Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Gość załamana_wawa_
sorx Maaaja chodzilo mi o zawroty źle napisałam, pozdrawiam!

Gość kama75
Witam mam pytanie do was czy cieszkie nogi albo szumy w uszach to jest tez na tle nerwowym tylko ja mam tak codzienie caly dzien przes 4 miesiace prosze opiszcie

Gość pipek
nie zwalajmy wszystkiego na nerwice,przeciez jest wiele innych chorob!nie dajmy sie zwariowac,bo przegapimy jakas powazna chorobe,z dolegliwosciami najpierw do lekarza,aby wykluczyc chorobe,a potem na Forum,

Gość pipek
Kama,cierpisz od 4 mies.a czy konsultowalas to z lekarzem?a moze masz zle krazenie,no i co my mozemy ci pomuc,uwazam ze troche bagatelizujesz sobie.

Gość pipek
Kama ,nie gniewaj sie za te slowa nie chcialam ci zrobic przykrosci,tylgo dac ci pod rozwage,pozdrawiam

Gość kama a zazywasz cos

czesc🌻 jesli objawy sa bardzo meczace to mozna sie wspomóc lekami . Bardzo pomocna jest tez psychoterapia , a jako wspomagacze;-) to umiarkowany wysiłek fizyczny , jakies drobne przyjemnosci , rozmowy z przyjaciołmi (jesli sie ich ma ) i optymizm który tak ciezko znalezc w nerwicy...

Gość pipek
Kama,odezwij sie!

Trzeba się przebadać, wykluczyć choroby o podłożu organicznym, a jeśli takowych nie ma to jak najbardziej można spróbować leków psychotropowych i psychoterapii. Natomiast jeśli objawy są silne i nie dają na m żyć to do psychiatry. Nie ma co rozczulać się nad sobą.

Gość pipek
witam!czy wy wszystkie na wakacjach?

Gość pipek
a moze nie chce wam sie pisac z tych upalow? jutro chlodniej,to ide na zakupy przed wyjazdowe

Gość pipek
dzis mialam caly dzien jakies uciski gniecenia pieczenia w klatce piersiowej-wyladowalam na pogotowiu,bo spanikowalam na koniec dnia,zrobili ekg,zmierzyli cisnienie ekg-ok,cisn.150/100,panika.

Gość pipek
mowili ze ta pogoda niekorzystnie wplywa na zdrowie

Gość pipek
a jak u was minal dzien?

Gość pipek
zalozylam NOWY TEMAT-CISNIENIE KRWI moze ktos ma cos do powiedzenia w tej sprawie.zapraszam

Pipek! Mnie też rosnie ciśnienie zawsze u lekarzy, a jak coś dolega typu pieczenie za mostkiem, mam wtedy takie jak Ty. Oczywiście jak jadę na EKG to już natychmiast po wyniku jestem zdrowiuteńka. Po prostu dowiaduję się, że to nie zawał i mam spokój. Ty pewnia masz podobnie? Ostanio tak byłam z miesiąc temu, tam właśnie przypadkowo lekarz wysłuchał mi w secrcu to że mam te skurcze dodatkowe i od tego dnia wiem, że to serce mi skacze a nie gazy w żołądku.- Przynajmniej tyle się dowiedziałam. Oczywiście przed gabinetem siedział zupełnie spokojny mój mąż, który tylko się spytał po moim wyjściu czy będę żyła? Dość często tak mi towarzyszy więc już się wystudził i to mnie śmieszy nawet.Ale przedtem zanim trafiam na badania/cito/ nic mnie z jego strony nie jest w stanie przekonać. Pozdrawiam. ps. Ja założyłam też stronkę o wypadaniu płatka zastawki mitralnej, ale jakoś nie ma powodzenia!

Gość Boze uchowaj
Mozna sie pochorować jak się was czyta. Same sie w kołko nakręcacie...

Mam nadzieję, ze nie chcesz być chory i już więcej nas nie odwiedzisz! Są przecież inne przyjemne tematy na tym Forum, np. depilacja woskiem, albo porady dla łysiejących , albo czy opalać się na lewym, czy na prawym boku.

Gość pipek
MAAAJA

Gość pipek
tak bylo ,po ekg sie uspokoilam

Gość pipek
ta strona z listopada?

Gość pipek
pytanie bylo do MAAAJi

Pipek Nie z listopada, bo na Forum bywam dopiero od miesiąca.Poza tym nie zmieniłam pseudo. Pozdrawiam, a co do EKG- to mamy podobnie w takim razie!

Gość pipek
no to nie more znalezc podobnego tematu,napisz cos tam zeby byl jakos na stronie,bo chetnie poczytam

Gość pinka23
czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo wiecie jak absorbujace jest zajmowanie sie dzieckiem na nic nie mam czasu a spie kiedy tylko moge chcialam was zapytac jaki u aws z cisnieniem u mnie jest bardzo niski mam potworne zawroty glowy od 2 dni wczoraj cisn. mialam 82/63 a puls 113 moj maz wezwal pogotowie bo sie przewracalam i jak zmierzyli to bylo 110/90 i zbadali i powiedzieli ze mam moze za duze stezenie lekow w krwi i trzeba zweryfikowac dawke ale od czego te zawroty kreci mi sie jak chodze i jak wstaje i mam mroczki i miekkie nogi jak jest u was z cisnieniem i co zrobic zeby troche podskoczylo do tego mnie telepie i boje sie wziac lek uspakajajacy bo mi cisnienie spadnie i zaslabne i co robilyscie jak mialyscie zawroty?

Gość pinka23
plissssssssssssss poradzcie kolezanki a dzis cisnienie 114/75 a teraz 107/73 i spada i kreci mi sie w glowie

Gość srakam sie strasznie
nie wiem czy mam juz nerwice czy jeszcze nie, ale jak tak to dzieki temu ze zapisalam sie na cholerne prawo ajzdy, juz pare razy nie zdalam, zaraz mam dodatkowe godziny, jestem słaba i wstyd mi nawet przed sobą. Od rana mam sraczke, poddenerwowana jestem, nie moglam spac, a w gardle mam " kluche"

Gość pipek
witaj PINKA23,wspolczuje ci.jezeli masz az tak niskie cisnienie to pojdz do internisty.sa tabletki na podwyzszenie.bierze sie je doraznie,gdy jest bardzo niskie i zle sie czujesz.zawroty masz od cisnienia.napij sie mocnej kawy lub herbaty.sprobuj wypic naraz 2 szklanki wody,tak zalecal moj kardiolog,ale nie na miele sie to zdalo,tabletki bym nie brala,bo to jeszcze obnizy cisnienie a jakie masz dzis?

Gość pipek
acha napisalas ,no to dzis jest dobre

Gość pipek
PINKA,wez 15 kropli AMOLU,jak masz w domu,natrzyj skronie i kark AMOLEM,nieraz pomaga.ja kiedys bralam GLUCARDIAMID,sa to tabletki do ssania.podnoszace cisnienie krwi ale nieznacznie,poprawiaja samopoczucie.sa bez recepty.nieszkodliwe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować