Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

a i jak ktoś będzie miał czas z tymi partiami to niech potem da znac jakie skótki. Ja niestety w piątek wyjezdzam i nie mam teraz na to czasu. Ale w drugiej połowie sierpnia napewno jeszcze cosik poszukam lub wymyśle. Na razie bużka dla wszystkich bez wyjątków(jak bym sie nie odezwała do piątku)

cześć moje pracowite pszczółki:) ja mam dziś dzień gospodarczy... trochę mnie nosiło i ponadrabiałam domowe zaległości z kilku tygodni;) poczty nie było:( może jutro? któż to wie? co do partii- pisałam ze dwa tygodnie temu, głucho, cicho, nic nie mówią:( paskudy jedne- może warto wybrać sobie konkretnego kandydata i jego atakowac;) kochaniutkie, widze, że tu ostre kłótnie były. I po co to? I na co to? Nie rozumiem... Pozdrawioam wszystkie aktywne bardziej i mniej- wymieniac nie będę, bo pamięci do niców nie mam:) ale pozdrawiam serdecznie

Witam dziewczyny. Ja tylko na chwilę, bo się oglądanie filmu przeciągnęło i teraz piwkujemy na śweżym powietrzu. Chciałam tylko napisać, że ja też nigdzie się nie wybieram, bo jest mi tu dobrze:) Nie wiem czy jeszcze chcecie, żebym podawała adresy z tamtego forum. Na wszelki wypadek skończyłam na 190 stronie gdyby któraś chciała pobuszować. To trzymajta się laski i do jutra. Wielka buźka dla Was i dzięki za pozdrowienia:)

jok3r >>> PODAWAJ:) jak tylko masz czas i siły:) prosze:) tylko wiesz sprawdzone i darmowe:) zeby nie bylo niespodzianek potem:P nio:):):) pozdro:)

wiecie co dziołszki... zaczełam sie bawic w to prizee, mam zalozone dwa konta, jedno moje, drugie memy:):):) na dwa maile wiecie o co chodzi... no i moja mama pierwszy raz siadla do kompa i juz ma 0,14 a u mnie stanelo na 0,02:( i gdzie tu sprawiedliwosc... zamieniam sie z mamą na konta:D

Gość Pantera20
Witam.Jenny_Aniołek dzięki za pozdrówka i nawzajem :)

tylko nie rozumiem o co chodzi w niektórych grach... o co łazi z tym skaczącym królikiem... za nic nie moge tego skumać :P no kurcze zaraz sie zalamie... czy jakas dobra dusza moglaby opisac po kolei te gry... nie nazywajcie mnie sępem, te informacje przydarzą sie wielu osobom :( prosze:(

MonitekS ... no ja właśnie też nizbyt... ale gram co mi tam... chyba jak cos wygram to bedzie za darnmo mam nadzieje:) ale niech na Boga ktos opisze te gry... nie kumam... i w ogole nie wiem o co łazi... mam nadzieje ze za armo., ale głowy sobie nie dam uciąć...

jeszcze raz: A P E L : P R O S Z E żeby ktoś tu na forum wytłumaczył o co chodzi w grze na www.prizee.com C Z Y jak np. uzbieram te 7 czegoś tam to mam pewne radyjko czy dopiero biore udział w jakimś losowaniu i jak mi sie nie powiedzie to juz po wszystkim, kaisora przepada... prosze niech ktos to opisze p r o s z e!

No tak jak już się robi fajnie to musi zacząć padać. Zresztą zimno się jakoś zrobiło, więc wróciłam do domku. Odpowiem na każde pytanie dotyczące tej gry. W miarę moich wiadomości, bo np jeszcze nieczgo nie zamówiłam. Chociaż mam już ponad 20euro:)

jak uzbierasz ok 7 euro to wchodzisz do gift shopu i zamiawiasz sobie to radyjko,jest jeszcze opcja z czekami,ale musisz uzbierac wtedy min 20 euro.ja po 5 dniach mam ok 6,ale jeszcze wczoraj mialam1,5 .A 5 dnia dostajesz tzw max packi .Dzieki max packom wybierasz sobie 2 gry i wtedy przysluguje Ci wieksza liczba wchodzenia na jedna gre.A krolika ze strzalkami chyba nie rozgryze bo jak narazie nic na nim nie zarobilam i zawsze lezie gdzie chce a nie tam gdzie ja go skieruje :/

no dzieki juz mnie wiecej cos wiem:):):) a ktore gry mam wybrac - rozumiem ze te na ktorych najłatwiej zarobić? no ale ja jeszcze na tyle nie jestem obeznana, czy mozecie mi życzliwie doradzic... dziekuje z góry:) aha i czy moge miec wiecej niż dwa konta z jednego kompa?

Gość HOOOOOOOOOOP
JAKIM CUDZEM ZARABIASZ AZ 1,5 EURO DZIENNIE JA ZALEDWIE DZISIAJ ZAROBILAM 0,07EURO TO BYLO PYT DO KOLEZANKI WYZEJ

aha jeszcze jedno... czy jak zamówie radyjko to na pewno je dostane? czy to jeszcze nie bedzie pewno... oczywiscie radyjko to przyklad pytam o kazdą rzecz? please...

mozesz,ja mam i sie oplaca bo jak osoba przez Ciebie polecona zarobi 1euro to Ty dostajesz 0,25 a wiec gram na obu .Jak masz max packi to mozesz zarobic i 20E jednego dnia aczkolwiek trzeba miec duzego farta,ja mam go troszke mniej i dlatego te 5,67E

chodzi o takiego zajączka co skacze zawsze w jedną strone i spada potem gdzies w siną dal :D nijak go nie mozna skierować na wlasciwe tory i w ogoile co z nim robic? kurcze:( są na gorze w linii poziomej takie strzalki i napis go albo stop zalezy jak naciskasz,..... jak to rozgryść?

z tego co wiem to na pewno aczkolwiek jescze nic nie dostalam wiec jak dostane to od razu napisze.a chodzi mi o zajaczka ktorego trzeba nakierowac strzalkami zeby trafil na jakies tam warzywa

WITAM WITAM WIDZĘ ŻE NIE ŚPIMY, ZWIEDZAMY :P JA CAŁY DZIEN SPĘDZIŁAM POZA DOMEM ZDALA OD KOMPA I NETU, WRÓCIŁAM I W SKRZYNCE ZNALAZŁAM BEAUTY FORUM :) DOBRY LISTUS PRZYNIÓSŁ MI DZISIAJ. POZDROWWWKI DLA WSZYSTKICH 🌼

dobra ja sie juz chyba dzis zegnam:) ale znowu jutro jak sie tylko obudze to zawitam tu:) mam nadzieje ze bedzie duzo do czytania a zwłaszcza jak rozszyfroważ te gre:):):) te wszystkie gry :D no to mykam:) z gory dzieki za wszystkie wskazówki:) i jutro znow od razu na prizee:):):) moze zdobede jakąś prizee... ale tego do wygrałam nikt mi nie zabierze? np. to sie nie przedawnia po miesiącu albo bvos takiego? Ppappappappapapapapapapa

PrincetonGirl>>> ale jaa mu wlasnie próbowalam to staawiac tam i nic:(:(:( a moze Ty naam cos opowiesz o tym calym systemie? prosze... juz nie bede dzis dziewowac bo mnie rece bolą z tego pisania aale z gory Wam wszystkim dziekuje:):):) :D pozdro for all:):):) bede czytac ale juz dzis nic nie pisze :D