iiyama 0 Napisano Luty 19, 2007 od przeszlo godziny walcze z taka sama checia kawa nie pomaga , chyba jeszcze jedna kawa i jak nie pomoze to jednak zakopie sie do cieplutkiego lozeczka, tyle spraw do zalatwienia a ja nie potrafie ulozyc sensownego planu dnia.buuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 Efka43 :P a skad wiesz????????? :P ciom ? Czesc wszystkim :) mi noc minela troszke :D dziwnie :/ Grypa Jelitowa :/ i powiem wam ze mam dosc :P ehhh wsztstko mnie boli :(:(:( i jeszcze na dodatek nie ma mojejjj lekarki Do odwolania :/ Efka43 ? ty masz moje foto ? D:D:D i skad wiesz ? jaki mam glos ? :D:D nono ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 19, 2007 Cześć wszystk im :) Dopiero wstałam ale widze że nie tylko ja się nie najlepiej czuje.Zaraz napije się kawki to może będzie lepiej:) Trzymajcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 19, 2007 Jaco przecież Twoje foto jest na stronce którą podałeś:) Nie martw się grypą,wiem że jest mało przyjemna ale szybko przechodzi.A co słychać we Wrocławiu? Ja tam się urodziłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Jacko ja tez Cie sluchalam w sobote po 12tej to byles Ty? no i zdjecie widzialam ,fajny chlopak z Ciebie az ciezko uwierzyc ,ze masz N..... malenstwo witaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 czesc Tobie :) ja tez wstalem :) i nic mi sie nie chce pogada za oknem taka Sobie :( pochmurno i nie fajnie,Smutno tak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 no grałęm ja :) hehehe :) no to wsumie fajnie :) a fotki Prosze >> www.DjJaco18.fotka.pl :) CAlyyyy Jaaa :) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 19, 2007 Rrenka witaj:) Jaco dziewczyny słuchały Ciebie ja niestety,podaj następny termin:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 Jak Bede na Silach to moze Zaraz Pogram :) ale nie wiem czy dam rade :(:(:( moge wam pograc na serwie Bocznym :) tylko Dla was :) jak chcecie :) hihih :) aWe wrocku Pogoda do pupyyy :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 19, 2007 To tak jak w Warszawie...:( Rrenka z jakiej dzielnicy jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 To Co Pograc wam ?? na Serwie ? :D czy nie bardzo chcecie ? :D: hm ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Jaco dawaj tylko gdzie wejsc aby posluchac/ malenstwo ja z Brodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 Prosze Bardzo >>> link ana Sluchanie >>> http://radio.os.pl:7888/listen.pls Mam nadzieje ze bedzie dzialac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 Dziala ? wam ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 19, 2007 U mnie nie działa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 no i slucham ,wlasnie leci jakas przerobka przeboju z moich \"mlodych lat\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 To jajjajajjajajajjajajaa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 masz winampa ?? jak tak To wlacz winammpa i nacisniej CTRL + L i http://radio.os.pl:7888 wklej to w ramke ktora ci wyskoczy :) i bedziesz sluchac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 To ja slucham jaco Ciebie,reszta nerwuskow jest i czat! adresik na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 widzisz ja tez sie ploacze bo zaspana ,chcialam napisac ze treszta nerwuskow chyba spi..... dzieki za muze chetnie poslucham! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Hej nerwuski wchodzcie posluchac ,sam jaco \"gra\" dla nas! az sie ozywilam! Slysze!!!Fajne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 prosze bardzo :D :) hihih nie lubie grac rano ;D bo jestem zamulony ;P hihihi :) ale chyba dobrze all tam gra ? ciom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Pewnie ,ze fajnie a nawet super! mozna sie doobudzic! Ja slucham w Wawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Teraz to wszystko co do tanca czyli skoczne i zywe , Wawa tez sle buziaki! No fajne to..... ,tez znam z dawna dawien zawsze wiedzialam ze ta muzyka przetrwa na wieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Kurcze fajnie by bylo ,trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 hihih :) moze byc ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Glos mily ,relaksujaco dziala ,wiek...hmmm napewno nie 15-tolatka gdzies ok.22 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Fajnie ,zwlaszcza ,ze ktos gra specjalnie dla mnie(no tak przy okazji....) nie ,nie- chce sie obudzic a nie spac!! kawa jeszcze nie podzialala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 19, 2007 Fajnie ,zwlaszcza ,ze ktos gra specjalnie dla mnie(no tak przy okazji....) nie ,nie- chce sie obudzic a nie spac!! kawa jeszcze nie podzialala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Luty 19, 2007 cos mi nie dziala :(:(:(: forum :(:(:(:( łeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach