pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Ada dasz rade-zbieraj sie i daje Ci...kopa na droge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Pomarańczowa chyba sobie wreszcie poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Dzięki laski już mi lepiej ,zawsze jest lepiej gdy wiem ,że ktoś o mnie myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Ada wiem co to zebrania Ja siadam w pierwszej lawce od okna i lekko go uchylam i tak do konca zebrania sie mecze Wytrzymasz ja Ci to mowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 13, 2007 ja dzis marnie z rana ale poszlam na zakuupy i mnie wcięło ,tak sie rozkrecilam: sklepiki ,drogeria ,ciucholand ,bazar....czulam sie dobrze ,maz akurat wracal do domku to mnie zgarnąl samochodem nie musialam dzwigac ,obiad juz zrobilam i podalam i jakby co to u mnie te oddzielnie jemy bo trudno sie wszystkim na raz zejsc zwlaszzcza w tygodniu ,jakbysmy na mojego meza czekali do wieczora to bysmy z glodu pomarli ,i tak zjadlam z mezemm ,dopiero co moja corka nadeszla i zjadfla juz sama ,a syna jeszcze nie ma ,tez bedzie jadl sam ...biedaczek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 13, 2007 ada dasz rade, a jak bedzie trudno wyobraz sobie kaktusa albo go narysuj na karteczce i wyslij go pannie N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena-marysia Napisano Luty 13, 2007 ty nie zapomnisz o mnie, zawsze będziesz pamiętała o moim istnieniu, ja jestem twój................. sama wiesz , nie pozbędziesz się mnie , czujesz mój oddech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Renka ja tez chce na zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Pojechala na zakupy z kolezanka i chlopakami Pipek przeciez to nie jest daleko ale jak nie ma jej w domu to sie martwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 To jakis wielbiciel Marzenki pisze!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 iyama wsadze go nerwicy w odbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 13, 2007 ada no to juz masz tylek siny od kopniakow wiec skupisz sie na tylku i zapomnisz o N ,wiesz ,ze na jeden klopot najlepszy jest drugi... ja juz sie polapalam w tych kaktusach -spoko bo poczytalam.... ja lubie kaktusiki te rozne takie malutkie mamy w domku kilka marzeno to corka sobie dobrze radzi z ta N skoro do Wawy sie wypuscila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Nie martw sie Marzenka,wszystko bedzie ok .wroci szczesliwa i zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Ty pomarańczowa a w domu wszyscy zdrowi ,czy ty tylko chorujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 No troche mi lepiej ,dobrze ,że jesteście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Renka u mnie tez jest podobnie z obiadem Tylko ojciec jest posluszny i jak zawolam to przyjdzie Nie ma nas nigdy wszystkich w domu razem i sniadaniw w niedziele tez jest osobno bo kazdy lezy do ktorej chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 13, 2007 basia i juz , obejrzalam siatke no to na wprost dzrwi mam zwiazki i milosc i tam stoi lozko a tam gdzie rodzina sa alloesy, bo moje dzrwisa tyz przy scianie, pogmatwane to bez wodki nie razbieriosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Marysiu nie przejmuj się u mnie też każdy je inaczej ,ja wcześniej ,dzieciaki jak przyjdą ze szkoły ,mąż kiedy wróci z pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Moja corka idzie mimo strachu ona uwaza ze wten sposob ja pokona i tak postanowila Wszedzie chodzi sama Najgorzej bylo w sylwestra ale tez dala rade tylko byla oslabiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Dziewczyny o czym wy piszecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Jak to o czym ADA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 U was też taka pogoda do d.Umnie zaczeło lać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 13, 2007 Kochany co mi na walentynki przeslesz jak tak mnie lubisz bo ja tobie kopa w dupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 No to ustawiane mebli ,to jakiś wpływ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 U mnie caly czas cos siapi i spada z dachow snieg jest brzydko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Ja spadam się szykować ,tylko du..mnie troche boli.Wpadne pózniej jak dam rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 13, 2007 adula, jeszcze nie poszlas, nie spoznisz sie? ponoc to ma znaczenie jak stoja meble, ja tego nie rozumiem ale wielu osobom sie sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena-marysia Napisano Luty 13, 2007 e tam, lepiej zagwizadaj na ojca i daj mu miche, chora nie jestem tylko Kaczki są moją matką i ojcem, i jak widze takie dziwadło jak Marysia , to się dziwie,że tylko córeczka ma nerwice, ich wszystkich trzeba tam leczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 A ja w to nie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena-marysia Napisano Luty 13, 2007 na Walentynki masz mój oddech na plecach, obejrzyj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach