Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Pr贸bki, gad偶ety, free PART 2

Polecane posty

Go艣膰 Nanya
mam swoje zasady i nie uprawiam sexu przedma艂rze艅skiego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do Nanya
ale kazirodztwo tak ty sie lecz dziewczyno ale na nogi bo na g艂owe juz za p贸zno. c贸z za pojebana kretynka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Nanya
zal mi twoich rodzic贸w taka c贸rka masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Nanya
M A 艁 呕 E 艃 S K I E G O zajrzyj do s艂ownika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nanya
a wy nie przytulacie si臋 ze swoimi bra膰mi? i za艂o偶e si臋, 偶e nieraz ich podgl膮da艂y艣cie pod prysznicem, albo swoich ojc贸w . a kaziroctwo jest gdy uprawia si臋 sex, a ja tylko mam z nim ochot臋 si臋 podotyka膰 i wzi膮膰 do ust-a to nie jest przecie偶 sex!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Nanya
Misiu branie do buzi to tzw sex oralny. Wez i idz do brata ojca wujka niech cie wszyscy przeleca to i tak zostanie w rodzinie. Beznadziejny przypadek z ciebie

Udost臋pnij ten post

HURA!~!!!!! wczoraj nic nie dosta艂am ale dzi艣 w skrzynce niwe by艂o pusto!!!! 1) AWIZO 偶e jaka艣 paczka dla mnie jest na poczcie:) 2) smyczka i magnesik od CAMPINYi 2 mapy z K2 jupi:)))))))) a u was jak diz艣 posz艂o?

Udost臋pnij ten post

ja mam podobny prezencik do asiooni :) Campina--->smyczka 艣liczna zieloniutka i magnesik na lod贸wke :)

Udost臋pnij ten post

lala la la lekcewa偶my pomara艅czowce la la la la pozdrawiam lal la la :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Kurcze dziewczyny tak czytam te powyzsze stwierdzenia Nanya i a偶 sie m贸zg lasuje

Udost臋pnij ten post

sabiku olej te wpisy Nany itp szkoda s艂贸w,nasza Moderia kochana wpadnie i wykasuje te wpisy wrrr .... wi臋c nie ma co polemizowa膰 z pomara艅czowcami ;) Capucino --->chcia艂a艣 e--mail do chicco--->info@chicco.pl

Udost臋pnij ten post

uffffff wreszcie cos pozytywnego: dostalam dzies 4 probki IWOSTIN :) ....i jedna odmowe:( PS> czy te pomaranczki nie maja innego tematu niech ida na inne forum dotyczace ich konwersacji bo tu jest o PROBKACH I GADZETACH ZA FREE !!!

Udost臋pnij ten post

moj tez, to jakas sciema ta strona, uwazajcie!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

u mnie dzisiaj 1 paczka z Iwostinu. Chyba cos im sie pomyli艂o, bo wysylalam 1 mejla do nich a przyszla mi juz 3 paczka..ale dobre i to:P 3 probeczki.

Udost臋pnij ten post

A u mnie dzis pustki...Poniedzia艂ek pusto wtorek pusto, 艣roda puso :( ohhh:(miejmy nadziej臋 ze jutro bedzie lpiej. A skoro tak zacze艂y艣cie m贸wi膰 o Cmpinie to moge doda膰, 偶e ja dosta艂am od nich paczuszke jaki艣 miesi膮c temu a niej by艂y : 2 smycze i czapka z daszkiem. No ale jak wiadomo, to zale偶ly od szczescia....jednym z was przysy艂aj膮 wi臋ksze paczki a innym wog贸le...no ale trzeba by膰 wytrwa艂ym i szuka膰 adrsik贸w nadaj. I ponawiam moj膮 pro艣be, zwi膮zan膮 z przet艂umaczeniem tekstu na j. agielski. To tylko 3, 4 zdania a bardzo zale偶y mi na tym, by by艂y dobrze napisane pod wzgl臋dem gramatycznym i wog贸le wiec je偶eli kto艣 z was zna angielski dosy膰 dobrze, bardzo prosz臋 o pomo膰 :* (1622661gg)

Udost臋pnij ten post

Juz Ci Karolinko M贸wi臋. Poprostu ma by膰 to co艣 w tym stylu.: Wczoraj dosta艂am od Pa艅stwa katalog. Jest 艣liczny. Chcia艂am Pa艅stwu bardzo serdecznie podzi臋kowac bo naprawd臋 mnie zachwyci艂. No...i tam jeszcze 1, czy dwa zdania. :)

Udost臋pnij ten post

Z wygl膮du jest to proste zdanie, ale chcia艂abym zeby naprawd臋 nie by艂o w nim pomy艂ek no i wog贸le.... (chyba wiesz o co chodzi;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia871
Cze艣膰 dziewczynki ja niedawno zacze艂am wysy艂a膰 maile chyba od niedzieli wysy艂am no i dzi艣 pierwsze rezultaty dosta艂am herbatk臋 :D hehe nawet dobra . Pozdr贸fffka dla wszystkich

Udost臋pnij ten post

Do Ona Witam serdecznie Wczoraj dosta艂am od pa艅stwa katalog. Jest 艣liczny. Chcia艂am pa艅stwu bardzo serdecznie podzi臋kowa膰 bo naprawd臋 mnie zachwyci艂.Jeszcze raz bardzo dzi臋kuje i pozdrawiam I greet warmly I got from state catalogue yesterday. It is pretty. I had wanted state to thank very warmly because he delighted me really.It thanks once again very and I greet

Udost臋pnij ten post

obym jutro tez cos dostala..:] ide jutro do szkoly na 9.40 a wychodze o 12.05 aahh to jest zycie ! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia871
Ja te偶 bym chcia艂膮 co艣 jutro dosta膰 a u mnie tak p贸藕no listonosz chodzi bo a偶 ok. godziny 16 :( ale co tam i tak jutro mam do p贸藕na lekcje to zanim wr贸ce to juz moze b臋d膮 na mnie czeka膰 paczuszki !! :) A slysza艂am ze wysy艂aja gad偶ety z: -benekolu, -reala, campina, 偶ecz jasna :)/ -WASA, -Castrol, -zjaja, -nata, -Faktu( smycz i d艂ugopis) Jak znajde jakie艣 adresiki to umieszcze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia871
Mam pytanko czy m贸g艂by mi kto艣 przes艂膰 adresy maili "forch i brio" Z g贸ry WIELKI dzi臋ki :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia871
evera@evera.pl, biuro@floslek.com.pl, dmk@i-f.com.pl, evera@evera.pl, if@i-f.com.pl, dax@dax.com.pl, elzbieta.kaminska@ziaja.com.pl, office@farouk.pl, bielenda@bielenda.com.pl, pollena@pollenaewa.com.pl, marketing@oceanic.com.pl, idea25@idea25.com.pl, info@annalotan.pl, celia@it.com.pl, info@janssen-beauty.pl, efektima@efektima.pl, biuro@bandi.com.pl, biuro@floslek.com.pl, pulanna@pulanna.com.pl, marketing@oceanic.com.pl, serwis@eris.pl, dermika@dermika.com.pl, mydla@mydla.pl, i nfo@jabushe.pl, smooth@smooth.pl, bella.marketing@tzmo.com.pl, jadwiga-jk@wp.pl, marketing@svr.pl, soraya@soraya.com, dax@dax.com.pl, dermika@dermika.com.pl, pulanna@pulanna.com.pl, chmurka@chmurka.pl, biuro@pierrerene.pl, norel@norel.pl, biuro@farmona.com.pl, mcr@kosmetyka.pl, marketing@miraculum.com.pl, marketing@svr.pl, eveline@eveline.com.pl, marketing@barwa.com.pl, biuro@bandi.com.pl, amichon@loccitane.com.pl, fitomed@fitomed.pl, office@hean.pl, unicolor@unicolor.com.pl, kontakt@dr-scheller-cosmetics.pl, thalgo@thalgo.com.pl, biuro@lakshmi.pl, efektima@efektima.pl, norel@norel.pl, heger@heger.pl, jadwiga-jk@wp.pl, dermika@dermika.com.pl, soraya@soraya.com.pl, office@hean.pl, netpol@wp.pl, f efektima@efektima.pl, thalgo@thalgo.com.pl, biuro@lakshmi.pl, efektima@efektima.pl,

Udost臋pnij ten post