnam sprawdzić czy mówi prawdę to może nie doszłoby do tego romansu albo nie byłoby takiej sytuacji, że wszyscy dookoła wiedzą, a ja nie. Napiszcie jakie były te pierwsze sygnały, które zignorowałyście, a których nie powinnyście wtedy ignorować, i których nie zignorowałybyście jeśli sytuacja powtórzyłaby się. Chodzi mi też o takie rady dla kobiet, które nie były zdradzone, dla młodych mężatek.

Gość Słodka Jagoda
Chodzi mi o takie naprawdę pierwsze sygnały, jakie były u Was, bo najczęściej to jak facet znika z domu na całe wieczory lub nawet noce, to dopiero wtedy widzimy, ze coś nie tak, albo znika z telefonem itp. Ale to są oznaki, że romans już kwitnie. A mnie chodzi o to, żeby uciąć to w zarodku, żeby wiedzieć, że "coś się szykuje", żeby być czujnym i nie bagatelizowac jakichś sygnałów i potem tego żałować. Myślę, że wiele kobiet też chętnie o tym poczyta.

Gość irlandia85
dziwnie sie zachowuje, jest jakis nieobecny, cichy, przytulanie pocalunki sa jakies wymuszone, nie dzwoni, nie pisze smsow, zapomina ospotkaniach, nie pozwala ogladac komorki. sciemnia cos ze nie wie co ma robic ze swoim zyciem. ze ma dola, jest samotny, nie wie co robic a na koniec powie ci ze jeednak cie nie kocha i to pomylka u mnie tak bylo bynajmniej faceci to tchorze nie potrafia powiedziec wprost ze nie chcea z nami byc :o

eh u mnie psoro tego bylo.. a to niemial czasu nagle... musial ciagle sprzatac i robic na ogrodzie... bal sie o kom.:D:D jakis taki zmartwiony chodzil , nagle zaczal mi mowic jak bardzo mniekocha i ze nigdy mnie nie zostawi ( slowo kocham cie powtarzal mi na okraglo)... zmartiwony zgnębiony ... smutny... odwracal kota ogonem:D

Gość czyli on z toba... hihi
dobrze bylo by druga strone wysluchac...

Gość czyli on z toba... hihi
jasne ze to bylo do Wielkiej damy...

Gość a ja tralalalalala
wiem od kolezanki jak jej stary sie zachowywał - wieczniem zaganiany i więcej obowiązków w pracy a za to mniej pracy - czyli pracuje harytatywnie - nie pozwala zerkać przez ramię jak siedzie w necie lub szybkie gaszenie gg - sms - głuche telefony - nic mu nie smakuje i corac częściej jada "na mieście" - zapach obcych perfum - wyjazdy i szkolenia słuzbowe lub pomoc kumplowi w np. remoncie mieszkania - roztargniony - zamyślony - dość często widywany np. przez znajomych w różnych dziwnych miejscach - obsesyjnie zaczyna dbać o swój wygląd i higienę

Gość a ja tralalalalala
w pk. pierwszym miało być coraz więcej pracy = coraz mniej kasy :P

Nie on ze mną tylko ja z nim. Po dwu miesiącach od tej afery mężuś odmienił sie nie do poznania ,,,,, przepraszał, sypał kwiatami, płakał, mówił że wolałby sie zabić niż zrobić to jeszcze raz. Myslałam ... trzeba zapomnieć, wybaczyć... Niestety, nie potrafiłam. Po półtora roku złożyłam pozew rozwodowy, dziś już nie rozpamiętuje... Czasem mi się tylko przypomni ... jak ktoś rzuci taki temat, jak teraz ..... Pozdrawiam

Gość Wmawianie komuś
czegokolwiek może byc sygnałem, że sami mamy takie właśnie intencje - to stara prawda i niestety aktualna, pozdrawiam :-DMiła

Gość hmmmmmmmmm
Nie było sygnałów ,był skok w bok i dopiero sygnały.A przestał ze mną sypiać,a to w oczy nie patrzył,chodził wszędzie gdzie chciałam,dziwne rozmowy itp Najkochańszy mąż na świecie ale i tak się wydało,po dwóch tygodniach.

Gość i ja też
1) mniejsze zainteresowanie sexem ( chociaz wcześniej cżesto napalony) 2) przestały przychodzić bilingi z komórki 3) kasowanie wszystkiich połączeń i smsów na kom 4)więcej "pracy w pracy" 5) wyjazdy służbowe częstsze niz dotychczas 6) brak zainteresowania czułościami które wcześniej były na porzadku dziennym 7)roztargnienie i zamyslenie ( = objaw walki wewnetrznej i wyrzuty sumienia) 8) zaprzeczanie gwałtowne jeśli pytamy czy cos sie dzieje nie tak 9) zauważanie problemu tam gdzie go wczesniej nie było ( np. figura zony nie taka, jedzenie domowe gorsze, dzieci niegrzeczne, podłoga nie błyszczy etc...) 10) drazliwy, konfliktowy, ogólnie podminowany, zgaga go męczy, 11) dba o wygląd i strój 12) cześciej ogląda sie w lustrze i pyta czy "te worki pod oczami to ma od dawna" i czy " bardzo widać jego łysinę" 13) "zamartwia" sie czy jest dobry w łóżku i snuje przypuszczenia żee czhyba nie zadowala żony i z tego tytułu rośnie jego kompleks ( a w następstwie tegoo pójdzie "na miasto" sprawdzić sie z inną....chociaż to jemu nie do końca staje jego mały, malutki.....)) ech, życie...................

Gość podnoszęęęęęęęę

Gość nno wlasnie

Gość 45356
Dajcie spokój conajmniej kilka pkt. pasuje do mojego męża.Kurde chyba muszę go bardziej przypilnować albo zacząć śledzić. Cholera a jak on mnie zdradza??????????????????

Gość trubadur
Hmm..., a jakie są objawy że to kobieta ma romans ?

Gość zdradzona żona
szczerze to niekiedy oznaki są ewidentne, a innym razem nie wmoim przypadku nic nie wskazywało na wielki szok, dramat , ból i cierpienie, ja dowiedziałam się jak już było po wszystkim a kochanka miała 2-letnie dziecko, mój mąż w tym czasie był naprawdę wzorowym mężem i ojcem, sam romans trwał 6-7 miesięcy póżniej ciąża, i wymuszone spotkania z dzieckiem już bez sex-u, a ja całe cztery lata żyłam w nieświadomości, mało tego kochając czując że jestem kochana i będąc szczęśliwa.

Gość zdradzona żona
wiesz możliwe może gdyby spotykał się regularnie a raz na dwa tygodnie można nic nie zauważyć, ja jak zawsze dostawałam kwiaty prezenty okazywał mi czułość i miłość ,chodził z dziećmi na spacery i podwórko nigdy nie znikał z domu pod różnymi pretekstami ,można nic nie zauważyć

Gość koobi
Znalazłam dziś w Angorze cytat z tego topiku(jak twierdził autor) jednak nie ma tu takiej wypowiedzi...Inwigiluja nas :-0

Gość jsa tez to czytałam

Gość napaaaloona
no i jeszcze - ślady szminki na penisie

Gość ślady pudru na koszulce
szczególnie białej jak tylko kobieta się przytuli takie slady zostają no chyba , ze

że taka pani nie robi makijazu

ale jak wychodzi do pracy w czystej koszulce a wraca z takimi sladami to chyba wszystko jasne a pani zdradzana wie czy miała kontakt z ta koszulką czy nie

No i włosy na marynarce! A jak nie ma żadnego włosa to znaczy, że zbereźnik nawet łysym kobietom nie daje spokoju! :-o