Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31-latka

rocznik 1974--co porabiacie dzisiaj?

Polecane posty

Gość 31/5
dzisiaj sie nudze

Proszek ixi i klej z kauczukiem!!! Zblizaja sie urodzinki! Dzisiaj mam wielkie sprzatanie! Letnie! PA!

Gość 16.07.1974
pozdrawiam ...dzisiaj sie nudze!

Gość 1975
a ja wlasnie wrocilem z urlopiku i oblezam internet. Jeszcze tu zagladne. Pozdrawiam.

Luminka witam cie! Mi te lata do 20tki minely szybko , potem troche sie ciagnelo. Moze dlatego , ze duzo rzeczy wydazylo sie przez ostatnie 10 lat. Straszna pogoda-leje ! A bylo tyle planow na niedziele! PA!PA!PA!PA!...

Gość dzisiaj--
nic nie umie zrobic -------------------------bo leje leje leje leje dzeszczyk

Gość leonardo dicaprio
I was born 11.11.1974 and today i have 31 years :) I am a famous actor and i have 100 milions dollars on my credit cards or maybe more :) but i don't speak polish that I'going to discusion on page Los Angeles, ''famous fase of Hollywood'' Bye 🖐️

Gość leonardo dicaprio
I'm going to discussion ...sorry ,that small mistake :O bye 🖐️

Gość 31 latka
ale ja juz stetryczla cala w zmarszvczkach stara roz walona wielka dupa jak waltornia jestem. mam szescioro dzieci, i codzien rano piescia wymachuje przed urzedem by ktos mi te dzieciaki wykarmil. i od tego machania mam takie bicebsy , ze mogie komu i podjazd wybetonowac albo ciezarowkie rozladowac. a ogolnie tom kobieca jest i szukam chlopa bo mnie juz pajeczyna zarasta.

jak sie domyslacie, to ktos sie podpisal po moj adres---bo nie jest na czarno i ja nie pisze takich glupot!

Gość ostatni z Wielkich
ja jestem z 1979. Trochę tych kartek i kolejek pamiętam, ale lata po 1989 roku to mój czas. Nieżonaty, niedzieciaty i wcale mi sie do tego nie spieszy, juz po studiach, pracuje i próbuję się jakoś "ustawić" :) Leonardo di caprio ----> naucz sie mówic poprawnie po angielsku.

Gość wiolaaaaa
Witam!!!!!!! Dopiero dzisiaj znalazłam ten topic........jestem z kawietnia 1974 roku.i mimo że mam 31 lat czuję się świetnie i wcale nie chciałabym być młodsza :))

Gość zadowolona z zycia
Witam ! Ja jestem wodniczka lutowa. Kto tu pisal o oklaplych biustach starosci itp?! Ja jestem zadowolona i szcesliwa i tez mam 31 na karku-jest wiecej zadowolonych?

Witam nowe osobki! Ciesze sie , ze i inne roczniki zawituja na tej stonie , bo jakby nie bylo za pare lat tez bedziecie 31 witac. Dlatego tez chcetnie poczytalabym wtedy wpisow tych smialkow , co teraz wychodza z obelgami --starosc, obwislosc itd. To tak samo jakbym weszla na strone 60-cio- latkow i pisala jacy to oni pomarszczeni i obwisli , a przeciez my tez bedziemy w tym wieku i moze bedziemy przezywac nasza druga mlodosc! Ja tez ciesze sie tym wiekiem , gdyz osiagnelam pewna dojzalosc umyslu i zawiazalam rodzine. Uwazam , ze kazdy wiek jest piekny : jako 18-latka, 23 -latka czy tez 35-latka. Wazne jak my sie czujemy . Nawet jako 20 -latek mozna czuc sie wyczerpanym bez checi do zycia, to zalezy tylko od sytuacji zyciowej w danej chwili , a nie od wieku! Pozdrawiam wszystkich milosnikow tej strony! Zapraszam do wpisywania!

Gość ja tez-
ja tez ja tez ja tez z tego rocznika HURRAAAAAAA

Witam wszystkich z 74-go Ja jestem 21.03 czyli pierwszy dzien wiosny Zawsze się śmiałam że moja mama chciała iść na wagary z pracy to sobie mnie urodziła [21.03 to dzień wagarowicza ] pewnie pamiętacie Powiem Wam ,że wcale się nie czuję staro a upływające latka widzę tylko po tym jak dzieci rosną Pozdrawiam Wszystkich 31-latków :D

agami--witam. masz racje , ze ten czas widac po dzieciach. pozdrawiam a wlasnie jak wspominasz o wagarach , to faktycznie te czasy byly fajne. u nas na pierwszy dzien wiosny topilismy w rzece marzanne i byly fajne imprezki. ciekawe czy to jeszcze istnieje?

witam ponownie... chwilkę mnie nie było i widzę że coś tu smutno... coś mało tych 31-latków...nikt tu nie zagląda..??? do 31-latki - u mnie akurat inaczej do 20tki latka mi się ciągnęły a ostatnie 10 lat minęły jak burza a działo się dużo ... mam śliczną małą córeczkę... i tak jak ty jeszcze siedzę w pieluchach... piszcie kochani .. pozdrawiam

Tak na marginesie jutro mam URODZINKI!!!!!!! I czuje sie jak na 21 urodzinach ---poprostu fajowo! Pozdrawiam! Piszcie ludziki , piszcie!

Gość sto lat
sto lat sto lat

wszystkiego najlepszego......... !!! spełnienia marzeń..... dużo prezentów i super zabawy!!!

luminka ---dzieki za zyczenia! Wcale tych urodzin nie czuje , bo dopiero imprezka w sobote! Prezencik dostalam-cyfrowke i perfum ,a reszta jak goscie przyjda! U nas zaswiecilo dzis i znow letnio! Jade za raz na zakupy --bo pieczenie i gotowanie mnie czeka! PA!

Gość sto
dwiescie trzysta lat!!!!!

Gość 23081974
Dzisiaj znalazłam ten topik. Pamietam te wszystkie rzeczy o ktorych pisano tutaj i kolejki i kapsle i wode z saturatorow :). Jestem sama , nie mam meza ani dzieci ale dobrze mi tak. Moja imprezka moze bedzie dzisiaj a moze za tydzien , kto to wie ? No tak znajomi wiedza ha ha ha 31-latka przyjmij spoznione słoneczne zyczenia🌻 i swietnej zabawy dzisiaj:)

Gość Rocznik-74
Po pierwsze wcale nie czuje sie staro...dziewczyny 31 lat to nie wiek starczy, nie przesadzajcie. Owszem przybylo mi : - 3 cm wiecej w talii (przez te ostatnie 10 lat) - troche kosmetykow na polce przeciwko roznym przypadlosciom babskim typu zwalczamy cellulitis ....hehe Co porabiam ? To co w koncu lubie :-) Jestem niezalezna finansowo. W koncu moge zajrzec do butiku Gucciego i wyjsc z niego z zakupami, o czym jako malolata moglam tylko pomarzyc . Moge w koncu udac sie na wakacje do najbardziej egzotycznych miejsc o ktorych kiedys moglam tylko poczytac w ksiazkach!!! Moje Kochanie czasem w zartach wprawdzie wyzywa mnie od staruszek, ale nie wymienilby mnie nawet na 18-tke - tego jestem pewna. A wiec 31-latki prosze mi tu przestac narzekac!!! ZYCIE nawet po 30-tce moze byc SUPER !!!!!

Ja tez dobrze sie czuję w swoim wieku. Zycie w miarę poukładane, mam pracę która lubię i mniej kompleksów niż 10 - 15 lat temu. Oglądałyscie wczoraj Sopot? Było co powspominać :)...... Rocznik 72 pozdrawia 🌻

Gość 1974
leonardo dicaprio - masz 100 milionow dlugu na kartach kredytowych ? czy kredytu ? Jesli opcja druga zatrudnij sekretarke, ktora pisala by za Ciebie poprawna angielszczyzna LOL jedrna i zgrabna - bedziesz miala kiedys tez 31 latek i cialko mniej jedrne. Ja pewnie wtedy bede miala latek wiecej, moze wiecej rozstepow, ale ja bede sie cieszyc zyciem a o Tobie beda mowic ZLOSLIWA MALPA...hehe

witam wszystkie nowe osobki! No pewnie , ze nie czuje sie staro! Juz po imprezce urodzinowej . Dochodze wlasnie do siebie , mimo ze nie pilam alkoholu . dzieki za zyczenia urodzinowe! 23081974-----tobie tez wszystkiego najlepszego zycze, wprawdzie to za 2 dni ale jak wspomnialas , moze dzisiaj wlasnie imprezujesz wiec zyczenia juz dzisiaj! Odnosnie wygladu kiedys, to musze powiedziec , ze ja milalam bardzo mocny makijaz i nie wyszlam do pobliskiego sklepu po chleb rano jak nie mialam nakreconych wlosow (na walki) -straszne ale prawdziwe! Zycze milego dnia!

Gość 23081974
Moja imprezka bedzie w przyszła sobote , no chyba ze znajomi zapomna . Mam nadzieje 31-latka ze dobrze sie bawiłas i ze wszystko sie udało. I dziekuje za zyczenia:)