Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Hejka! widze ze AMARYLIS sie odnalazla ,to fajnie ,POZDROWKA AMARYLIS!👄 i napisz jak bylo jak bedziesz miala chwilke!

Kochani wogole nie mam ostatnio czasu aby tu pisac ale myslami jestem z Wami! mam teraz dobry czas ,poprostu czuje sie bardzo dobrze ,bez lękow ,bez ospalosci porannej (jak to bylo zima)......chcialabym aby ten stan trwal i trwal.....jestem dobrej mysli......po za tym odstawiam sie od mojej poloweczki proszeczka ,ostatnio dopiero pod wieczor lykam-najwazniejsze ze potrafie w dzien bez tablety funkcjonowac co bylo niedawno nie do pomyslenia......mysle ze sie jej niedlugo pozbede.... dzis corka miala wolne od szkoly (dzien patrona) wiec pojechalysmy na zakupy na Stadion-miejscowi to wiedza co to za dziwo a dla tych co nie wiedza to stadion sportowy wielki jak stodola zamieniony w najwiekszy bazar Europy ,w tym miejscu nawet zdrowym ludziom moze sie zakrecic we lbie od tych tlumow i wogole..... ,wiec dla mnie to powod do satysfakcji ze spokojnie tam pojechalam i swobodnie sie poruszalam bez strachu ostatnio jak tam bylam ponad rok temu zima przezylam mega atak paniki juz po chwili jak tam wlazlam na samym poczatku ledwo udalo mi sie dotrzec do przyatanku gdzie siedzialam chyba z godzine probujac dojsc jako tako od siebie,po powrocie do domu myslalam ze juz nigdy sie tam nie wybiore...a jednak.....a kiedys wciaz tam jezdzilam na zakupy bo jest najtaniej i wielki wybor ,oczywiscie tandety tez jest mnostwo.....ale niedlugo w zwiazku z budowa nowego stadionu na Euroolimpiade to cudo zlikwiuja ,powstanie co prada gdzie indziej alle juz nie bedzie taki gigant

Rrenka jestem z ciebie dumna oby tak dalej.Trzymaj się .

Rrenka,ciesze sie ze czujesz sie bardzo dobrze.Mysle ,ze juz sie tu sporo napisalas przez rok.Czas odpoczac!!!:) Pamietasz moze MAAAJE sprzed wakacji-ona pisala z nami kiedys?To ona uzmyslowila mi,ze czesc Nerwusek odchodzi z forum,bo czuja sie dobrze na tyle,ze wracaja do swoich zajec.I wlasnie Maaaja to opisala.I tak jak Ty-ze nie masz czasu,aby tu zagladac.To jest bardzo dobry znak. Trzymaj tak dalej.

A odnosnie STADIONU-to bedzie gdzies na peryferiach Warszawy na dalekiej Pradze.Ja zadko tam jezdze.Bylam kilka razy.

Ammarylis-odezwij sie prosze!!!!! :):):):):):):) OLABASIU,jak samopoczucie???:):):):):)

hej pipek nie zamierzam odchodzic tylko jestem troche zajeta corka jedzie na zielona szkole,wiec troche zakupow i szykowania poza tym doskonale sie w fotografowaniu i rozgryzam program do obrobki zdjec to mnie tak pochlania ale i sprawia ogromna przyjemnosc! pipek to Ty jestes wlasciwie wyleczona-lekow nie bierzesz,smigasz bez strachu po sklepach czy na wycieczki szkolne i zebrania.....a jestes tu mimo to wiec i ja nie opuszcze Was he,he!:D

Renia,z tych wczesniejszych Nerwusow pisza tylko Ty,Bianka,Marzena/dawna Marysia/ i ja.A kiedys tyle nas bylo. A teraz nowe Nerwuski dolaczaja!!!!Fajnie,ale i bardzo zastanawiajace-ze tyle tej NNNNN siedzi w ludziach. Zycze spokojnej nocki[ spioch]

o czesc Renia!!!:0Myslalam ze tak ze soba pisze.Moja corcia tez jedzie.

pipek cos mi sie obilo o uszy ze stadiom przeniosa kolo dworca wschodniego wiec blisko tego miejsca co obecnie jest ,ja na Prage mam blisko do Srodmiescia to dosc daleko i nie mam potrzeby tak daleko jezdzic bo jak wiesz obecnie wszedzie jest duzo sklepow ,marketow... nie to co dawniej ,kiedys na zakupy jezdzilam do domow towarowych czy do smyka ,liceum mialam w Srodmiesciu, pracowalam kiedys kolo Centralnego to i w centrum bywalam teraz tylko przejazdem

Renia,wiem ze nie odejdziesz!!! !:) Bo tu jest bardzo sympatycznie. Ale tak jest jak pisalam.Jak komus lepiej to odchodzi.O tym pisala Mrijka.

No to jakby kolo Wschodniego to niezbyt daleko.

no wiem ze i Twoja corcia jedzie,wogole sporo dzieciakow w najblizszym tygodniu ma zielone szkoly i dobrze,w gimnazjum do ktorego corka idzie od wrzesnia jest powiedziane ze nie ma rzadych zielonych szkol bo trzena sie uczyc! dziwne,wszyscy jezdza ,wymysl dyrekcji ,brrrrrrrr! jakas wydra!:D ale dzis burza przeszla u nas a ja zdazylam wrocic tuz przed rowerem z poczty he,he!

Tak tych sklepow jest wszedzie.Ja mam STADION pod PALACEM/te HALE KUPIECKIE/

faktem jest ze nie da sie przez okragly rok siedziec w necie,zima to co innego ,teraz wiecej wychodze z domu ,mniej przy kompie.....ale Wy jestescie nie tylko na niepogode .......rowniez wtedy gdy dusza sie raduje:D

Burza fajna i oberwanie chmury.Ja bylam wtedy z corcia na korektywie.

Ano wlasnie Renia!!!! :).Ja wracam np.ze sklepu -wlaczam komp ,bo moze ktos napisal.Przejrze wszystko i dalej cos robie.

no a ja od wiekow nie bylam na zakupach w centrum ani pod palacem,moj syn czasem jezdzi do tych hal na zakupy

Ceny sa zblizone do stadionowych.Ale mozesz przymierzyc!!!To zapraszam na zakupy do HAL!!!!!Pojde z Toba!!!Ale bez innych kolezanek!!!!/bez NNNNN/

no u mnie tez komp ciagle wlaczony ,tylko ze ja mezowi czesto poczte sprawdzam i inne ...robie za sekretarke ,na allegro dzialam wiec tam wpadam...... ze \"starszych\" na forum jest jeszcze Efcia Ada,Lidus,kasia100(podgladaczka):D:D:D i kto jeszcze? nie pamietam....

Gość
No hej.Ja dzis bylam u psychologa.Opieprzyl mnie ze biore tylko po pol tabletki:D

Tak,tak Efcia i reszta tez.Ale ja pisalm o tych z przed wakacji.Byla RONKA

Cos mi zjadlo dalszy ciag!!!! Byla jeszcze GABI... Teraz niedawno POTOMEK sie tu wpisal!!!!

Gość
citaxin

no ja zawitalam w sierpniu -tuz przed wyjazdem na Mazury cala w panice bo sie tak balam tego wyjazdu mialam wtedy ostra depreche -czulam sie odrealniona i zobojetniala ....wiec nie znam tych osob co piszesz....

Czesc hhh!!!! :) Trzeba brac po tyle,ile karza!,albo sobie glowy nie zawracac leczeniem!!!

pamietam potomka bo charakterystycznie wkurzal ludzi:Dwyjechal na leczenie i jak widac pojawil ostatnio ale sorki- na taki \"belkot\" nie bede reagowac ,nie chce po ludzku pisac to niech sie buja na szczaw:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować