Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Pr贸bki, gad偶ety, free PART 2

Polecane posty

Go艣膰 Fionka 24
aa zapomnia艂am :) tylko nie piszcie tak odrau wszystkie , bo mog膮 si臋 kapn膮膰 偶e co艣 nie tak :) mua :*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lawenda i konwalia___
Hejka jestem tu nowa, mimo wszystko dosta艂am ju偶 troch臋 rzeczy. Korzystam z Waszych adres贸w, wi臋c si臋 Wam odwdzi臋cz臋, mam nadziej臋, 偶e chocia偶 kilka os贸b otrzyma pr贸bki i mam nadziej臋, 偶e nie b臋d膮 to s臋py:). A wi臋c tak od tej firmy dosta艂am 3 pr贸bki krem贸w na dzie艅 i na noc, 2 pr贸bki barrrdzo 艂adnych perfumik贸w, tak膮 ma艂膮 pr贸beczk臋 fluidu (jest 艣wietny, starczy艂 mi na trzy razy), pr贸bk臋 b艂yszczyku do ust (malinowy), 4 kartki zapachowe i troszk臋 kolorowych cieni do powiek. Jestem zachwycona, nawet nie spodziewa艂am si臋 takiej ilo艣ci pr贸beczek, a w sczeg贸lno艣ci kiegy je kocham. Napisa艂am bardzo d艂ug膮 pro艣b臋, uzasadni艂am j膮 偶e jestem alergiczk膮, jednym s艂owem wcis艂am im kit:), ale bardzo si臋 nam臋czy艂am nad t膮 pro艣b膮, my艣l臋 偶e samo "Chc臋 przetestowa膰 Wasz produkt i prosze o pr贸bki i adres" napewo nie wystarczy. Napiszcie jeszcze jakie chcecie kosmetyki, udawajcie 偶e jeste艣cie bardzo zainteresowani ich firm膮 i produktami:). A jest to firma beautiful cosmetics a e-mail beauty-s@cosmetics.com . Jak ju偶 napiszecie to dajcie zna膰 czy Wam odpisali i czy dosta艂y艣cie i czy to samo co ja:). Czekam:)PA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pepepeposkski
mesle bodzio wysylaja katalog mebli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pepepeposkski
JESZCZ RAZ MEBLE BODZIO(JAKSIE CZLOWIEK SPIESZY TO SIE DIABEL CIESZY:)))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SLD
KOSZULA SLD ZNACZEK NAKLEJKI.HURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.TYLKO KOSZULA MALA CHYBA NAPOISZE JESZCZE RAZ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nastolatka_14
A moze teraz ja si臋 pochwal臋 co dzisiaj zdoby艂am: -przewodniki po Berge + mapa http://www.mojaszwajcaria.pl/ tam gdzie pisze broszury - pr贸bki z daxa(16) www.dax.com.pl -p艂ytk臋 z nadrukami biuro@ekb.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pytanie
do -------> lawenda i konwalia :) z jakich firm dostalas kolorowe kosmetyki chodzi mi glowieni o cienie do oczu itp bo mowisz ze dostalas a nawet nie podalas firmy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przeciez napisala
cytuje: "A jest to firma beautiful cosmetics a e-mail beauty-s@cosmetics.com " tak trudno doczytac do konca??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spr贸bujecie tutaj
fajne gad偶ety z metalu extra dlugopis i stacja pogody biuro@cronileg.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spr贸bujecie napisac
do duzych firm ktore zajmuja sie z艂omem. Maja naprawde fajne gadzety. Moge podac kilka stron

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeeeeeeeeeee
to podaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
podajcie mi e-maila do tego sztabu kalinowskiego. pliska!! ja robie teraz prace na wos o kandydatach na prezydenta i mi sie to napewno przyda wi臋c bede wam wdzi臋czna ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiec jesli macie jakies adresy e-mail do sztab贸w kandydat贸w na prezydenta to podajcie mi pliska bede wdzieczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeeeeeeeeeee
tylko ja na ten adres nie moge wyslas bo jest ZLY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaapsikkk...
Nie macie ju偶 co pisa膰 - oni nie maj膮 ju偶 gad偶et贸w.

Udost臋pnij ten post

anulka, wystarczy przelecie膰 poprzednie strony i bys znalaz艂a!!!!!!!!! a偶 takie to trudne?! ;/ brrrr j_kalinowski@tg.com.pl masz i sie ciesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trutka22
Hejka! ja wys艂a艂am na adres... podam go jak mi koszulka przyjdzie i na tym adresie mi odpisali 偶e mi przy艣l膮 :) pozdrawiam... ide pogra膰 :D a jutro porozmawiam i co艣 wkleje :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dosta艂am od Niej
Pani Bochniarz przysy艂a metalowe przypinki i kalendarzyki listkowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adresy stron
www.skawmet.pl www.pwkolmet.com.pl www.pol-zlom.com.pl www.wtorstal.pl www.kuusakoski.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy
mam takie male pytanko: czy osoba, ktora pisala do tych firm zajmujacych sie zlomem faktycznie cos od nich dostala??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adresy stron
tak, najlepsza paczke od cronileg i kuusakoski ale to zagraniczne firmy. od innych katalog dlugopis z magnesem, kalendarz gruby notes i dlugopis, kubek i otwieracz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witajcie
czeSC dzisiaj dots艂em paczk臋 z ulotkami i albumami o Hiszpani ale ta paczka wa偶y艂a gdzie艣 z 10 kg. a i od winiar dosta艂em sosik do kurczaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Winiary
Chyba masz jakie艣 chody w Winiarach!

Udost臋pnij ten post