Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 Jaki sposob
hmmm....cos nie chce dzialac...wiec przedstawie co mi jest i licze na wasza pomoc...Od jakiegos czasu miewam depresje i stany lekowe...chcialabym wiedziec jak wy sobie radzicie z takim samopoczuciem o ile takie miewacie...z gory bardzo dziekuje za wszystkie rady i wypowiedzi..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
zgredku najmilejszy a czemuz to dolina?dzien dzis byl taki piekny, fotki robiles ,tyle masz kolezanek a ty zdolina wyjezdzasz, slonko co jest grane?

Udost臋pnij ten post

Witam wieczorowo!!! Troche dzis bylam zalatana.Taka piekna pogoda byla.Po poludniu,jakos zle sie czuje-oczy mi lazwia,glowa boli i jakos mi dziwnie.Moze znowu cos mnie bierze?!! Ta pogoda-nie wiadomo jak sie ubrac,a w kurtce za goraco. Sporo dzis nowych osob pisalo. Mam propozycje dla pomaranczowych nickow-moze zaczernijcie sie?Bedzie wiadomo ,ze nie ma podszywow. Ten temat,ktory wkleiles nicku pomaranczowy zostal wykasowany i dlatego nie dziala.a odnosnie Twojego pytania-to zechcij poczytac nasze posty.Tu jest wlasnie odpowiedz!!!

Udost臋pnij ten post

Zgredek,a co u Ciebie tak kiepsciunio??? Witam Nowych uczestnikow Forum!!!:D:D:D

Udost臋pnij ten post

jaki sposob, tez bylam w depresji i mialam stany l臋kowe i nie radzilam sobie z tym , dlatego poszlam do lekarza, biore retexin a za dwa tygodnie zaczynam terapie.teraz czuje sie dobrze mam wiecej energii do zycia nie mam napadow leku, malenki incydent wiazal sie z zaprzestaniem brania lekow, juz dawno o n im zapomnialam.depresji tak naprawde, nie wyleczysz tylko terapia , chyba ,ze masz namysli spadek formy jedynie.

Udost臋pnij ten post

pipek mnie tez pieka oczy dzisiaj i troche wiecej energi i zapalu musze wlozyc nawet w proste czynnosci,ja zawsze sobie mowie taki dzien , jutro bedzie lepieij , nie warto za duzo o tym rozmyslac

Udost臋pnij ten post

rrenka ja tam rower sama sobie pomalowalam, najpierw spryskalam rame lakierem samochodowym w spray a potem caly pomalowalam w malutenkie kwietki, jestem z niego dumna bo to rzech ale z dusza , kocham moj rower.

Udost臋pnij ten post

zawsze jestem zszokowana jak czytam wpisy tak mlodych osob, witajcie w gronie ale niech ozdrowiencze fluidy wywieja was stad jak najszybciej, a zgladajcie tu jedynie przez sympatie do nas. cala ta znerwicowana mlodziez bym przytulila , poglaskala po matczynemu po lebkach i powiedziala, ze wszystko bedzie dobrze swiat nie taki straszny a wy dacie sobie rade.

Udost臋pnij ten post

Iiyama,ja sie tak czuje jakby jakis katar...sama nie wiem!!!A moze jakas alergia???

Udost臋pnij ten post

Iiyama,gratuluje pomyslu na rower.Pewnie swietnie wyglada. No i to ,ze sama wykonalas....gratuluje!!!馃尰

Udost臋pnij ten post

kiedys jak jechalam piotrkowska, a wiesz, ze ca艂膮 艂odzi trosk膮 jest zmiescic wszystko na piotrkowsk膮, ktora jest teraz w duzym stopniu deptakiem jakis mlodziutki koles podjechal i powiedzial ,ze mam swietny rower i naprawde wtedy czulam ze doceniono moja prace, a te obrazki i inne duperele nie dowartosciowaly mnie jak te n rower. niedobrze jakby cie jakie chorobsko lapalo, ma nadzieje , ze juz profilaktycznie uruchomilas zespol domowych sposobow: czosneczek, sok z cebuli herbatki imbirowe na poty,hm oklad z \"czegos cieplego\" i duzo optymistycznego patrzenia na swiat.

Udost臋pnij ten post

Pipku, ja wci膮偶 po chorobie te偶 jako艣 nijak. Mo偶e to taki wirus? Chorowa艂y艣my w tym samym czasie. Katar mnie n臋ka - bior臋 Cirrus - na 12 godz. mam prawie spok贸j. polecam, bo jest tezantyalergiczny, wi臋c je艣li to alergia, to te偶 Ci pomo偶e. Jutro chyba jednak p贸jd臋 do lekarza, zbieram si臋 od tygodnia, ale widocznie moja podswiadomo艣膰 wie, co robi. Nie cierpie lekarzy - nie wierz臋 im, mam wielu znajomych po medycynie i wiem, co robili podczas studi贸w i jakie rady otrzymywali, wi臋c wol臋 unika膰 s艂u偶by zdrowia. Rzadko trafiam na po偶膮dnego lekarza - jeden cudowny, m膮dry, z intuicj膮 facet, zosta艂 ze偶arty przez pieprzni臋tego raka. szkoda, bo to by艂 lekarz z powo艂ania - takich ju偶 nie mog臋 wi臋cej spotka膰. Ale mo偶e jutro p贸jd臋, zapytam, czy ten Cirrus mo偶na by艂o brac na zwyk艂y katar, bo ja bra艂am i mo偶e ten kaszel mi zobaczy? Wiecie, kocham Was wszystkich i strasznie 偶al mi Male艅stwa z taprac膮 i z tym szefem. Kochana, powiedz, 偶eby w 艂eb si臋 waln膮艂, bo jak z nim d艂u偶ej popracujesz, to sama tak mu przyp...., 偶e nie bedzie mia艂, czego ze sto艂u zbiera膰. Cholery! Jedne! Uciekaj,. Male艅stwo, od tego drania, draba itp, aod razu wyjdziesz z nerwicy. Przecie偶 wiesz, 偶e musimy bardzo o siebie dba膰.

Udost臋pnij ten post

rowerem nie moge bo jest kaput wiec na wlasnych nogach wywloklam te pokrecona kurwice za fraki na spacer ,zlecialam cale osiedle po sklepach i sklepikach i gdzies ja zgubilam....,dotlenilam sie na maksa i mi lzej ! ale do @ bede lazic taka wsciekla -taka moja natura!:D iiyama gratuluje inwencji tworczej z rowerem !ja takowej nie posiadam i nie tykam sie takich robot ,nie mam do nich ciagutek....poki co moj syn musi mi go zawlec do wulkanizacji zeby go napompowali bo jakis pokretny jest i bede jezdzic ,bo na wizus to on dobrze wyglada tylko na balkonie przestal zime ,moj ma taki fajny napis PEUGEOT wiec czuje sie jakbym wypasiona bryka jezdzila:D i szkoda mi go przemalowywac ale c贸z....moze i ja sobie zazycze kwiatki a moj maz to pieknie rysuje to moze mi cos takiego zrobi?

Udost臋pnij ten post

Pelasiu,a moze to jakies powiklania po chorobie? Ja nie mialam nigdy alergii.Rano czulam sie ok.A po poludniu,lazilam z corcia po sklepach,a ja czuje ze cos mnie bierze.jakas ciezkosc na piersiach,tak sie czulam jakbym miala ze 40 stopni,w glowie dziwnie i jakbym miala sie przewrocic.Wzielam apap,a za pare minut glowa mnie rozbolala.Wczesniej sie nie zdenerwowalam,ale potem to juz wymyslilam odpowiedni scenariusz. Juz o tym myslalam.Potem zaczely mi lzawic oczy i teraz jakby mnie piekly.Mam juz dosc tych roznych swinstw. Iiyama,lubie w Lodzi jezdzic RIKSZA!!!!! Zawsze jak jestem tam to sobie nie odmowie przejazdzki do PL.WOLNOSCI.

Udost臋pnij ten post

Droga iiyama, widzisz jakie czasy, 偶eby si臋 m艂odzie偶 z nerwic膮 zmaga艂a, szok. Ale ja mysl臋, 偶e pomo偶ecie mi to zrozumie膰, co si臋 we mnie w 艣rodku dzieje, w mojej g艂贸wce. A tak w og贸le to Wy wszystkie kobietki i panowie jeste艣cie jak DOBRE DUSZKI kiedy w艂膮czam komputer, wchodzicie do mojego domku i pomimo i偶 Was nie widz臋, to potraficie mi pom贸c, naprawd臋, cudowne z Was DUSZKI :)

Udost臋pnij ten post

Dawno Marzenki nie bylo!!-odezwij sie prosze. I Mamy Julki oraz Aniolka.Co u Was slychac?

Udost臋pnij ten post

No jestem Pipus a co ty bidulko dopad艂o cie jakies wstretne przeziebienie kuruj sie nie daj sie

Udost臋pnij ten post

a ja nigdy riksza nie jechalam , zal mi tych typkow ,ze tyle kilogramow musielby wozic, rrenka to mamy rowerki z tej samej firmy tyle, ze moj jest szrotowy z tchnieta w niego dusza,a rama jest cudownie miekka i bosko sie prowadzi, zjezdzilam juz okoliczne gorki i lasy i po ulicach tez pomykam to moj zywiol

Udost臋pnij ten post

Czesc Lidzia,nie wiem co mnie dopadlo,mysle ze to cos chwilowe!!!Bo przeciez niedawno wyszlam z tego.:D

Udost臋pnij ten post

Gunia podaj maila to fotke podrzucimy ty nam tez wyslij jak masz ochote

Udost臋pnij ten post

agakot777@wp.pl - m贸j adresik podajcie swoje, to tez pode艣le

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!