Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mario

zatkany nos!

Polecane posty

witajcie. licze na Waszą pomoc. otóż jestem w I trymestrze ciąży. niestety nasiliły się u mnie objawy alergii (uśpionej dotychczas) co objawiło się przede wszystkim brakiem drożności nosa a w związku z tym z problemami w oddychaniu. nie wiem jak mogłabym sobie pomóc. wiem że wybawieniem byłyby zwykłe krople do nosa, ale nie wolno mi ich zastosować. jak mogę sobie pomóc? poradźcie coś , bo wykorkuję!

Gość sposob
Podpalic na lyzeczce pare kropli mietowych zgasic i wdychac,dziala jak ihalator:)

Mario ..moja rada ( sprawdzona od lat)..wez zabek swiezego czosnku ..posiekaj na miazge nozem ..wloz to do kawalka gazy lub bandaza i zawin w mala kulke .Przytykaj blisko kazdej dziurki ..na zmiane po pare minut i mocno wciagaj zapach ( Nie wolno dotykac do skory nosa ).. W tej sposob bardzo szybko udroznisz kanaly nosa ..a jednoczesnie wyleczysz alergiczny niezyt ..! Pozdrawiam .. mozesz to stosowac czesto , kiedy tylko poczujesz ze masz zapchany nos .:) Za kazdym razem swiezy zabek czosnku ..

dzięki. spróbuję wszystkiego, bo mam już dosyć dyszenia jakbym miała astmę od 20 lat!

krople homeopatyczne mozesz używać. Ja także używałam kropli betadrin, ale za często ich nie stosuj. Pozdrawiam i wiem co to znaczy:)

Mi pomaga roztwór soli morskiej, np. Marimaru, taki jaki stosuje się dla niemowląt.

dzięki. co do tej wody morskiej to niestety nic mi nie daje:(

Najlepszym rozwiązaniem będzie inwestycja w inhalator. Udrażnia drogi oddechowe i nawilża nos. A najlepsze jest to, że jest idealny dla dzieci. Jeżeli Twój maluch będzie miał katar również z niego skorzysta. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.