rrenka037 0 Napisano Luty 26, 2007 moze alergiczny ten kaszel.....trzeba tak czy inaczej porobic badania ,dobrze ,ze je robi dzieciaki od mlodych lat trzeba mobilizowac do pomocy i uczyc zaradnosci ,ja sie staram ,pewnie N tez cie troche przyczynila do tego ze moje dzieciaki wczesnie staly sie samodzielne,my niepracujace mamy ,siedzace w domu i tak przewaznie malo wymagamy pomocy od dzieci ,tak mi sie wydaje..... ja bym poszla bna ten bazar bez problemu ale corcia wrocila juz po 11tej to co ma sie nie przeleciec po powietrzu hihihi!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 Rrenka,bardzo dobrze ze dzieciaki umieja sobie poradzic same juz od mlodego wieku.Moja sprawdza terminy waznosci kupujac artykuly spozywcze/ja tez mam taka manie/.A syn tez od szkoly podstawowej robil zakupy.Mial 5 lat jak sam poszedl po jajka i ziemniaki.Jaki byl wtedy dumny!!!ja czekalam pod sklepem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Zuza ty diable ,na rowerze umiem jeżdzić tylko nie miałaś okazji widzieć mnie w akcji.A co ty tak rano robisz w necie ,czyżbyś już była uzależniona ,wczoraj też troche długo siedziałaś ,żeby ci nerwy nie przeszły w uzależnienie od kafeterii,bo chlop będzie zły.Pozdrów moją córcie i ucałuj ją mocno.A tak wogóle to byś wpadła na jakieś ploteczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 26, 2007 witaj Magdzia i ada! ja terza lece do kuchni ,bede wpadac tu w wolnej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 Efcia,moj syn tez dlugo kaszle,ale wygonic go lekarza to horror!Ale zapisze go chyba tez do pulmonologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 A moja córcia się rozłożyła całkiem ,gorączka ,kaszel i ból gardła.Ale najlepiej się wygląda bez czapki ,bo zdejmuje za rogiem i teraz są efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 26, 2007 Kto sie czuje dzisiaj tak jak ja? Fatalnie, bigos w głowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 Magdziapek,dzieki.Dzis lepiej juz,tylko jestem slaba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Zgredzio gdzie ty byłeś ,nudno tu bez ciebie.Ale na czcie fajnie ,bo bot chyba z tobą też był i możnabyło poklnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 Ada ,z corcia do lekarza! Hexa,ja sie tak czuje!!!jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Hexa ja tak się czułam wczoraj ,dzisiaj niby trochę lepiej ,ale ta pogoda jest okropna,jak jesień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 26, 2007 Witaj Zuza milo Cie poznac! Ada to Twoja corka jest u Zuzy ? nic nie rozumiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Pipku no trzeba będzie ,bo coś mi się widzi ,że to angina.Cholera jak nie urok to sraczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 Ja tez narazie zmykam.Moze cos porobie w domku.Potem po corcie do szkoly! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Rrenka Zuza to moja bardzo dobra kumpela i też niestety ma N, a ja uwielbiam jej małą córcie ,bo jest słodka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 Ja tez niebardzo rozumiem to z ZUZAMI.Ile jest ZUZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Moja bidulka leży w łóżku i śpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Moja Zuza to ta przez małe litery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 26, 2007 Normalnie czuje sie jakbym miała za chwilke zwariować.Na głowie mam kask a pod nim mrówki.Nie chce sie tak czuc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 To znaczy,ze ta duzymi literami pisana-to ktos inny?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Hexa jestem z tobą ,a te mrówki to wypuść gdzieś do jakiegoś mrowiska i niech tam zostaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 26, 2007 no dobra zmykam!!!milego dnia!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Pipku na to wychodzi ,że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Pipku a ty gdzie lecisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Luty 26, 2007 hexa, moj mozg ma dzisiaj konsystencje ziemniakow peere, wczesniej waty czyli scala sie i idzie ku dobremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 26, 2007 Wypuszcze i skopie dupe sorki.No dawno sie tak nie czułam, dawno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Skop im d i więcej nie wpuszczaj ich do glowy niech idą gdzieś indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 26, 2007 Zobaczcie jak nam ładnie idzie już niedługo będzie 1000 stron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 26, 2007 No tak wypijemy z okazji tysiąclecia. Dobrze wiedziec ze ktos czuje sie tak jak ja i ze nie wariuje tylko mam kiepski dzien.Panikara ze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 26, 2007 Hi hi ja dopiero teraz wpadłam liste podpisac ale na nogach jestem juz od 5 30 Pogoda wredna a samopoczucie takie same pozdrawiam wszystkich i zycze miłego dzionka pa :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach