Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31-latka

rocznik 1974--co porabiacie dzisiaj?

Polecane posty

Gość IVE
AAALLLEE STARRRUUCHYYYY!!!!!!!!!!!WELNE W REKE ,KAPCIE NA NOGI I SWETEREK WNUKOM ROBIC!

31-latka witaj u mnie wszystko o\'k szlag mnie tylko trafia przez tą ciągłą naprawe kafeterii bo kurcze jak mam czasu chwilkę to akurat wtedy brak dostępu pozdrawiam serdecznie 🖐️

IV-----wnukow jeszcze ni emam ale corke 10 m-czna! Jej moze cos zrobie na drutach -dobra rada! Ale jak ty w wieku 13 lat masz dziecko to faktycznie mozesz w wieku 26 zostac dziadkiem-czego ci nie zycze! Siostra---no to ciesze sie , ze bratu dobrze sie powodzi! Agami-wazne, ze sie odezwalas i u ciebie wszystko ok. U mnie nie zawsze tez dzieje sie cos ciekawego ale staram sie tu dawac znak zycia! Amberangelic-witam z zamorza i oceanu! PA!

Witam wszystkich🖐️ Wpadłam zrobić wpisik,żeby troszkę podnieść nasz temacik Życzę wszystkim miłego i słonecznego weekendu:))

No to ja tez sie melduje! U nas sklepy ciuchowe pootwierane dzisiaj to jade na zakupki. Pare jesiennych rzeczy musze pokupowac. Moze jakies buciki!? Pogoda pod psem wiec nic innego nie mozna robic! W przyszlym tygodniu chce isc do kina ale musze obadac co fajnego leci! Jakis film ktos ma do polecenia? PA!

Gość Co kupilas
Fajne ciuchy?

nie nic nie kupilam, bo nic nie bylo po za tlumem ludzi-jak zwykle rzucaja sie jakby caly rok sklepy byly zamkniete. Za to poszlismy do restauracji na obiadek , bo to bylo jedyne rozwiazanie pozbyc sie tego tlumu ludzi! Pogoda nadal po psem! PA!

widze ze temat zamarl---a szkoda! Pozdrawiam agami, amberangelic i wszystkich przelotnych bywalcow! PA!

Gość dotkaa
Na poczatku stycznia, zalicze 32. Pamietam jak moja mama tyle miala i wydawala mi sie taka stara. W sumie szybko zlecialo i dalej szybko leci. Jestem mezatka od 11 lat i mam trujke wspanialych dzieci.

no to szczesci ci dopisalo--maz i dzieci je wypelnily! To prawda ja tez zawsze mowilam, ze ludzie co maja 30 -ci sa dorosli i powazni--ale ja czuj sie mlodo i disco tez nie raz zaliczam. PA!

Gość pada pada--
snieg , dzwonia dzwonki san....

Gość pipipi--
puipi

Gość no --
gdzie sie wszyscy podziali

witam wszystkich \"staruszków\"😘 pozdrawiam cieplutko 32-letnia staruszka:)

Gość 32-latka
i co nikt nie ma tyle lat?

Gość dobry--
rocznik

Gość teraz 33
teraz 33