Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Jagoda 45..........pytalas mnie jaki to lek............to clonazepam.........Pozdrawiam

Witajcie kobitki :):):) Ata dziekuje ze napisałaś gdzie mieszkasz ja na Slasku masz racje faktycznie jest ciezko kogoś pocieszać jak samemu czasem sie łezka w oku kreci Jak zwykle ja sama w domu córcia na koncercie zespołu Verba maz na rowerze a ja przy kompie Wanilja masz racje jest niskie cisnienie nawet w telewizji mowili Olabasia i Marzena pozdrawiam buziolki:):):)

PIPEK STO LAT ZYCZE bez nerw i szczescia w rodzinie aby spelnily CI sie wszystkie marzenia

Gość borek
dziewczynki czy i wy tak macie ,że na te upały czujecie się gorzej ,nie wiem ,ale ta duchota powoduje jeszcze bardziej u mnie zwiększony niepokój

Hejka borek masz racje u mnie to samo nie lubie upałów bo zle sie czuje tak jak dzisiaj to spoko moze byc choć niskie ćisnienie ale juz lepiej pozdrawiam :):):)

Hejka ludziska! Nie smuccie sie ,jutro bedzie lepiej a znami to juz bankowo! :D maz w pracy ,corka u babci do jutra ,syn latal po sklepach za butami teraz sie uczy ,ja sie obrobilam ,ucze sie obslugi nowego piekarnika ,czekam na meza ,moze gdzies wyjdziemy bo mnie nosi zeby gdzies isc:D U nas sie lekko ochlodzilo jest 22 st.i spory wiatr ale w mieszkaniu nadal goraco ,ja sie czuje dobrze bo kocham slonce! Ada,iiyma,gdzie jestescie? Gosiak nie dalo sie wyslac Ci smiesznosci na maila:( Olabasiu kochana przegon te N na 4 wiatry ,nie daj je sie zdolowac:D Marzeno glowa do gory!:D Pozdrawiam wszystkich!Buziaki!

Gość Beatea
Witam, bylam tu juz kiedys, ale bylo ze mna lepiej przez jakis czas i tylko Was czytalam, a od kilku dni znowu ze mna jakos gorzej, ciagle czuje sie smutna, wystraszona, przygnebiona, nie bardzo potrafie sie czyms cieszyc mimo, ze od trzech miesiecy jestem na leku. To juz zreszta kolejny epizod w moim zyciu z ta nerwica, ale za kazdym razem jest okropny i zawsze sie mi wydaje, ze juz tym razem to nigdy sie nie skonczy. Mam 34 lata, a ciagle mysle o smierci, o przemijaniu,...nie nie nigdy do glowy mi nie przychodzi zadne samobojstwo, ja sie wrecz panicznie boje smierci. Jestem osoba wierzaca i cialgle mi sie wydaje, ze moglabym byc lepsza, ze bede ukarana za to jaka jestem, a tak realnie myslac, nic takiego strasznego w zyciu nie zrobilam, chyba mam na sumieniu takie same grzeszki jak kazdy. Oprocz tego mam nadcisnienie i ciagle sie tym martwie, mimo, ze znam wielu ludzi ktorzy to maja i tak samo jak ja lecza sie, bo przeciez z tym mozna normalnie zyc i funkcjonowac, to jednak to mi ciagle przypomina o tym, ze czlowiek jest taki kruchy i cale to jego zycie, caly czas dazymy do czegos, zarabiamy plieniadze, kupujemy ciuchy, samochody, rywalizujemy, a ktoregos dnia po prostu nas nie bedzie i po co to wszystko. Wiem, ze mam straszny dolek i dlatego tak pisze, byc moze i mam taka nadzieje, ze niedlugo mi to minie i bede myslala bardziej optymistycznie inaczej bede spogladala na swiat...bo przeciez mimo tego , ze jest on tak urzadzony to Bog mial w tym jakis cel. Napiszcie, czy tez macie takie mysli jak ja, czy tez sie zamartwiacie majac po 30 lat tym, ze zycie przemija, ze sie starzejemy podczas kiedy inni 70 cio latkowie potrafia cieszyc sie zyciem i nie zastanawiac, ze im moze naprawde niewiele dni zostalo..Sorry jesli kogos zdolowalam. Pozdrawiam.

Hejka Rrenka wpadaj na kawusie ja tez sama :):):) Czesc 🖐️ Beatea tak to jest z nami widzisz sama raz dobrze a innym razem zle nie zamarwiaj sie ja mam 37 lat i tez nie raz czuje sie jak babcia po 80 o dziwo oni sie lepiej czuja niz my tez sie wkurzam sama na siebie ale co zrobic trzeba być silnym i byle do przodu bo nie ma innej rady grunt to pozytywne myslynie choc czasem jest inaczej pozdrawiam buziolki nie tylko ty tak sie czujesz :):)

Gość Beatea
Nie mam gg, ale sobie zainstaluje, bardzo chetnie z kims bym pogadala, naprawde potrzebuje tego, kogos kto mnie rozumie, bo mimo, ze mam wspanialych ludzi wokol siebie, to oni jednak mnie nie rozumieja, oni mysla, ze sobie wszystko wyolbrzymiam i ich pocieszenia to glownie typu ''wez sie w garsc'', a przeciez gdybym mogla to bym sie wziela.

Gość Beatea
liduszka, juz uruchomilam sobie ten gadu gadu program, moj numer to 1299330, czasami moze to byc trudne , bo nie mieszkam w Polsce i jest roznica czasu, ale moze uda nam sie ktoregos razu

Witaj beatka u mnie teraz tez dol jakl cholera wszystko mnie denerwuje i z niczego nie jestem zadowolona Strasznie boli mnie w klatce i promieniuje do kregoslupa Wy tez tak macie .Mam dosc takiego durnowatego zycia czasami mysle zeby juz sie skonczylo

rrenka, jetsem, jestem i dzialam ile sie da , bo wiem, ze kiedys moze byc gorzej to teraz sie spiesze by zrobic jak najwiecej poki co. a moze ta ............. zapomni o mnie jak ja o niej.dobrze sie czuje mam energie i checi i bardzo bym chciala napisac o jakims znaczaacy osiagnieciu ale widocznie jeszcze nie czas, musze sie nauczyc pokory. a tak bym chciala ,zeby zaraz natychmiast mi sie udalo.

Beatea ja mam dokładnie tak samo, to myślenie o umieraniu. Tylko czasem tak bardzo sie boje, że chciałabym żeby było juz po wszystkim, zeby sie skończyło. Bardzo staram sie wierzyć w Boga to dla mnie trudne bo wychowane mnie na ateistke. To chyba też jest przyczyną moich lęków, boje sie wiecznego potępienia. często moje życie toczy się między sakrum a profanum. z jednej strony chodze do kościoła a z drugiej pokusy. Niby przyjemność ale okupiona wielkim poczuciem winy. jestem przed 30(27) trzymaj się cieplutko :)

Gość Beatea
ata27 po prostu witam w klubie... chcialabym rowniez z Toba moc pogadac, daj mi jakies namiaey na siebie jesli mozesz marzena60, dzieki za slowa otuchy .....i do wszystkich......dzieki, ze "niestety" jestescie

Hejka witam z rana wzystkich serdecznie:):):) Pogoda fajna bo nie za goraco tak jak lubie miłego dzioka wszytkim zyczę i buziolki przesyłam :):):):)

Beatea zaczernij sie wejdz w preferencje zeby sie kto pod ciebie nie podszył pozdrowionka:):):)

Miłego dnia - miłym nerwuskom :) Jak narazie i oby jak najdłużej (odpukac) rozsyłam pozytywną energie :) Łapcie ;) Ślę 👄 Ps. z moją pocztą już wszystko ok!

wITAM JESTEM W DOLE I NIE POTRAFIE WYJSC ALE JESTEM SLABA dzs mam gosci tesciow mojej corki i nie wiem jak sobie mam poradzic Kurwa niech ta nerwica choc na jesen dzien mnie opusci ZYCZE WAM UDANEGO DNIA I RADOSCI BO TO DZIEN WOLNY OD PRACY

czesc wszystkim Jak wam mija Dzien ?? :) pozdrawiam :) goroaco z dosyc letniego Wroclawia :P ni ma slonca :P

Marzena ja tez jakos ostatnio sie z tym mecze bardziej niz zawsze ;/ Ostatnio duzo mysle nad soba ;/ i mam jakies swoje 2 swiaty juz mnie to wkurza :/ i tez tego juz nie chce miec :/ ehhhhhhh nie wiem co ja sobie wkrecam .... nie czuje sie soba :/ a bylo juz calkiem dobrze :/ i znowu wraca ;/ ehhhhhhh :(:(:(:(:(

Witam wszystkich!!!! Dziekuje za wszystkie zyczenia!!!.:):):) Nie mam dzisiaj czasu za duzo-bedza goscie .Jutro poczytam dokladnie. Zycze milego dnia.

Hejka Jaco Marzena Gosiak witajcie dzieki za enegie włąsnie koncze obiadek buziolki pozdrawiam :):):):)

czesc Liduszka :*** a mi obiadek RObi mamusia :PPPP hihih czesc wszystki czesc :)

Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo a to dlatego ze wycofywalam xanax. Teraz wiem jedno jestem juz prawie zrowa, powrocilam do zycia i pokonalam ta przekleta N!! Duzo zawdzieczam wam ale najwiecej mojemu chlopakowi z ktorym przechodzilam moje najciezsze chwile i ktory mobilizowal mnie do przezwyciezenia choroby. DZIEKI I POZDRAWIAM

Hejka Amiga ale super sie czyta jak komuś jest lepiej super cieszę sie oby tak dalej pozdrawiam buziolki Jaco ale masz fajne z tym obiadkiem napewno bedzie superowy nie ma to jak tobie hi hi hi :):):):)

AMIGA JAK WYSZLAS Z XANAXU ile bralas ciesze sie ze udalo ci sie jej pozbyc TERAz nadrabiaj wszystkie przyjemnosci ktorych pozbawila cie nerwica

Witam wszystkich. Amiga brawo. wszystkie tu jesteśmy z ciebie bardzo dumne i dałaś nadzieje innym. tak trzymaj dziewczyno. A ja wczoraj poczytałam sobie o depresji. Jeśli chodzi o objawy to zrozumiałam że mnie to dotyczy. wiem już dokładniej z czym mam walczyć. a walka bedzie bardzo trudna. teraz to już walka o moje życie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować