Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość pusia121
jak wy zalkadacie fora że one akurat tak wygladaja jak ja zalożylam bylo tylko szare;( ??prosze o pomoc

Gość pusia121
prosze o szybka odpowiedz PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Figa z pida
o boshe ale te forum sie robi do bani

Gość afaffa
słyszałam ze za niedlugo tam beda kogos potrzebowac. Nie zakladaj nie potrzebnie nowego zaangazuj sie tu http://free.amciu.com Ja tam jestem i jestem bardzo zadowolona

darmowee przeniosły się na to free.amciu... i teraz udają kretynów że iby znalazły w sieci... porażka.... bez komentarza..

Gość funfundzwanzig
hmmm ja sadze ze tam jest o wiele wiecej uzytkownikow niz na darmowe ale nie komentuje tego, mila atmosfera jest nie to co na gadzetomaniaczkach...

Gość ajawiemcos
to amciu jest beznadziejne!!!! wszystklie adresy ktore tam sa sa kopiowane z innych forow!!! a na dodatek to ten sam admin co na darmowee ktory jak slyszalam ogolocil jeszcze probkomaniaczki najpierw tam przechodzac a potem je wszystko skopiowal i na darmowee umiescil!!!!!! jeszcze raz!!!!!! swinia z tego admina ponoc to jakas gowniara w ogole... z taka nawet nie warto gadac!!!!!!!!!

Gość sieradzanka
a ja słyszałam ze to całkiem, inna osoba poza tym jesli nawet to jak na gowniare to zajebiscie odwaliła taką stronke... Nie ma nawet porównania z probkomaniaczkami czy gadzeto...costam POzdro

Gość sieradzanka
acha i nie pisze sie "forów" tylko "for" - jesli juz cos piszesz to z sensem bym prosiła :)

Gość ajawiem
moze i fajne z wygladu ale nie z jakosci a to jak wyglada forum nie jest jej zasluga tylko serwisu :)

Gość Powinny być w galerii
a tu znowu debilki się kłócą

ucięło ;/ strona niedopracowana aczkolwiek za jakiś czas będzie tam fajnie :)

Gość ajawiem
na gadzetomaniaczkach przynajmniej sa adresy ktorych nie ma nigdzie .... tam sie ludzie naprawde staraja. wszytskim polecam te stronke. rzeczywiscie trudno sie tam dostac ale warto .

Gość siemankoooooooooo

Gość MrooC
do ajawiem zrób takie cos... hehe nawet nie wiesz na czym to powstalo.. serwisu? heheheh totalna porazka z Twojej strony, znam sie na php i to zrobil ktoś kto sie na tym znał a nie gotowe na fora.pl...

Gość pytalskaaaaa
Hejka ja mam pytanko: Jak wysyłacie e-maile do różnych firm o próbki i wyskakuje mwam okienko to:Pierwsza ramka to pidze "Do" i tam adres firmy a to pod spodem to "DW" i tam wpisujemy swój e-mail kontaktowy czy nie???? proszę o odp bo ja tak zawsze pisałam ale niewiem czy to dobrze:):(:(

Gość nie twoj emial dostanie
osoba do ktorej to wyslesz DW znaczy kopia np. wysylasz do kolegi i kolezanki taki sam e-mial ( taka sama tresc )

Gość dosyc
czy te wszystkiez fora z darmowymi moglyby przestac sie tak ciagle klocic!!!!!!!!! przeciez dla kazdego co innego jednym pasuje to a drugim tamto i po co sie klocici i podbierac sobie linki!!!!!!!!!!! przestancie juz!!!!!!!!!!! zacznijcie pracowac albo sie uczyc a nie ciagle tylko klotnie i klotnie !!!!!!!!!!!!1

Gość pytalskaaaaaa
to znaczy że oni mojego e-maila nie dostają i niewiedzą gdzie odpisać czyli musze swój e-mail powawać w treści wiadomości jaką do nich wysyłam?????

Gość ajawiem
nie jestem adminem olac adminow!!!! i nie polecam niczego!!!!

Gość nico
nie jestem adminem olac adminow!!!! i nie polecam niczego!!!!

Gość nico
taaa jasne

Gość ajanicnie wiem
a ja wogole jestem na innym forum i co zle? niech te wszytskei fora sie kloca a wszysyc wiedza gdzie maja pojsc... i gdzie im dobrze

Gość free.amciu-rzygac sie chce
niedosc że złodziejki to nawet kopiuja adresy! forum jest beznadziejne!nie przepisujcie sie tam ani na fora.pl jestem adminkom na fora.pl ale mówie nie przepisujcie sie na free amciu bo to badziewie a poza tym admin krąży tu po forum i zmienia nicki i reklamuje sie prosze moderatora o usuniecie wszystkich reklam!

Gość Fanatyczka
do free.amciu-rzygac sie chce kochana nie reklamuj sie bo rzygac sie chce z tego co piszesz... gadzetomaniaczki nawet nie maja wlasnego ftp jesli w ogole wiecie co to... Ja sie przepisałam na free.amciu.com i juz widac efekty dostalam dzisiaj perfum i notes z wywywanymi kartkami i maja pełno nowych adresów i nie tylko spisanych z gadzetomaniaczek!

Gość zaaaapraaaszaaam
seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl seeu.fora.pl

Gość nie da sie wejsc na amciu
czemu?? jakies blokady ;/ a myslalam ze to bedzie normalnie forum :(

Gość gagagaga
no pojebane to forum