Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 iiyama wydaje Ci sie !!!! poskacz po chałupie :) no moga w domu stwierdzić że coś nie teges z Tobą :) i jakie 2 pokolenia co ? niawet nie 1 :) zapodaj se transa i sie wyłacz zobaczysz jaka pełna energii będziesz Zgredzisław pospolity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamezna26 Napisano Styczeń 3, 2007 ja tez jak czuje sie lepiej to lubie puscic sobie muzyczke na vol...i potanczyc czuje sie lepiej.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 zgredku mily, a moze to i sposob wlasciwie wszystkiego trzeba sprobowac, zaraz wlacze jakiegos wyjca, brrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 ijama zapodaj sobie radyjko internetowe tu masz adres do świetnego programu http://web.telia.com/~u17118591/screamer038.exe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 http://web.telia.com/~u17118591/screamer038.exe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 mam scremera, juz biegam po stacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 ale mną dzisiaj nosi no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 a jak juz mam scremera to szukac prze network regiony czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 3, 2007 ada7777 Ja tez niemoge wypic bo jak mi sie troche w glowie zakręci to zaraz mysle ze atak!Wtedy strach jak niewiem a tabletki po alkocholu to raczej nic dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 szukaj przez tematyczne \"By Genre\" na dole masz techno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 no i leci lupanka, oj zgred do czego ty mnie namawiasz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 3, 2007 ada777 Drętwienie kończyn i bule a sercu to norma poprostu napinają sie miesnie szkieletowe i wydaje ci sie ze to serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 no no,ada, ten pan na M ma racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamezna26 Napisano Styczeń 3, 2007 Mariusz0212 tez jej to tak tłumaczyłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 oj iiyamka pasuje teraz coo ??? jaką stację włączyłś ? poczekaj niech trochę rozkręci ja chyba dzisiaj baluje i baletuje gdzie się da w robocie już ze mnie nie moga heheh kaftan przy wyjściu czeka hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 dzis w nocy ma byc deszcz meteorow, super, zg, gdyby nie slychawki ktorymi jestem przywiazana to bym poskakala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 słuchawki ??? wywal je, zapodaj głośniki niech u sąsiada tynk leci hihihihii\\ a meteorów nie zobaczymy bo u mnie zaraz lujnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 trace end techno chyba 4 od dolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 corcie wywlekly do siebie , atam kupa kabelkow no i tak na krzeselku fikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 to kto sie przylacza do rozentuzjazmowanego tlumu i tez fika w rytmie techno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 nie mam tej stacji wrrr u mnie leci XTC.RADIO LONDON Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 i wzieło ją zabierz im głośniki i eksmituj z kompa powiedz że techno wciągnęło i niech spadają i mają oddac głośniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 http://specialradio.net/7/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 a czy do kompa mozna podlaczyc 20watowe? takie duzekolumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 przez wzmacniacz tak albo przez tuer jakiś do czegoś masz je teraz podpięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz0212 0 Napisano Styczeń 3, 2007 Ide wiszać pranie odstresowuje mnie to:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Styczeń 3, 2007 no to lece po chleb. pa a z glosnikami, podzialam, wlasciwie to moj maz podziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 nie mów nic o praniu jak przyleze do chałupy też mnie to czeka potem cholerne prasowanie babe se musze znaleźć wkońcu hihih :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Styczeń 3, 2007 tetete iiyama i techniawka :) musze chyba jakieś opracowanie napisać :) a widzisz wciąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy xanax to psychotrop Napisano Styczeń 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach