Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Marysiu ,na sen ponoc dobra jest melatonina , nie uzaleznia,bez recepty.ale mysle ze najpierw trzeba leczyc przyczyne bezsennosci-nerwice.zapytaj lekarza o Bellergot,ziolowy srodek ale na recepte.przysle ci link o nim.

Gość ada777
Dziewczyny wróciłam i jestem cała, teraz bolą mnie kolana i lewy bok, ale chyba będe żyć.To wasza dobra energia to sprawiła. mam nowy pomysł na ewentualną ucieczke z zebrań weszłam ipowiedziałam do koleżanek, że bardzo boli mnie ząb, w razie czegoś można uciec na zęba,ale mam pomysły to ta franca mnie zmusza do kłamstwa.Teraz gdy ochłonełam to wszystko mam ściśnięte,kiedy to się skończy.

Gość Efka43
Ada ....JESTEŚ DZIELNA!!!!! pokonałaś dziś znów swoją nerwiczkę :)

Gość ada777
Wy jesteście wielkie to wasze kciuki i dobre fluidy-kocham was nerwuski.

Gość ada777
Pipek meliske zrobiłam sobie w butelke jak wychodziłam, a przed wyjściem wypiłam dziurawiec.

Gość ada777
Marysiu strasznie mnie zmartwiłaś weż chociaż troszeczke się w garść ja też mam wrednego syna i on dopiero ma 15 lat, aż strach pomyśleć co będzie dalej. Pisałaś że twoja córka też choruje może z nią powinnaś pogadać ona powinna zrozumieć co czujesz,trzymam za ciebie kciuki , buziaczki Marysiu trzymaj się.

Gość chyba u mnie się zaczyna
mam obiawy takie jak tu piszecie, tylko trochę w łagodniejszej formie, to znaczy :jakoś jeszcze funkcjonuje. czy przetrzymam bez leków?

Gość ada777
Pipku apteczke też mam w torebce i książeczke zdrowia, bo jakby mnie wzieli z zebrania do szpitala to żebym wszystko miała, to taka asekuracja.

Gość gabi 69
cZeść wszystkim! pragnę wam powiedziec, że żadnymi lekami sie nie wyleczycie!! A nasi lekarze psychiatrzy nie leczą tylko otumaniają człowieka lekami.przychodzi do niego pacjentka 20 letnia on stwierdza -NERWICA i bach psychotropy, a co będzie za 5,10,15 lat!? wiem bo przez to przeszłam.chodziłam do różnych lekarzy, brałam różne leki i NIC, było coraz gorzej.czułam się jak chora psychicznie- wariatka.Męczyłam sie sie tak cztery lata, az w końcu znalazłam na to lekarstwo. Zaczęłam chodzić na seanse hipontyczne, trwało to rok.Pomogło!!!nie powiem,ze ataków nie mam wcale,ale zdarza sie to raz na 2-3 miesiące, a nie tak jak wczesniej prawie codziennie.Mówię wam spróbujcie.

Gość ada777
Czy byłaś z tym u lekarza?

ksiazeczke to i ja nosze z cala dokumentacja,bo jakby co ...to juz jestem gotowa

Gość ada777
Gabi boje się hipnozy ponoć nie każdy to dobrze znosi, a jak już to musiałby to być młody hipnotyzer.

gabi 69,nie zgadzam sie z toba odnosnie naszych psychiatrow i psychologow,nie wszyscy sa tacy sami.

Gość ada777
Jedna choroba i ile wspólnych cech jak jednojajowe blizniaki.

Gość chyba u mnie sie zaczyna
nie byłam, nie wiem do kogo, nie chciałabym ujść za histeryczkę.

dlaczego ktos nie pisze nicku-nie bede odpowiadac kawalkom zdania przeciez-co to za metody.chcesz pomocy podaj nick nie wstydz sie,

Gość ada777
Moja psychoterapeutka bardzo poważnie bierze moje problemy i dolegliwości ,wszystko mi wytłumaczy ,pocieszy i nakieruje,zresztą nastawiłam się na to , że musi mi pomóc bo byłam już uwszystkich lekarzy i każdy mówił mi to samo to chyba czas w to uwierzyć, że mam nerwice.

a co ma do tego nick, jestem tu może 3 raz w życiu, nie wiem nawet kim ttutaj jestem i kim Wy wszyscy jesteście, nie ma to dla mnie znaczenia, chciałabym wiedzieć tylko czy zdarza się zwe człowiek sam z tego wychodzi, tak po prostu nic nie robiąc?

Gość ada777
Jakie masz te objawy?

Gość ada777
Dziewczyny jest ktoś z zachodniopomorskiego ,tak troszeczke jestem ciekawa.

do\" bez nicku\",poprostu latwiej jest pisac ,ale jak nie chcesz to uszanuje to,masz do tego prawo. b.ciezko jest z tego wyjsc samemu,dobrym rozwiazaniem jest pojsc do psychologa po porade.nie musisz odrazu leczyc sie lekami.

to uczycie jakby ktoś cie dusił, serce wali jak oszalałe, zielono w oczach, zawroty głowy, --to najczęsciej mi sie ostatnio przydarza

prawdopodobnie to nerwica,ale diagnoze potwierdzi lekarz.mozesz sie wspomoc ziolowymi lekami,zobaczysz czy jest poprawa.

Gość ada777
Jdż pierw do lekarza musisz zrobić sobie wyniki i badania.

jakiego lekarza? czy do rodzinnego na początek wystarczy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować