Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

na napewno moja poczta komputerowa strajkuje! bo nie moge nic wysylac! a muze Wam chcialam posłać.. :o

Dzięki Renka ja ten cholesterol jeszcze raz zbadam , bo oni chyba dali mi wyniki kogoś innego - były badania których nie zlecałam , myslałam ,że z dobrego serca mi zrobili ale to chyba była pomyłka! Ja z tym spaniem to mam identycznie jak Ty! Aniołku jak będziesz coś przesyłać to wyślij mi też jeśli można to ze zdjęciem , ja Ci swoje zaraz wyślę.

Gocha mi tak kiedys zle zrobili badania na tarczyce ,wyszlo ze mam strasznie zle wyniki ze niby spora nadczynnosc a potem sie okazalo ze to nie moje byly(a juz myslalam ze to tarczyca a nie NNN)potem wyszly ok ,nie mam horej tarczycy ale jeszcze kiedys po miesiacach ja sprawdzalam na wszelki wypadek i bylko ok a ten cynarex na ewent.cholesterol lekko podwyzszony bierze moja mama i jej reguluje Teraz ide juz ,lece z psem i lulu,DOBRANOC!

Jasne Renka wysyłam Ci zdjęcie na razie tylko mam takie ,tak długo szukałam adresów ,kilka znalazłam to wysyłam zdjęcia Twój Renko też znalazłam pod nikiem. Ja już też idę spać

Gość starababa
Do tu macie coś słabe psychiczne.... - faktycznie,ubawiłam sie przed snem.Będę tam wpadać.

Cześć nerwuski :) Miłego dnia wszystkim życzę :) Bianka, wpadasz tu jeszcze? Znowu mi odesłało mail do Ciebie :(

Witam sardecznie w ten piękny niedzielny poranek słoneczko świeci cudnie oby tak dalej buziaczki dla wszystkich:):):)

Gość Elza123
Witam wszystkich serdecznie.

Witajcie Dziewczyny i Chłopaki ! Muszę się usprawiedliwić z wczorajszej nieobecności ;) Pół dnia nie mogłam wejść na stronkę bo coś się robiło ...a pózniej to już mi się nic nie chciało..... Jestem smutna , załamana i wszystkie co najgorsze może być ..bo mój chłop lada dzień wyjeżdza ....nie wiem na ile i nie wiem jeszcze gdzie... ale już się pakuje a mnie już wszystko boli! Dobrze że synek wcześniej wraca bo ok 10 grudnia ..ale już myślę o świętach czy mąż zdąży wrócić . Nigdy się nie przyzwyczaje do jego wyjazdów .. dam sobie radę tylko najgorsze będą dla mnie pierwsze dni gdy będę sama ...w wyrku! bo w ciągu dnia to stale jestem sama .Wieczory to jest coś ważnego dla mnie bo wtedy jest w domu ta moja druga połowa ... Dołka jeszcze nie mam ale jest mi ..zle! więc żeby nie dołować na razie nic nie będę pisała ....ale będę tylko was ..czytała ...to mi pomoże bo wiem że nie zostaje .... Sama!

Efcia witaj skarbie:):) nie smuć się będzie dobrze wiesz przecież że jesteśmy z tobą widzisz jeden dzień cię nie było i smutno nam jesteś jak psycholog umiesz doradzić i wogóle pa pa

Efkuniu kochana, biedaczko Ty moja bardzo Ci wspolczuje, ja bardzo nie lubie zostawac sama, wczoraj jak moj poszedl wieczorem do sklepu to od razu mi slabo sie zrobiło... ale dasz rade :) zawsze masz jeszcze nas :D :P no i sunus przyjedzie nidlugo :D

Efciu a co twój mąż robi jeśli można wiedzieć.Może to Cię zmobilizuje do wychodzenia po zakupy .Zawsze nas podtrzymujesz na duchu ,a sama co?Bedzie dobrze zobaczysz ,dasz rade jak dawałaś przez te wszystkie lata.Trzymaj się i nie martw -do przodu Efcia .

Witajcie ! Czesc Efcia! Mnie dzisiaj nie bedzie,poniewaz mam po poludniu gosci.Teraz troche szykuje.Od rana glowa mnie boli i kolowata jestem.Chyba to przez pogode. Zycze milego dnia.

Lidiuszka jak ładnie to napisałaś .Śmiałam się rano ,a teraz humor jakoś mnie opuścił.ZAwsze tak jest rano ok a pózniej do d.

Ewunia, Ty nam zawsze tak pomagasz, to może nam się wreszcie uda Tobie pomóc :) Jak synek wraca około 10 grudnia, to już niedługo, a póki co naciesz się jeszcze chłopem w domu ;)

Efcia Ty się nie załamuj bo kto nas badzie wspieral,same nie damy rady.

Efcia,jestes silna,dasz rade.Nie jestes sama.A moze to dobrze ze maz wyjezdza-to taka;; sztuka przetrwania \'\'dla Ciebie.:D.Trzeba isc po zakupy,czyli oddalic sie od domu itp.Syn wroci ro bedzie Ci razniej.Wiesz przeciez ze trzeba myslec pozytywnie.Bedzie dobrze!!!:D:D:D

Gocha,dzieki za fotke,fajna z Ciebie kobitka.Ja swoja wysle jutro bo dzis nie bardzo mam czas. Martynka,dzieki za muze,podoba mi sie. No to zmykam do zajec.Pa Pa.

Jest weekend, nic nie muszę, dwa tygodnie antydepresantu, a mnie znowu nerwiczka łapie :( Niby ten niepokój we mnie nie jest duży, ale jest i się nim martwię. Nie potrafię myśleć o ważnych decyzjach, które powinnam podjąć, bo się nakręcam i zaczynam denerwować. Nie chcę zwalać wszystkiego na N. i chcę żyć normalnie, ale to jest błędne koło: czuję się lepiej -> muszę zacząć myśleć o przyszłości, o tym, czy składać dokumenty na studia za granicą i zacząć to załatwiać -> zaczynam się stresować i znowu chodzę poddenerwowana. Oj potrzebna mi terapia i pomoc w tym wszystkim. Ale nawet taka myśl mnie dodatkowo nakręca, bo czuję się tak, jak bym waże decyzje spychała na kogoś i chciała, żeby mi powiedział, co mam robić :(

Marijke to sama musisz podjąć decyzję napewno dobrze wybierzesz o jakim profilu te studia ?????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować