Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia25

Wczoraj zrobiłam test, ktoś pogada ze mną?

Polecane posty

Gość Amelia25
Hej! No juz jestem z powrotem. Kupiłam pre- test, zrobię jutro rano. Próbuję jakoś oswoić się z tą myslą ale jakos nie wychodzi mi...Czuję się raczej przerażona niż szczęliwa...

Gość Amelia25
Nie ma nikogo? :(

Gość Amelia25
No odezwijcie się...Mam tyle pytań...

Gość Amelia25
Nataniela>>>mówisz o dzidzi czy mężu?Jeszcze nie umiem się z tego cieszyć...Jedyne co teraz czuję to lęk...Sama nie wiem przed czym...

nie martw sie:)A jestes z mezem szczesliwa:)?Ja mam 31 lat,odkladalam decyzje o dziecku i teraz troche zaluje:)Maaz 25 lat,nalepszy wiek na dziecko:)

Gość do amelii
Wejdz na forum-ciaza,macierzynstwo-tam zobaczysz,jak sie mozna z ciazy cieszyc,pokonac lęki czy po prostu pogadac:)

Gość Amelia25
Tak, mam bardzo kochanego męża ale na wiadomość o ciąży też nie skakał pod sufit...Chyba też jest zaskoczony...

Gość Amelia25
Byłam już tam, czytam po cichutku ale nie mam odwagi odezwać się wśród tych szczęśliwych mam...Pewno dołączę do nich za jakiś czas kiedy przywyknę do tej myśli bo narazie słowa "jestem w ciąży" nie bardzo przechodza mi przez gardło...

Zobaczysz wszystko sie ulozy:)Ja tez chcialabym tak znienacka sie dowiedziec o ciazy, bo ciagle nic tylko ja planuje:)Glowa do gory:)

Gość Amelia25
Dzięki Natanielka!Chcę w to wierzyć! Nie martw się! Na pewno Ci się uda. Za miesiąc urodzi sie dzidzia mojej siostrze, która ma 40 lat i to jej pierwsze dziecko!Starali się tylko pół roku.Bądź dobrej mysli!

Gość do amelii
to naturalne,ze sie boisz i masz metlik w glowie,w koncu to diametralna zmiana w Twoim zyciu,a nie glupie wyjscie na zakupy...jedyne co,to musisz myslec POZYTYWNIE,nie zadreczac sie,bo nie ma czym...sama pisalas,ze planowaliscie dzidzie,tylko ze za dwa lata...a co by zmienily te dwa lata?wtedy bys sie nie bala,nie miala natloku mysli?wiec powiedz sobie,ze te dwa lata to juz teraz:)przetrwasz najgorszy okres i potem bedzie zupelnie inaczej...zobaczysz.3mam kciuki za Twoj stan psychiczny;)

A ty juz swoja masz:)teraz pamietaj jest ktos w twoim brzuszku, o kogo musisz szczegolnie dbac:)Bedzie dobrze:)M

Gość Amelia25
do amelii, nataniela >>>zaczynam beczeć jak Was czytam...

Kobitko;)faaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie:)Uwierz mi:)Trzymam za ciebie kciukasy:)Pomysl o zapchu oliwki i mleczka:)Bede pozniej jakby co:)

Gość Amelia25
Dzięki kobitki za dobre słowo...🌻Wiem, że macie rację ale jakos nie mogę tego "przetrawić"

Gość do amelii
przetrawisz,potrzeba Ci czasu i tyle:)

Gość Lorien
hej może mi ktoś poradzi bo mam głupie pytanie

Gość Lorien
jest ktoś jeszcze?

Gość do lorien
Jakie pytanie?

Gość Amelia25
Lorien, jesteś jeszcze?Jakie pytanie?

Gość Amelia25
Jest tu ktoś??? :(

Gość do amelii
I jak,drugi test zrobiony?

Gość Amelia25
Hej kobitki!Zrobiony i ....pozytywny... Jestem tak roztrzęsiona, że tego nawet nie można opisać...

Wczoraj wieczorem czekalam na ciebie,zeby pogadac:)Nie wiem co ci powiedziec............

Gość Amelia25
wczoraj wieczorem ryczałam do poduszki...ja mam juz chyba jakąś depresję...to wszystko dzieje się za szybko...

Gość Amelia25
Nie potrafię wyobrazić siebie z brzuszkiem...W ogóle to czuję się podle bo wiem, że powinnam sie cieszyc ale nie potrafię!Kiedy tylko o tym pomyślę to zaczynam płakać, dostaję trzęsawki jakbym miała jakąś febrę...

Próbuje mnie pocieszać, tuli, mówi, że wszystko będzie dobrze ale ja go przecież dobrze znam!On jest nie mniej przerażony niż ja tylko próbuje robić dobrą minę do złej gry...