Fruziczka 0 Napisano Listopad 12, 2006 Aniołku to jak on wróci to ja go z domu nie wypuszczę a twoją fotkę na monitorze zainstaluje i będe tylko o Tobie mówiła ;) Tylko Ty mi powiedz co na Twój chłopak ..hihihi czy on Ciebie tak łatwo puści ... taką laseczkę! czy kjakieś walki są w planach bo wiesz muszę chłopaka przygotować ..jakieś wsparcie i wiesz teraz robi na budowie to krzepę dostał ..ale żeby tak emocjonalnie wytrzymał ... Aniołku a przeczytałaś tą bajkę którą wkleiłam ..prędzej ..poczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 12, 2006 hello posłałam zdjęcie dla pipka lidiuszki i Aniołka bo nie miałaś :D ale Aniołku czy ja mam Ciebie lece na poczt e sprawdzić,, ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 pipku wysłałam ci fotki i prosze o rewanż. a macie ten adres lidiuszki.jak nie to bede szukac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 12, 2006 Aniłek czyżbym nie miała Twojego zdjęcia nie możliwe albo jakoś skasowałam przypadkowo,, poślij pliss,, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 12, 2006 lidiuszka to lidka-1970@o2.pl gdzieś wcześniej był :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 12, 2006 Efka mowisz o liscie corki do matki?? czytalam superowe hiih a nie wiem czy PAwel mi tak latwo odpusci... hmmm... chyba ze inna mu pod nos podsune... tylko nie wiem jeszcze kogo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 12, 2006 PIPEK ZAŁOŻE NOWY ADRES I MEIL I CI PODAM WTEDY DZIEWCZYNY KTÓRE CHCA BEDA MOGŁY WYSŁAĆ MI SWOJA MUZYKĘ I SWOJE ZDJECIE OK PIPEK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 12, 2006 mamo julka daj meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 12, 2006 Marijke to nie tyczy się tylko Twoich studiów ale tak też trzeba podchodzić do życia ..jak coś nie wyjdzie to próbować znów ..i się nie poddawać. Moja przyjaciółka też bierze ten lek i chodzi na psychoterapię i psycholożka powiedziała jej że ma po mału z tego schodzić i zmiejszać dawki. Wiecznie nie można żyć na lekach ,ale jeśli masz takie objawy z którymi ciężko żyć to trzeba sobie ulżyć. Chociaż ja osobiśćie nie wezmę już leków ,ale uważam że jesli komuś to pomaga to niech bierze ..ale wszystko jest do czasu. Nerwica razem ze wszystkimi swoimi objawami to jest taki wytwór w główce o którym najlepiej zapomnieć... i nawet jak czasami się odezwie jakiś objaw to nie bać się tego .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 12, 2006 efka poslesz Mamiejulki moje foty bo nie wiem gdzie mam te zdejcia... plissss :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 12, 2006 Netka,wyslalam swoje. Ok.Sycylijczyku.,zaloz nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 12, 2006 KT?RA CHCE WTEDY WYSLE MI SWOJE FOTO I MUZYKĘ PIPEK OK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 12, 2006 Aniołku o tym myślałam .... http://www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=243 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 12, 2006 Aniołku już lece na pocztę...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 12, 2006 Netka,fajnie wyszlas.spokojna wygladasz na zdjeciu,corki nie widzialam,a syn fajny chlopak,a ile ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 12, 2006 zaraz przeczytam efka Ty to napisałaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 12, 2006 Aniołek posłałam Ci na adres rad-martynek@o2.pl ale się wraca.. :) to mój adres kejtkot@interia.pl :) mamaJulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 12, 2006 dziewczyny posłałam wam maila z dietą czy ktos odebrał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 pipek ja nie mam ani córki ani synka.jeszcze nie niestety :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 mamo julki dzieki za adres lidiuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 12, 2006 MamaJulki a ty jaki masz adres :) bo coś wysłałam na neostrade .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 12, 2006 Masz rację, Efka, ja niby tak zawsze się starałam żyć, nie poddawać się, jak nie wyszło, ale zwykle i tak mi wychodziło ;) Oczywiście nie wszystko, były jakieś potknięcia \"zawodowe i osobiste\", ale szybko się otrząsałam. Tak mi się przynajmniej wydawało. Efcia, a Ty teraz chodzisz do kogoś? Pewnie gdzieś już pisałaś, ale nie kojarzę, niestety. Dzięki Wam powoli przekonuję się do terapii, oczywiście nie chcę brać leków przez całe życie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 12, 2006 MamoJulki już wysłałam Aniołka do Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 12, 2006 łe ja tez bo znalazłam hiih ale ze mnbie trzepok!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 pipku ale ty śliczne dzieci masz.i ty taka super kobitka.wasza rodzinka jest super.dla was wszystkich gorące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Listopad 12, 2006 PANI PIPEK JAK CHCESZ WYSLESZ DO MNIE Z WŁASNEJ WOLI PIPEK JESTES MIŁA I KONTAKTOWĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 marijke daj adres wysle ci to brzydką netke30.a ciebie też bym chetnie zobaczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 czesc sycylijczyk.pewnie gniewasz sie na mnie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 coś loczkins nie zagląda i nerwuska chwilowa.mam nadzieje ze u dziewczyn wszystko ok i niedlugo sie odezwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 12, 2006 sycylijczyk wiem że szukasz akceptacji i potwierdzenia swojej atrakcyjności.ale najważniejsze żebyś sam akceptował siebie i uwierzył że jesteś młodym przystojnym facetem i wszystko mozesz osiągnąc.napewno znajdzie sie kobieta która doceni to wszystko co masz w sobie i obdaruje cie miloscią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach