Go艣膰 za艂amana_wawa_ Napisano Czerwiec 28, 2006 sorx Maaaja chodzilo mi o zawroty 藕le napisa艂am, pozdrawiam! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kama75 Napisano Czerwiec 28, 2006 Witam mam pytanie do was czy cieszkie nogi albo szumy w uszach to jest tez na tle nerwowym tylko ja mam tak codzienie caly dzien przes 4 miesiace prosze opiszcie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 nie zwalajmy wszystkiego na nerwice,przeciez jest wiele innych chorob!nie dajmy sie zwariowac,bo przegapimy jakas powazna chorobe,z dolegliwosciami najpierw do lekarza,aby wykluczyc chorobe,a potem na Forum, Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 Kama,cierpisz od 4 mies.a czy konsultowalas to z lekarzem?a moze masz zle krazenie,no i co my mozemy ci pomuc,uwazam ze troche bagatelizujesz sobie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 Kama ,nie gniewaj sie za te slowa nie chcialam ci zrobic przykrosci,tylgo dac ci pod rozwage,pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kama a zazywasz cos Napisano Czerwiec 28, 2006 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kringa 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 czesc jesli objawy sa bardzo meczace to mozna sie wspom贸c lekami . Bardzo pomocna jest tez psychoterapia , a jako wspomagacze;-) to umiarkowany wysi艂ek fizyczny , jakies drobne przyjemnosci , rozmowy z przyjacio艂mi (jesli sie ich ma ) i optymizm kt贸ry tak ciezko znalezc w nerwicy... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 Kama,odezwij sie! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
figo_fago 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Trzeba si臋 przebada膰, wykluczy膰 choroby o pod艂o偶u organicznym, a je艣li takowych nie ma to jak najbardziej mo偶na spr贸bowa膰 lek贸w psychotropowych i psychoterapii. Natomiast je艣li objawy s膮 silne i nie daj膮 na m 偶y膰 to do psychiatry. Nie ma co rozczula膰 si臋 nad sob膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 witam!czy wy wszystkie na wakacjach? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 a moze nie chce wam sie pisac z tych upalow? jutro chlodniej,to ide na zakupy przed wyjazdowe Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 dzis mialam caly dzien jakies uciski gniecenia pieczenia w klatce piersiowej-wyladowalam na pogotowiu,bo spanikowalam na koniec dnia,zrobili ekg,zmierzyli cisnienie ekg-ok,cisn.150/100,panika. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 mowili ze ta pogoda niekorzystnie wplywa na zdrowie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 a jak u was minal dzien? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 28, 2006 zalozylam NOWY TEMAT-CISNIENIE KRWI moze ktos ma cos do powiedzenia w tej sprawie.zapraszam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Pipek! Mnie te偶 rosnie ci艣nienie zawsze u lekarzy, a jak co艣 dolega typu pieczenie za mostkiem, mam wtedy takie jak Ty. Oczywi艣cie jak jad臋 na EKG to ju偶 natychmiast po wyniku jestem zdrowiute艅ka. Po prostu dowiaduj臋 si臋, 偶e to nie zawa艂 i mam spok贸j. Ty pewnia masz podobnie? Ostanio tak by艂am z miesi膮c temu, tam w艂a艣nie przypadkowo lekarz wys艂ucha艂 mi w secrcu to 偶e mam te skurcze dodatkowe i od tego dnia wiem, 偶e to serce mi skacze a nie gazy w 偶o艂膮dku.- Przynajmniej tyle si臋 dowiedzia艂am. Oczywi艣cie przed gabinetem siedzia艂 zupe艂nie spokojny m贸j m膮偶, kt贸ry tylko si臋 spyta艂 po moim wyj艣ciu czy b臋d臋 偶y艂a? Do艣膰 cz臋sto tak mi towarzyszy wi臋c ju偶 si臋 wystudzi艂 i to mnie 艣mieszy nawet.Ale przedtem zanim trafiam na badania/cito/ nic mnie z jego strony nie jest w stanie przekona膰. Pozdrawiam. ps. Ja za艂o偶y艂am te偶 stronk臋 o wypadaniu p艂atka zastawki mitralnej, ale jako艣 nie ma powodzenia! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Boze uchowaj Napisano Czerwiec 28, 2006 Mozna sie pochorowa膰 jak si臋 was czyta. Same sie w ko艂ko nakr臋cacie... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Mam nadziej臋, ze nie chcesz by膰 chory i ju偶 wi臋cej nas nie odwiedzisz! S膮 przecie偶 inne przyjemne tematy na tym Forum, np. depilacja woskiem, albo porady dla 艂ysiej膮cych , albo czy opala膰 si臋 na lewym, czy na prawym boku. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 MAAAJA Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 tak bylo ,po ekg sie uspokoilam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 ta strona z listopada? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 pytanie bylo do MAAAJi Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 Pipek Nie z listopada, bo na Forum bywam dopiero od miesi膮ca.Poza tym nie zmieni艂am pseudo. Pozdrawiam, a co do EKG- to mamy podobnie w takim razie! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 no to nie more znalezc podobnego tematu,napisz cos tam zeby byl jakos na stronie,bo chetnie poczytam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pinka23 Napisano Czerwiec 29, 2006 czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo wiecie jak absorbujace jest zajmowanie sie dzieckiem na nic nie mam czasu a spie kiedy tylko moge chcialam was zapytac jaki u aws z cisnieniem u mnie jest bardzo niski mam potworne zawroty glowy od 2 dni wczoraj cisn. mialam 82/63 a puls 113 moj maz wezwal pogotowie bo sie przewracalam i jak zmierzyli to bylo 110/90 i zbadali i powiedzieli ze mam moze za duze stezenie lekow w krwi i trzeba zweryfikowac dawke ale od czego te zawroty kreci mi sie jak chodze i jak wstaje i mam mroczki i miekkie nogi jak jest u was z cisnieniem i co zrobic zeby troche podskoczylo do tego mnie telepie i boje sie wziac lek uspakajajacy bo mi cisnienie spadnie i zaslabne i co robilyscie jak mialyscie zawroty? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pinka23 Napisano Czerwiec 29, 2006 plissssssssssssss poradzcie kolezanki a dzis cisnienie 114/75 a teraz 107/73 i spada i kreci mi sie w glowie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 srakam sie strasznie Napisano Czerwiec 29, 2006 nie wiem czy mam juz nerwice czy jeszcze nie, ale jak tak to dzieki temu ze zapisalam sie na cholerne prawo ajzdy, juz pare razy nie zdalam, zaraz mam dodatkowe godziny, jestem s艂aba i wstyd mi nawet przed sob膮. Od rana mam sraczke, poddenerwowana jestem, nie moglam spac, a w gardle mam " kluche" Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 witaj PINKA23,wspolczuje ci.jezeli masz az tak niskie cisnienie to pojdz do internisty.sa tabletki na podwyzszenie.bierze sie je doraznie,gdy jest bardzo niskie i zle sie czujesz.zawroty masz od cisnienia.napij sie mocnej kawy lub herbaty.sprobuj wypic naraz 2 szklanki wody,tak zalecal moj kardiolog,ale nie na miele sie to zdalo,tabletki bym nie brala,bo to jeszcze obnizy cisnienie a jakie masz dzis? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 acha napisalas ,no to dzis jest dobre Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek Napisano Czerwiec 29, 2006 PINKA,wez 15 kropli AMOLU,jak masz w domu,natrzyj skronie i kark AMOLEM,nieraz pomaga.ja kiedys bralam GLUCARDIAMID,sa to tabletki do ssania.podnoszace cisnienie krwi ale nieznacznie,poprawiaja samopoczucie.sa bez recepty.nieszkodliwe Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach