Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOZECIEONA

WIE KTOS MOZE CZY ISTNIEJE JAKIES DOFINANSOWANIE DO OPERACJI PLASTYCZNYCH?

Polecane posty

Gość POMOZECIEONA

Gość jasne że tak
jak chcesz mieć większy biust i silikony to zwrócą ci 50 % kosztów

Gość ale ja na powaznie pytalam

Gość miska
Zależy jakie operacje,jeśli jest jakieś zniekształcenie,blizny to normalnie na NFZ,także niektóre operacje nosa.

Gość DO MISKA
CHODZI O WYROWNANIE PIERSI.A GDZIE SIE TRZEBA Z TYM ZGLOSIC?I ONI ZWRACAJA KOSZTY ALBO JAKIS PROCENT,CZY ID RAZU ROBIA TO ZA DARMO??

Gość Elun
Ja szukalam w internecie klinik zajmujacych sie operacjmi plastycznymi.W renoimowanych klinikach kosztuje od 8 tys. do 10 tys. Chyba sobie odpuszcze operacje plastyczna piersi a szkoda, ze tak drogo

NFZ dofinansowuje badz refinansuje jedynie operacje plastyczne konieczne po wypadkach - usuwanie widocznych, szpecacych blizn na twarzy, przeszczepy skory itd. Zwykle operacji majacych na celu poprawe urody sa pelnoplatne.

Gość jejku ale lipa
to przeciez bez sensu,i to nie tylko o poprawe urody chodzi ale wygode krzywy kregoslup...gdyby mi kawalek wyrwalo w wypadku to by zrobili a tak jak poprostu z natury nieurosla jedna to juz nie?:(albo jak komus guza wycinaja i ma mniejsza to tez w jedna wszczepiaja,ale to niesprawiedliwe:( a ty MISKA,TAKO CHCIALAS OBYDWIE POWIEKSZYC?????

Gość jejku ale lipa
A TEJ STRONKI CO PODALAS NIEMA:(

o rany... nie polecam tej kliniki, pracuje tam pani Czternastek - największy partacz, który pracował kiedyś w Polanicy Zdrój! Tam były na nią wieczne skargi, partoliła nawet najłatwiejsze zabiegi! To cud, że gdziekolwiek ją przyjęli do pracy...

Gość do desiree
Mówisz tak na podstawie własnego doświadczenia czy może słyszałas taką opinie?? Operowała Cię dr.Czternastek?Ja byłam w tej klinice kilka razy i widziałam na własne oczy efekty pracy tej Pani. Ale pewnie Ty WIESZ LEPIEJ skoro słyszałaś .....że to największy partacz........ P.S. i na dodatek partacza wybrano na ordynatora