hexa 0 Napisano Luty 1, 2007 Coś odprężającego prosze ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaco20 Napisano Luty 1, 2007 NO powiem ci Ze ja Sam Chcialem zeby mi to prezszlooooo i postanowilem Xanax odstawic :):):) i powiem ci ze od Poczatku chcialem pogadac z kims co cos takiego mial i zeby ta osoba mi powiedzialaa co trzeba robic DAlej :) Bo sam wiem jak to jest i np. jak 2 osoba tez wie i prezchodzila to samo.. mozemy sie wymienic doswiadczeniami :) prawda a to sie ceni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 1, 2007 mam jakąs wenę dzisiaj Jacku moje gratulacje widzisz jestes mądrym, zaradnym facetem, powodzenia w roli nażeczonego i męża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 1, 2007 mi to forum pomogło tu sie dowiedziałam że nie jestem ,,psychiczna,, że nie potrzebuje prochów by zyc jak inni, jestem wartościowym, wrażliwym człowiekiem miło u nas co nie? mozna sobie klikac co na duszy siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaco20 Napisano Luty 1, 2007 i kupilem sobie dzisiajjj tabletki Deprim... ale nie wiem czy to dobrze ?? chcialbym tu brac udzial :) w tych rozmowach bo naprawde To Pomaga :) Powiem wam ze juz Sam jakos tam w Srodku sie usmiecham ze nie tylko ja mam takie problemy sa tacy co maja gorsze :):):) MOtywuje to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 1, 2007 Hexa może masażyk? oj marzy mi sie i kosmetyczka tylko nie czyszczenie twarzy :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 1, 2007 Jaco próbuj wszystkiego cos pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 1, 2007 Czy ktoś zamawiał masaż ?? klasyczny może limfatyczny albo erotyczny ? no jeszcze chiński ale tego ćwiczę dopiero :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaco20 Napisano Luty 1, 2007 ahaa i tak jeszcze :P jedno na temat mnie :P mam nadzieje ze nie zanudzam :PPP Bo za 2 dni lece DO Angli > Londyn z Dziewczyna na Ferie do Siostryyyy... i tak troszke sie Boje tych moich stanow :(:(:(:( ze to mi tam przyjdzie :(:(:( ehhhhh mam to 5 miesiecyyyy... ehhhhhhh wazne jest ze sie np. danego dnia widzi Poprawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 1, 2007 To ja poproszę masaż klasyczny ;-) Ja tez łykam deprim , zaczynałam od 1 tabletki 3razy dziennie, tak polecił lekarz , żeby go pobrac przez 1-2 miesiące, teraz schodzę z 3 na 2 i tak dalej, w miedzyczasie biorę kalms przy bardziej stresowych sytuacjach.Na codzien troszke afirmacji, pozytywnego myslenia i nie siedze, cały czas cos robie.Jak czuje sie zle zaczynam sprzątać, czytac, cokolwiek żeby zając czyms innym mysli.I walcze, walcze jak tygrys.A kyyyysz z lękami. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiaijuz 0 Napisano Luty 1, 2007 hexa wysłałam na pocztę , bo jest to pps:-) Może troszkę Cię rozbawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 1, 2007 Dziękuję ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 1, 2007 znowu mnie dolina dopadła heh chyba .... albo nie .... nieważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 1, 2007 Zgredek co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 1, 2007 jak zwykle i to co zwykle ... długa historia ale wszystko co mnie dopada to jest chyba tego powodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 1, 2007 No co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiaijuz 0 Napisano Luty 1, 2007 zgredku. Wysłałam pocztę :-) daj znać czy doszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 1, 2007 Zmykam zaraz.Moze wieczorkiem sie pojawie.Miłego popołudnia życze.I usmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 1, 2007 basiu dotarło dzia. Nawet mi sie mordka się na chwilę uśmiechnęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Luty 1, 2007 Rrenko czy doszło do ciebie moje zdjęcie? Zależy mi na odpowiedzi bo poczta moja dziś coś wywija.Zaraz też wyślę do: marski,iiyamy,efki43,pipka,Marijke.mamy julki,eatty52,gosiak 1967 no i moze do Zgredka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 1, 2007 Zgredek no co TY? ! nie łam się .... ja mogłabym poprosic o wszystkie możliwe masaże.... uwielbiam ale kto nie uwielbia?.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 amarylis dzieki za zdjatko ,doszlo! ja tez chce byc na plazy w otoczeniu konikow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 mamajulki czy jest snieg w gorach ,czy nadaje sie do zjazdow na nartach? mojej corce opadla temp.ma 38 ,4 ok.15-16tej ma byc u niej lekarz,troche uszlo ze mnie powietrze..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 1, 2007 rrenka nie martw sie nie będzie źle,, :) w naszych bliskich rejonach trasy narciarskie chyba potwierane ale nie jest dobra pogoda do jazdy na nartach w tym roku mało było dobrych dni dla narciarzy i wieje, pada deszcz momentami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 Zgredek no co Ty? jak masz dola to pobaw sie z BOT-em na czacie ,nawsadzaj mu troche to Cie wykopie z pokoju:D :P hihihi!........uwaga na dupa nie reaguje wiec mozna podupczyc hihihi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 no wlasnie mamojulki moi panowie maja jechac pojutrze do Bialki i sie zastanawiaja jechac czy nie...do ostatniej chwili niewiadoma a zaliczka poszla...Jak tam lekarz wczoraj chyba bylas ,masz skierowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 marijke a Ty jutro wyjezdzasz chyba na narty ,dobrze pamietam? ciekawe jakie warunki tam gdzie jedziesz-tzn. w Tyrolu acha trzymam od rana i za Ciebie kciuki na ten referat ,bedzie dobrze!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Luty 1, 2007 Do kogo jeszcze doszło moje zdjarko,,wspomnienie z wakacji?\" proszę dać znać ;-) ;-) Już nie mogę się doczekać lata,słońca,morza :-)Ja urodzona w lipcu kocham upały,wodę,plażę.zimy nie znoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 an, ale na czacie dla wtajemniczonych...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 1, 2007 amarylis ja tez zdecydowanie kocham lato mimo upalow ,slonce dobrze na mnie wplywa !!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach