Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Za przesyłkę nic się nie płaci. Przychodzą w różnych formach. Jedni wysyłają w kopertach zwykłym listem, inni poleconym, a większe ilości paczką, lub kurierem.

Gość do jok3r
wiesz co, mi też jest szkoda mojego faceta zawsze jak wychodzę gdzieś a on nie może.... z drugiej strony tak często nie wychodze, tylko jak się nadarzy większa okazja (ostatnio kumpela dostała się na studia i kumpel miał urodziny) a tak to nie wychodzę miałabym wyrzuty sumienia ale raz na jakiś czas musisz wyjść !!

Aaaaaaaaaaaaaa dobre!!!!!!!!!!!!!!! Hehehe I dzieki Wam za poradę.:)

wiecie co:( próbowałam pisać do tych Disney i innych ale znalazłam maila tylko do Fox Kids... naprawde... jak ktos moze mi dać maila do tych innych to bardzo prosze:) aha i w poczcie mailowej niespoodzianka - odmowa z BRIO... kto mnie pocieszy:(:(:(

Gość Głupie pytanie
Ale co piszecie w treści emaili prosząc o gażety ?? Bo ja jakoś nie mam pomysłu, jakoś mi tak głupio wszystko wychodzi ?? Acha, czy od razu podajecie swoje dane, czy dopiero, jak odpowiedzą, że wyślą ?? (w przypadku polskich firm)

ja od razu podaje dane:) co mi tam... ale tylko powaznym firmom, ale nie takim z koncówką w mailu @wp.pl :D :P a prośbę sama skleć :)

do ---> Głupie pytanie: Dzień dobry. Jestem zainteresowana kupnem Waszych produktów, ale chciałabym je najpierw przetestować. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne próbki Waszych produktów? Z góry dziękuję. Z poważaniem, Monika --- Piszę coś w tym stylu, a potem adres

admin@eversun.pl ados@ados.pl agasiejewska@oceanic.com.pl agata@consilio.com.pl amichon@loccitane.com.pl applause@sadrena.com.pl arctic@hoop.com.pl beauty_cosmetics@vp.pl bell@bell.com.pl bella-sklep@tlen.pl bielenda@bielenda.com.pl

Gość Głupie pytanie
A może ktoś mi jeszcze podpowie, co pisać w prośbie o gażety, bo tu właśnie jakoś trudno wymyślić mi coś przekonywującego.

Papierowe_Nozyczki >>> sama wyszukałaś czy z tamtego? wszystkie darmowe? moge bez obaw? prosze:):):)

Papierowe_Nozyczki >>> dzieki za info:):):) jeszcze sie zastanowie:) ale naprawde nie znam na tyle anglika i to chyba nie bedzie fair jak wysle... w sumie po co mi flaga USA? :d

Gość Gejowy
ja już dzisiaj zamówień zrobiłem około 100 ;) ciekawe ile mi wyślą :) przydałby się jakiś kremik zapachowy dla mężczyzn , dla kobitek to pełno a dla nas nie ma :( no cóż... może kiedyś coś będzie , a tak apropos , może któraś z was widziała kiedyś jakiś kremik dla mężczyzn zapachowy ? na allegro szukałem ale nic nie znalazłem :( zależy mi na tym bardzo pozdr.

Gość Gejowy
oczywiście musi być ładny jakiś zapach jeżeli by już się jakiś znalazł ;)

Gość Gejowy
ehh no perfumy w kremie , o to mi chodzilo własnie :) wiecie gdzie można takie coś kupić dla mężczyzn ?

Dziewczyny założyłam topik o Prizee http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2643689 Zapraszam;] Nie pytajcie sie o to czy sie płaci i nie bojcie sie bo jeśli listonosz wam przyniesie jakąś paczke za którą się płaci to nie musicie jej przyjmować. Gdyby tak było to ja mogłabym wysłać takie coś nielubianej osobie i ona by za to musiała zapłacic, hehe mam nadzieje ze tak nie bedzie nigdy ;D

Gość jjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cześć mam dwa pytania: Dostałam pozytywną wiadomość od Naturell! Ile wy czekałyście dni na ich przesyłkę? Po ilu dniach dostałyscie przeyłkę od niteczki?

🌼 Czesc Ponownie :) a u mnie dzis popoludniu burza :( i nigdzie z domu nie mogla wyjsc :( ale za to na mail mi napisali z ambasady czech ze cosik posla do jjjaaaaa -> ja do Naturell wyslalam w poniedzialek i zaraz mi przyszlo ze cosik przysla wiec jesli w tym samym dniu wyslali to do 3 dni i bedzie :) 🌼

Chryste dziewczyny nie macie pojęcia jak mi się nudzi. Dosłownie łażę po ścianach. Dajcie mi jakieś zajęcie mogę szukać linków tylko nie wiem gdzie, bo nigdy nie szukałam w sensie tak hurtem. Zawsze pojedyncze firmy.

Gość Najnowszaa
Witam Mam pytanko, co piszecie w meilach do tych róznych firm. Jeszcze nigdy nie pisałam zadnych próśb o próbki czy gadżety a chciałabym choć raz coś dostać;) Z góry dziekuje za odp.

Gość SMS-Smutno Mi Samej
mi dzisaj przyszla negatywna odpowiedz od naturell , a wlasnie zaczelam sie bawic w te probki i juz negatyw :(

Gość Najnowszaa
No prosze Was powiedzcie co im piszecie, wystarczy napisac że prosze o wysłanie mi próbek i tyle??

Gość Gejowy
A może jakieś gadżety od wp ? albo innych portali :) przydałby mi sie jakiś kubeczek w którym popijałbym sobie capuccino o smaku vanilii i do tego przepyszna szarlotka :) heheheh

Gość little girl
wp nie wysyła ale probowac zawsze mozna:)

Gość Najnowszaa
Czy ja jestem niewidzialna??

Gość little girl
Najnowasz napisz ze interesują cie ich kosmetyki ,chcialabys wyprobowac i czy mozna je otrzymac ( tzn próbki)

Gość Najnowszaa
Acha no dzięki :)

Witam wszystkie i też wszystkich jeżeli tu są. Widzę że kilka nowych osób doszło pod moją nieobecność. spróbuje coś zaraz poszukać. może wymysle jakaś firmę. SPADAM ROZKMINIAC, niedługo wrócę