Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 Sloneczko :) ja tez Mialem wczoraj powiekszone Wezly chlonne i mnie glowa tak bolala ze myslalem ze nie wytrzymam :( Ale Musisz byc Silna :) i nie dac sie Poniesc Lekowi :) zajmij sie czyms Poczytaj ksiazke :) wyjdz na dwor Staw czolo wyzwania :) Najwieksza satysfakcje ma sie wtedy gdy Sama sobie potrafisz poradzic :) przeciez doskonale o tym wieesz !!! Jezeli sama sobie nie pomozesz to kto to zrobi ?? Wez sie za siebie :) i nie mysl oty m wszystkim :) ja tez tak mam jak ty ale to powoli mijaa a czasem powraca :(:( ale trezba byc Silnym !! i wiem ze potrafisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 13, 2007 nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 Mozesz Tylko nie chcesz ?? nie ufasz Sobie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 13, 2007 Jaco ja nie moge się ruszyć, mam wszystko jak z ołowiu, wszystko mnie boli, nie mogę oddychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 wiesz ze nasza wyobraznia potrafi napisac taki scenariusz ze ho ho... bedziesz lezec caly dzien w lozku ? i nic nie robic i uzalac sie nad soba ??? nic tym nie zyskasz... wiec raz raz :) rusz sie ! ja zaraz wychodze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 13, 2007 pipek: te dzieciaczki to: Od lewej-> Ja Drugie foto to siostrzeniec, potem znowu ja, potem ktoś tam i za niedługo nowe osóbki wkleję tylko niech się zgodzą na fotkę w necie hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 Czesc Zgredek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 13, 2007 witam Jaco :) A ty czemu na czaciku na swoim radyjku nie odpowiadasz hę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 na jakim czacie ??????? bo nei kumam ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 13, 2007 na radyjku co prowadziłeś audycję :) tam masz czacik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Witam wszystkich:) Jaka pięękna pogoda... Słoneczko doskonale rozumiem,trzymaj się:) Nie mów że nie możesz,wmawiaj że możesz a dotrze to do Twojego mózgu i Będziesz mogła:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 a jestes teraz ????????????? tam ? :D jaki masz nik ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 czesc Malenstwo :) hehe :) buzka :) Moze tak Odezwiecie sie czasem na GG ? :D moje ?? >>> 555678 ??????????? :D no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Zgredek a Ty nie idziesz w plener? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Cześć Jaco odezwiemy się :) A to Twoje czy radjowe? Ja niebawem chce jechać do Wrocławia to może Ciebie i słoneczko odwiedze:) Aaaa i już wiesz że trzeba sobie pomóc i wywalać wszystkie negatywne myśli z główki-gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 ok ok :) :) to sie odezwij :) to wpadaj :) hehe :) czekamy :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Witajcie w sloneczny wtorek!!! Witam nowe osoby!:D U mnie dzis ok.Jakos minelo.No chyba,ze...potem wroci. Wybieram sie po buty jakies wiosenne.Niby tyle ich jest,ale nic ciekawego dla mnie.Ja lubie taki kroj sportowy. Zgredku,fajne te dzieciaczki-wszystkie!!:D Punka,myslimy o Tobie,wspomonamy.Jak nie na forum to na czaciku.O wszystkich myslimy. Lidzia,a Ty spac nie mozesz??Juz po 6 wstalas!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Pipku jesteś na gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 13, 2007 ok ja Spadam na uczelnie mileo Dnia !!! Narazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Pelasiu,mysle,ze u Ciebie dzis lepiej. Pozdrawiam i zycze zdrowka. Malenstwo ,czekam na wiadomosci.Jestem na GG. Gunia,czekam na zdjecie. Jaco,ekstra w tym radyjku sobie radzisz!!!!:DZycze Tobie zdrowka.Czy dzisiaj juz lepiej z wezlami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Miłego dnia Jaco :) Pipku jak teraz jest dobrze to nie wróci i będzie piękny i cudowny dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Pipku wysyłam ale może mam zły wyśle mojego na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Chcialabym,aby tak bylo.Abym spokojnie mogla pochodzic po sklepach. Wypije kawe i w droge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Nic nie otrzymalam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość R W Napisano Marzec 13, 2007 BYLEM U NEUROLOGA I DOSTALEM PRAMOLAN 50.TOMOGRAFIA GLOWY KTÓRA ZROBILEM 2 TYGODNIE TEMU OK ale co dzień mam uczucie dretwienia mrowienia i oszolomienia głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Malenstwo wyslalam jeszcze raz na maila,sprawdz,czy sie zgadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Kurcze złośliwość rzeczy martwych. Ide na gg albo chodź szybko na czata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Marzec 13, 2007 Podajcie numery gg, kto chce pogadać.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 13, 2007 Hexa wyśle na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 13, 2007 Malenstwo, napisalam na GG-masz moja wiadomosc? Zycze milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach